tiistai 30. huhtikuuta 2019

JuhlimassaOli ihana käydä viikonloppuna taas pitkästä aikaa Porissa. Ja vitsit kuulkaa... minä pääsin taas juhlimaan ja tanssimaan. Mahtavinta oli kuitenkin treffata entisiä ja nykyisiä porilaisia yli 20 vuoden tauon jälkeen.

Me ollaan muututtu. Ihan kaikki. Omaa muutosta ei huomaa ollenkaan niin helposti, kun tuijottelee peiliin lähes joka päivä. Muutos tulee pikkuhiljaa. Niin, että siihen ei itse enää kiinnitä edes huomiota. Mutta kun tapaa ihmisen, jonka on viimeksi nähnyt 25 vuotta sitten, tajuaa kuinka totta se on.

Toisaalta, vaikka muutosta on tapahtunut ulkoisesti, niin sitä on tapahtunut myös sisäisesti. Ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin haluan olla juuri tämän ikäinen, kuin olen. En enää 20-vuotias, vaikka posket olivatkin sileämmät siihen aikaan. Nykyään elämä on paljon tasapainoisempaa ja seesteisempää. Viihdyn omassa elämässäni, omissa nahoissani, omassa seurassani. 

Ja jos joku olisi sanonut 20-vuotiaalle minulle, että tulen viihdyttämään itseäni keski-ikäisenä kävelemällä luonnossa kameran kanssa, olisin saattanut nauraa sille makeasti. 

Paljon en Porissa ehtinyt kuvailemaan muuta kuin juhlien vieraat. Joten siitä teille pieni maistiainen yllä, kun pääsin rakkaan siskoni kanssa yhteiskuvaan.

Elämä on hyvää.SHARE:

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos... oli kiva päästä siskon kanssa samaan fotoon :)

   Poista
 2. Ihanat siskokset!
  Leppoisaa vappua sinulle Frida <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi... leppoisa oli vappu :) Toivottavasti sinullakin :)

   Poista
 3. Heti kuvaa katsoessa mietin, että pakko olla sinulle läheistä sukua. Sinä se olet vireä, kun jaksat pistää jalalla koreasti. Talvista toukokuuta! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meistä on kyllä sanottu, että samaa näköä löytyy ja minä otan sen pelkästään positiivisesti vastaan :)
   Rakastan tanssimista, joten oli ihana päästä välillä laittamaan jalalla koreasti muuallakin, kuin omassa olohuoneessa.

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig