perjantai 8. helmikuuta 2019

Tavallinen arki on parasta

katukuvaus, katuvalokuva, streetphoto, streetphotography, Helsinki, Suomi, Finland, city, big city, capital, valokuvaaja, Frida Steiner, Visualaddict, talvi, winter, snow, streets, people, rautatieasema

katukuvaus, katuvalokuva, streetphoto, streetphotography, Helsinki, Suomi, Finland, city, big city, capital, valokuvaaja, Frida Steiner, Visualaddict, talvi, winter, snow, streets, people

katukuvaus, katuvalokuva, streetphoto, streetphotography, Helsinki, Suomi, Finland, city, big city, capital, valokuvaaja, Frida Steiner, Visualaddict, talvi, winter, snow, streets, people, katusoittaja

katukuvaus, katuvalokuva, streetphoto, streetphotography, Helsinki, Suomi, Finland, city, big city, capital, valokuvaaja, Frida Steiner, Visualaddict, talvi, winter, snow, streets, peoplekatukuvaus, katuvalokuva, streetphoto, streetphotography, Helsinki, Suomi, Finland, city, big city, capital, valokuvaaja, Frida Steiner, Visualaddict, talvi, winter, snow, streets, people, kerjäläinenTein pitkästä aikaa itselleni taas aarrekartan ja yksi teksti joka siihen päätyi menee näin: "Tavallinen arki on parasta."

Seison tämän takana ihan täysillä.

Kun tekee arjestaan hyvää, elää paljon onnellisempaa ja tasapainoisempaa elämää. Ei tarvitse odottaa kohokohtia, huippuja, elämyksiä, juhlia, matkoja, vaan voi nauttia elämästä ihan joka päivä. Toki aina välillä on kiva vähän tanssahdella ruusuilla, mutta tärkeämpää on mielestäni se, että tekee jokapäiväisestä elämästä mielekästä. Niin, että innosta puhkuen ja hymyssä suin voi nousta aina uuteen aamuun.

Pienet arjen ilostuttajat ja mukavuudet voivat olla eri ihmisille eri asioita. Minulle tällä hetkellä tärkeää on se, että on lenkkarit, jotka ovat miellyttävät jalkaan, hyvät kuulokkeet, joilla voin kuunnella musiikkia, auto, jolla pääsen aamuisin avantoon, äidin kutomat lämpimät villasukat, kaunis vedenkeitin ja sen vieressä orgaanista murukahvia jolla aloitan päiväni, samettista suihkugeeliä, isoja valkoisia kylpypyyhkeitä, pehmeä sänky ja siinä pellavalakanat, kamera, jolla voin taltioida ympäristöäni, hyviä kirjoja ja netflix-tunnukset. Kun oikein hurjaksi heittäydyn, ilahdutan itseäni kukilla, ihan ilman syytä.

Olen viime vuosina kokenut muutaman huikean hienon hetken. Kutsun niitä onnentulvahduksiksi. Se on hetki, jolloin sydän meinaa pakahtua onnesta. Siihen ei ole mitään erityistä syytä. Se on vain hetki, jolloin ymmärtää todella kokonaisvaltaisesti, kuinka hyvää tämä minun elämäni ihan oikeasti on. Se saattaa tulla ihan yllättäen, arjessa, auton ratissa, kävelyllä. Ja nyt kun katson elämääni taaksepäin, niin näitä hetkiä on alkanut tulla tässä aikuisiällä sen jälkeen, kun tietoisesti aloin työstämään omia arkipäiviäni, tekemään työtä, jota rakastan ja satsaamaan pieniin asioihin, joista voin nauttia ihan joka päivä.

Näitä hetkiä todella toivoisin ihan jokaiselle.


SHARE:

8 kommenttia

 1. Olet oikeassa Frida. Arki on kaunista ja ihan parasta. Erityiset juhlahetket maustavat ja värittävät arkea, antavat niitä kivoja kutittavia kuplia ja poreita. Silti se aivan perusarki - sen ylämäet, alamäet ja ne tasamaat ovat sitä suurinta rikkautta mitä ihmisellä voi olla. Kallisarvoisia ja kaikessa harmaudessaankin täynnä sydäntä ravitsevia värejä. Oikein ihanaa arkista kevättä sinulle ja kiitos ihanasta blogistasi!
  P.s. tilasin Ystäväkirjasi, annamme sen isommalla ystäväporukalla yhdelle syntymäpäivälahjaksi. Porukkamme jokainen jäsen kirjoittaa siihen omia ajatuksiaan synttärisankarista muistoksi yhteisestä ystävyydestämme. Kirja on todella ihana ja kaunis ja lisäksi ilmestyi juuri parahiksi tuohon hetkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun olin nuorempi, kuuluin niihin ihmisiin, jotka aina järjestivät juhlia, tapahtumia, menoa ja meininkiä, koska arki oli minulle aivan liian tylsää ja tasaista. Nykyään on niin vapauttavaa, kun tuntuu, että elämästä nauttii ihan joka päivä, pienen pienistä asioista, joille ennen ei antanut paljoakaan painoarvoa.
   Ihana kuulla tuosta teidän syntymäpäivälahjasta. Voin vain kuvitella, kuinka onnellinen lahjan saaja on kaikista niistä ajatuksista, joita te hänelle sinne kirjoittelette <3

   Poista
 2. Oon tosta niin samaa mieltä, sekä päättänyt viimein alkaa rakentamaan sitä minulle hyvää arkea. Ihana Friidukka, miss you! ��♥️��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Tiina <3
   Minulle tämä hyvän arjen rakentaminen alkoi toden teolla silloin, kun erosin. Aluksi tuli hieman kompasteltua, mutta nyt on todella hyvä olla <3

   Poista
 3. Olet niiin oikeassa, pienet asiat tekevät arjesta parhaan. Minulla tuossa listalla on mm Onni- koirani, toimiva ompelukone ja metsäpolut. Ihanaa arkista alkavaa kevättä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, oi, oi... ompelukone! Miten ihmeessä en ole aikoihin kaivanut omaani esiin ja ommellut jotain. Sekin on kovin voimaannuttavaa ja mukavaa.
   Ihanaa kevään odotusta myös sinulle, Onnin, ompelukoneen ja metsäpolkujen kera <3

   Poista
 4. Hyvä kirjoitus ja monta muutakin voimauttavaa kirjoitusta löytyy blogistasin :)Tavallinen arki on kyllä parasta vaikka se välillä unohtuukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hilu :)
   Ihana kuulla, että pidät näistä kirjoituksistani :)
   Tavallista, ihanaa arkea on vaikea huomata, jos katsoo liian pitkälle ja aina vain odottaa jotain suurempaa ja hienompaa. Kun ymmärtää, että elämä (ihan oikeasti) on tässä ja nyt, alkaa nauttimaan jokaisesta päivästä ihan eri tavalla.
   Ihanaa arkea sinulle tämän maanantain myötä :)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig