keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Vihreä puhdistautumis-projekti

metsä, wood, nature, luonto, luontovalokuvaus, naturephotography, forest, finland, suomi, Visualaddict, valokuvaaja, Frida Steiner

metsä, wood, nature, luonto, luontovalokuvaus, naturephotography, forest, finland, suomi, Visualaddict, valokuvaaja, Frida Steiner, päällekkäisvalotus, double exposure

metsä, wood, nature, luonto, luontovalokuvaus, naturephotography, forest, finland, suomi, Visualaddict, valokuvaaja, Frida Steiner,

metsä, wood, nature, luonto, luontovalokuvaus, naturephotography, forest, finland, suomi, Visualaddict, valokuvaaja, Frida Steiner, sammal, moss

metsä, wood, nature, luonto, luontovalokuvaus, naturephotography, forest, finland, suomi, Visualaddict, valokuvaaja, Frida Steiner, päällekkäisvalotus, double exposureNyt on kuulkaa tähdet olleet todella erikoisissa asemissa. 

Minä olen välillä maannut täysin toimettomana ja voipuneena sohvan pohjalla ja toisinaan herännyt keskellä yötä ihan täynnä tarmoa. Jopa siinä määrin, että olen yhtenä yönä tyhjentänyt kaikki keittiön kaapit. Heittänyt ihan surutta tavaraa pois ja jotain laittanut kiertoon kirpputorille. 

Täällä on ihan selkeästi menossa joku puhdistautumis-projekti. Oletteko koskaan huomanneet, että silloin kun olo on kovin toisaikainen ja ajatukset lievästi kadoksissa, niin pitää alkaa järjestelemään ja siivoamaan kaappeja ja laatikoita. Ajatuksetkin jäsentytyvät tällaisessa projektissa ihan uuteen uskoon melkein itsestään.

Samalla, kun olen järjestellyt kaappejani, on minulle tullut ihan mieletön kaipuu vihreään. Pakko on ollut käydä metsässä, kuvailla, leikkiä kameran päällekkäisvalotuksilla ja lopuksi kantaa vihreitä luonnon antimia sieltä myös kotiin. 

Tämä ei oikeastaan haittaa minua yhtään, sillä sanotaanhan, että vihreä on kasvun väri. Ja kasvu on todellakin aina tervetullutta.

Toissa yönä maalasin yhden ruukun sinertävän vihreäksi ja tein siihen tummanpuhuvan, kokovihreän, joulunodotus-asetelman. 

Mitenköhän viisaaksi (isoksi) nyt mahdan kasvaa jouluun mennessä, kun tuijottelen näitä vihreitä aamusta iltaan?asetelma, vihreä, havut, joulu, syksy, Visualaddict, valokuvaaja, Frida Steiner, puolukanvarpu, metsän antimet


SHARE:

8 kommenttia

 1. Tuollaiset tarmonpuuskat tulevat täällä ihan kausittain ja sen jälkeen on niiiin kevyt olo ihan kuin itseltäkin olisi pudonnut painoa samalla kun kaapien hyllykuorma on pienentynyt. :-) Kaipaus vihreään on suuri, varsinkin näin vuoden pimeimpään aikaan ja ah sammaleen ja metsän tuoksuun.
  Mukavaa joulunodotusta. ~Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä puuskat ovat kyllä todella tervetulleita. Olo on nimittäin tälläkin hetkellä mitä mainioin. Teki hyvää vähän puhdistaa kaappeja ja omaa päätä :)
   Tunnelmallista joulun odotusta sinulle :)

   Poista
 2. Se on oikeesti puhdistavaa. Ihanat kuvat. Terkuin vihreää rakastava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin... on se hyvä, että näitä puuskia tulee aina aika ajoin :)

   Poista
 3. Tuollaista tapahtuu silloin tällöin. Mielikin raikastuu kummasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä niin raikas olo, että oikein innolla odotan, mitä tuleman pitää :)

   Poista
 4. Vihreässä on energiaa. Hullaannuin totaalisesti sammaleen vihreään takkiin, jota en taida saada ajatuksistani ennen kuin tilaan sen itselleni. Yöllinen tarmonpuuska ajaisi minut hunningolle, mutta eipähän puhtia ole päivisin muutenkaan kuin pienessä kylässä. Joulua odotellen! Tuikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella, kuinka tuo takki ei jätä sinua rauhaan, ennen kuin olet sen itsellesi hankkinut. Joskus käy niin :)
   Minä rakastan yöllisiä tarmonpuuskia. Naapureita ehkä käy hieman sääliksi, mutta yritän olla aina mahdollisimman hiljaa :)
   Tunnelmallista joulun odotusta sinulle, Tuikku.

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig