perjantai 14. joulukuuta 2018

Ei enää elämää ilman suoristussuihketta

Jaahas, arvon leidit ja herrasmiehet. Nyt on kuulkaa käsillä sellainen tuote, jota ilman minä en pysty enää elämään.

Tämä on suoristussuihke. Ei hiuksille, vaan tekstiileille.

Viimeksi, kun visiteerasin Tukholman sisustusmessuilla, törmäsin ihanaan Jessicaan, jolla on Kouvolassa oma sisustusliike Dreams. Hän alkoi puhumaan minulle tästä kotimaisen Murena Decon tuotteesta ja minähän innostuin ihan samantien.

Kuvaan paljon asiakaskuvia kotona ja hyvin usein saatan levitellä kuviin erilaisia liinoja rekvisiitaksi. Säilytän liinoja epämääräisissä pinoissa siellä sun täällä ja ihan aina, kun löydän jonkun kuvauksiin sopivan tekstiilin, on siinä ikäviä taitoksia, jotka on tähän mennessä pitänyt aina silittää pois. Nyt ei enää tarvitse. Minä suihkutan siihen - tsuut-tsuut-suihketta pullosta, räväytän liinan reippaasti auki ja annan kuivua. Ihan mielettömän kätevää.

Ensimmäisen pullon sain Jessicalta testiin, mutta sehän kului minulta melko nopsaan, joten tilasin samantien niitä kolme lisää, ettei vain pääse loppumaan tästä huushollista. Toinen syy nopealle lisätilaukselle oli myös se, että jos tekin innostutte tästä suihkeesta ja ostatte Jessican verkkokaupasta (kliks) nämä loppuun, niin minulla on jo omat suihkepullot täällä siivouskaapin hyllyllä odottamassa. Enkös ollutkin kovin viisas?

Jessican puheista ymmärsin, että tätä käytetään pääasiallisesti vaatteisiin, mutta hei, eikös soveltaa saa ja suihkutella voi ihan mihin vain.SHARE:

4 kommenttia

 1. jos todellakin toimii tuo on mun pelastus ja jää monta kirosanaa sanomatta! inhoan siis INHOAN silittämistä enemmän kuin mitään muuta.vaikka kuinka tahkoon ja tahkoon ,lopputulos on surkea.kiitsa vinkist

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ehkä parasta, mitä hetkeen aikaan on tullut vastaan. Itse olen käyttänyt pellavaan ja puuvillaan ja toimii!
   Lämpimät suosittelut...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No niinhän siinä pullon kyljessä sanotaankin.. tuote on siis ranskalainen ja valmistuttaja kotimainen... Kiitos korjauksesta :)))

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig