keskiviikko 1. elokuuta 2018

Korres Olive - testattu ja hyväksi todettu

Korres, Olive, öljy, oil, kuorinta, kuorintavoide, exfoliating, valokuvaaja, Frida Steiner, Visualaddict, kosmetiikka, cosmetics, Pure green Olive, pellava, pellavapyyheKorresin ihania suihkusaippuoita olette ennenkin nähneet tässä osoitteessa, mutta taannoin kannoin kotiin Cafelattesta myös muuta kyseisen sarjan kosmetiikkaa. Niistä löysin kaksi ihan huipputuotetta, ja niinpä ajattelin jakaa tämän tiedon myös teille. 

En ole helleihminen - en sitten ollenkaan. Ihoni on niin herkkä, että olen joskus jopa polttanut itseni vesirakkuloille. Siitä viisastuneena käytän nykyään toki aurinkovoiteita suojakertoimilla 30 ja 50. Mutta silloin kun tällainen helle on jatkuvaa, tunnen kuinka ihoni käy melkein ylikierroksilla suojakertoimista huolimatta. 

Kun on ensin aamulla sivellyt itseensä kaikki mahdolliset aurinkovoiteet, hikoillut ne pois ja päivällä vielä mahdollisesti lisäillyt niitä, on illalla ihana saada iho rauhoittumaan. Olen tähän ikään mennessä testannut varmaan kaikki mahdolliset aftersunit, ja ne joko ärsyttävät ihoani entisestään tai sitten eivät yksinkertaisesti saa mitään aikaiseksi. Tämä kesä onkin nyt menty tällä Olive-sarjan öljyllä. 

Olen aina pitänyt erilaisista vartaloöljyistä, mutta tässä versiossa ihanaa on se, että se imeytyy todella nopeasti, eikä jätä ihoa millään tavoin öljyisen tuntuiseksi. Ja vitsit, miten riittoisaa tämä on. Tätä on nyt käytetty yli kuukauden ajan, ja pullossa on edelleen reilusti yli puolet jäljellä.

Korresin sivuilla sanotaan, että tätä voisi käyttää myös auringon kuivattamiin hiuksiin, mutta minullapa on tähän takkutukkaan ihan omat öljyiset hoidot ja aineet, joten hiuksiin sitä en ole testannut.

Noin kerran viikossa, kun olen halunnut syväpuhdistavamman pesun aikaiseksi, olen käyttänyt samaisen sarjan ihanan täyteläistä kuorintaa, jossa on pienen pieniä oliivinkivien hippusia. Tykkään!#testattujahyväksitodettu
#letitshine
#summertimemusthavesSHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig