sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Elämä on tässä ja nyt

Juhannus, Visualaddict, valokuvaaja, Frida Steiner, Espoo, Oittaa

Juhannus, Visualaddict, valokuvaaja, Frida Steiner, Espoo, Oittaa, koivu, ranta, beach, tree, midsummer

Juhannus, Visualaddict, valokuvaaja, Frida Steiner, Helsinki, kauppahalli, vanha, rakennus

Juhannus, Visualaddict, valokuvaaja, Frida Steiner, Espoo, Oittaa, ranta, beach

Juhannus, Visualaddict, valokuvaaja, Frida Steiner, Espoo, Oittaa, ranta, beach

Juhannus, Visualaddict, valokuvaaja, Frida Steiner, Helsinki, visithelsinki, Eteläranta

Juhannus, Visualaddict, valokuvaaja, Frida Steiner, Espoo, Oittaa, Nuuksio, retki, grilli, grillaus

Juhannus, Visualaddict, valokuvaaja, Frida Steiner, Helsinki, visithelsinki, Eteläranta, ranta, satama, tori, kauppatori

lifie, oma elämä, ajatuksia, juhannus, Visualaddict, kahvi, pellava, Heavenlinen, Käinby1925, pellavalakana


En ole enää pitkiin aikoihin viettänyt näitä meidän suomalaisten kalenterijuhlia, niinkuin "pitää". Itseasiassa hieman karsastan niitä ja etenkin näkemystä siitä, miten niitä "kuuluu" viettää. Niinkuin se, että juhannuksena kuuluu pakata auto täyteen ruokaa, olutta ja hyttysmyrkkyä ja ajaa mökille. Jos ei omalle, niin sitten jonkun tutun.

Kun ajoin aaton aattona takaisin pääkaupunkiseudulle, niin olin todella huojentunut siitä, että liikennettä oli juurikin toiseen suuntaan. Oikein odotin, että pääsen kotiin ja hiljaiseen kaupunkielämään, kun muut ovat lähteneet sieltä pakoon. Ajatuksena se, että teen asioita ihan täysin fiiliksen mukaan. Ja jos en jaksa, niin sitten en tee mitään, otan päikkärit ja ehkä kupillisen kahvia.

Helsingin torilta löytyi uusia perunoita, Oittaalla maistui kahvi ja Nuuksiossa grillimakkara. Olen elänyt ihan täysin hetkessä, tekemättä minkäänlaisia suunnitelmia ja silti olen löytänyt itseni omista sielunmaisemistani, rannalta, hiljaisesta kaupungista ja omalta parvekkeeltani. Olen nukkunut paljon ja hyvin. Ja sehän tarkoittaa sitä, että nyt on tässä naisessa taas virtaa aloittaa uusi iloinen, työntäyteinen viikko.

SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihana tuo koivukuva <3. Monta vuotta olen jo kuulunut tuohon samaan kastiin etten juhli miten "pitää" esim. juhannusta. Monen monta vuotta olen kyllä juhlinut myös kuten "pitää" ja jotenkin ei ole vaan mun/meidän perheen juttu. Tämäkin juhannus meni omaan tahtiin: nukuttiin niin pitkään kuin jaksettiin, jossain vaiheessa grillattiinkin ja kutsuttiin vanhemmat muksut syömään jos riennoiltaan ehti. Käytiin rannassa ja ajeltiin ex-tempore Raumalle nuuskimaan RMJ:n tunnelmaa. Joka jäi aika heikoksi saavutukseksi, mutta löytyipä ihastuttava kahvila jossa poikettiin kahvilla.
  Asuntoalue jossa asutaan tyhjenee täysin hiljaiseksi kun kaikki ryntäävät mökeille ja saaristoon. Täällä saa olla ihan omassa kuplassaan. Pyöräytimpä eilen korvapuustejakin hetken mielijohteesta. Poikkesipa yksi ystäväkin kahvilla ja sai tuoreita korvapuusteja <3. Työniloa alkavaan viikkoosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anna :)
   Unohdetaan me vain ne pakkojuhlat ja etsitään arjesta jokapäiväisiä ilonaiheita... kuplassakin on joskus hyvä elää, etenkin kun on korvapuusteja joita voi syödä siinä samalla :)

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta 💞💞

  VastaaPoista
 3. Ikä tuo tähänkin asiaan omaa viisautta. Elämä on itselle tehty ja elettäväksi juuri, kuten parhaaksi näkee <3 Samoissa tunnelmissa täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin... onneksi nykyään tietää paremmin, mitä haluaa, mikä on itselle hyväksi ja nauttiikin ihan eri asioista kuin nuorempana. Hyvät on tunnelmat siis :)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig