perjantai 20. huhtikuuta 2018

Kiss of life

diy, sisustus, patsas, kulta, Visualaddict, valokuvaaja, Frida Steiner, Kiss of life, olohuone, sisustaminenOlen onnekas.

Ihan ensinnäkin sen suhteen, että te kaikki ihanat olette niin täällä, kuin tuolla muualla somessa lähettäneet minulle niin paljon voimahaleja ja tsemppi-viestejä, että luulisi tämän naisen pysyvän terveenä ja voimissaan vähintäänkin seuraavat 50 vuotta.

Toisekseen olen onnekas, sillä minulla on ihania ystäviä, joilta olen saanut apua, kun sitä on tarvittu ja ihania yllätyskäyntejä. 

Super-tyytyväinen olen myöskin siihen, että tuo nuorimmainen poikani on auttanut minua niissä todella arkisissa askareissa, kuten tiskeissä, pyykinpesussa ja kauppa-tavaroitten kantamisessa.

Elämä täällä Espoossa on tällä hetkellä melko rajoittunutta. En saa kallistella, kumarrella, enkä nostella mitään raskasta. En saa istua liian pitkään, enkä maatakaan liiemmin. Pienen pieniä tohtorin määräämiä jumppaliikkeitä olen tehnyt joka päivä jalalle ja selälle ja ulkoilemassakin olen käynyt. Edennyt kävelylenkeilläni sellaista etanan vauhtia, mutta mikäs kiire tässä olisikaan... valmiissa maailmassa.

Minulla on ihan sellainen olo, että vaikka kuinka elämässä tuulisi ja myrskyäisi, niin minä pärjään kyllä. Antaa tulla vain! Ja uskomattominta tässä on oikeastaan se, että silloin kun elämä pistää hieman polvilleen, niin minä tunnen olevani ihan elämäni kunnossa. 

Tässä voimaannuttavassa olotilassani aloin viime viikolla tekemään itselleni patsasta. Olen nyt tehnyt sitä joka päivä, aina vähän kerrallaan ja tänään sain sen valmiiksi. Tämän nimi on "Kiss of life" ja se tulee muistuttamaan minua aina tästä elämänvaiheesta. Se on rujo, arpinen ja onnellinen omaan elämäänsä. Vähän niinkuin minäkin.SHARE:

20 kommenttia

 1. Patsas on todella kaunis, niin kuin tekijänsäkin <3

  VastaaPoista
 2. Komppaan täysin Outia!
  Olet monipuolisen lahjakas❤
  Tsemppiä kuntoutukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä ja mieltä kohottavasta kommentistasi... patsaiden tekeminen on osa kuntoutusta :) Sillä ei todellakaan ole suoranaista merkitystä selkään eikä jalkaan, mutta pitää mielen virkeänä :)

   Poista
 3. Patsas on ihanan herkkä ja naisellinen. Super ihana❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maria :)
   Yllättävää kyllä, siitä tuli melko siro.. aloittaessa ei aina tiedä, millaista jälkeä saa aikaiseksi :)

   Poista
 4. Ihana patsas, todella kaunis. Olet tosi lahjakas.

  VastaaPoista
 5. Aikaa ei voi pakastaa hetket ovat elämän suola.Pikaista toipumista sinulle. Patsas on hieno niinkuin sinun tekemät taulut joita minulla on muutama

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa - kiva, että sinulla on vieläkin ne :)
   Hetket ovat aivan ihania, kun oikein kunnolla pysähtyy....

   Poista
 6. Toipuminen ottaa aikansa! Upea patsaasi on elinvoimainen ja aito niin kuin sinäkin! 💚 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se ottaa... nyt siis punnitaan toden teolla minun kärsivällisyyttäni :)

   Poista
 7. Ja niin ihanat kiharatkin kummallakin :) Heipat Annarinalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuorimmainen lapseni oli sitä mieltä, että nuo kiharat muistuttavat matoja... yksi näkee yhtä ja toinen toista - hahaaa :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos... sinä se autoit siinä minua... kyllähän se ihan selkeästi suukottelee :)

   Poista
 9. Patsas on kuin tekijänsä sielu <3 Ihana ja tuo kultaväri on täydellinen kokonaisuuteen <3 Hiljaa kävellessä huomaa myös ne pienet jutut, joita kiireiset eivät koskaan näe! Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen käsityöläinen tietää sen, että kaikkeen tekemiseen jättää aina jonkun pienen palan itsestään. Niinhän minäkin taisin tehdä :)
   Kiitos tsempeistä <3

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig