maanantai 1. tammikuuta 2018

Loistavasti alkanut Uusi Vuosi

Helsinki, Uusivuosi, streetphotography, valokuvaus, valokuvaaja Frida Steiner, arkkitehtuuri, ardhitecture, Suomi, Finland, visitfinland, visithelsinki, Tuomiokirkko

Helsinki, Uusivuosi, streetphotography, valokuvaus, valokuvaaja Frida Steiner, arkkitehtuuri, ardhitecture, Suomi, Finland, visitfinland, visithelsinki, ovenkahva, vene, purjevene

Helsinki, Uusivuosi, streetphotography, valokuvaus, valokuvaaja Frida Steiner, arkkitehtuuri, ardhitecture, Suomi, Finland, visitfinland, visithelsinki, purjevene, vene, sailing boat

Helsinki, Uusivuosi, streetphotography, valokuvaus, valokuvaaja Frida Steiner, arkkitehtuuri, ardhitecture, Suomi, Finland, visitfinland, visithelsinki, Esplanadi, jouluvalot, valot

Helsinki, Uusivuosi, streetphotography, valokuvaus, valokuvaaja Frida Steiner, arkkitehtuuri, ardhitecture, Suomi, Finland, visitfinland, visithelsinki, vene, purjevene


Helsinki, Uusivuosi, streetphotography, valokuvaus, valokuvaaja Frida Steiner, arkkitehtuuri, ardhitecture, Suomi, Finland, visitfinland, visithelsinki, Tuomiokirkko, Senaatintori, talviRakas isäni ylpeilee edelleen, 67-vuoden iässä sillä, ettei ole koskaan laittanut yhtään rahaa ilotulitteisiin. Tänä jouluna hän jälleen mainitsi asiasta, ja jäin oikein itsekin miettimään, kuinka tuo on iskostunut jopa minun uudenvuoden viettoihini. Allekirjoitan siis täysin saman kuin isäni, se on ihan turhaan taivaalle viskottua rahaa. Voinette siis kuvitella, kuinka tylsänä omat poikani pitävät minua, kun en ole koskaan ollut valmis laittamaan rahaa näihin koko kansan yhteisiin huvituksiin.

En osaa sanoa mistä se johtuu, mutta totuuden nimissä en oikein edes pidä ilotulitusraketeista. Ne ovat kovaäänisiä, vaarallisia, kovaäänisiä... siis todella kovaäänisiä!

Koska raketit kuitenkin kuuluvat meidän suomalaisten uuden vuoden vaihteeseen, niin minäkin ajattelin ensin lähteä niitä katselemaan. Mutta kun nukkumatti heitteli unihiekkaa silmiini jo alkuillasta niin jäin miettimään, että miksi turhaan valvoa, jos ne eivät edes viehätä minua. Ei liene vaikea arvata, mitä tein. Menin nukkumaan. Toisaalta, aamut ovat ehdottomasti minun juttuni ja niinpä tänäänkin, 1.1.2018 heräsin kukonlaulun aikaan ja nautin monta tuntia kiireettömästä aamukahvista ja ihanasta hiljaisuudesta. Ja johan alkoi tämä vuosi hyvin. Tästä on siis hyvä ponnistaa eteenpäin.

Mahtavaa Uutta Vuotta kaikille!SHARE:

18 kommenttia

 1. Kun minä olin pieni tyttö ei meille koskaan ostettu raketteja. Isäni mielestä ne olivat myös ihan rahan haaskausta. En ole itsekään ostanut yhtään ilotulitetta.
  Hyvää uutta,vuotta Frida❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meitä on siis enemmänkin... Olen oikein joskus miettinyt, että kuinka paljon ylimääräistä rahaa pitäisi olla, että olisin valmis ampumaan sitä taivaalle :)
   Ihanaa uutta vuotta, Marjo <3

   Poista
 2. Samaa mieltä raketeista. Turhakkeita ovat. Sama kuin repisi kakskymppisiä pihamaalla...

  Ihqua uutta vuotta Friidu ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin justiinsa... annetaan siis muiden harrastaa niitä raketti-touhuja :)
   Mahtavaa uutta vuotta sinullekin!

   Poista
 3. Mä oon myös aamuihminen. Tänään nukuin kyllä 9 asti enkä muista milloin viimeksi olen nukkunut niin myöhään :)

  Oikein hyvää uutta vuotta sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamu onkin ihmisen parasta aikaa - hahaaa :)
   Ihanaa ja seikkailuntäyteistä uutta vuotta sinulle, Beauty!

   Poista
 4. En mymyöskään ymmärrä. Lisäksi meidän koira pelkää niitä ja tälläkin kertaa koira vietti päivänsä lääketokkurassa, että selvisi päivästä. Kauniita mutta vaarallisia ja helkkarin äänekkäitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! En tullut edes miettineeksi tätä asiaa kotieläinten kannalta, koska sellaisia ei meillä asustele. On se hyvä, että tällaisia paukuttelu-päiviä on vain yksi vuodessa :)

   Poista
 5. Silloin kun olin pieni ei meillekkään koskaan ostettu kotiin raketteja ja olen aivan samaa mieltä...turhaa rahan viskomista taivaalle! Enkä ymmärrä esim. että leikataan lomarahoista ja sitten ammutaan ne rahat raketteina taivaalle...kieltäydyn katsomasta kaupungin lähettämää ilotulitusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo taitaa olla niin pitkä perinne monilla kaupungeilla ja kunnilla, että pelkäävät saavansa suuren kansan vihat silmilleen, jos jättävät ilotulitukset väliin. Mutta joo, ei se minuakaan haittaisi, vaikka tekisivät säästönsä ihan ensimmäiseksi näistä :)

   Poista
 6. Niin samaa mieltä raketeista...eipähän meilläkään niitä lapsuuden kodissa ostettu, eli suhtautuminen lienee juurtunut sieltä.
  Ja aamut...niin parhaita ❤️. Varsinkin, kun ei ole kelloon sidottua aikataulua odottamassa, silloin niistä nauttii erityisesti. Ja ne ensimmäiset aamut kesää odotellessa, kun alkaa olla herätessä valoisaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO!!! Just ne kevään ensimmäiset aamut, joissa on jo hivenen lupausta tulevasta kesästä... ne ovat NIIN parhaita :)

   Poista
 7. En ole itse ostanut koskaan raketteja. Tänäkin vuonna katseltiin tosin ystävien ampumia raketteja, mutta heilläkin lapset alkavat olla sen ikäisiä, ettwi rakettien osto enää ole "pakollista" tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan siis yhdessä tylsimyksiä :)))))
   Tai sanotaanko niin, että ampukoot ne raketteja, joita se viehättää. Ja painetaan me muut pää tyynyyn :)

   Poista
 8. Turhaa haaskata rahaa taivaan tuuliin ja saada eläimet paniikkiin.
  Katsella voin, kun kaupungissa aina joku räjäyttelee.
  Ihanat kuvat!
  Mukavaa alkanutta vuotta!😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäpä juuri... ihan turhaa rahan haaskausta. Olisipa mielenkiintoista nähdä, millainen olisi sellainen uusivuosi, jolloin kukaan ei ampuisi raketteja taivaalle. Jotain muuta megalomaanista ja isoa pitäisi varmaan keksiä tilalle... vaikka joku valoshow musiikilla :)
   Ihanaa uutta vuotta, Hanne <3

   Poista
 9. Samaa olen sanonut miehelle, joka yrittää lapsiin nojaten niitä hommata. sanoin, että nykyään joka kissan ristiäisissä paukutellaan ilotulitteita, joten lapset ovat ne jo nähneet kyllästymiseen asti....
  Inhoan sitä pauketta ja todella kovaa ääntä ja varsinkin sitä kamalaa sotkua kaduilla, poluilla ja puistoissa.....ei mun juttu yhtään.
  Ihanaa alkanutta uutta vuotta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin itseasiassa aika ihmeissäni, ettei Helsingin kaduilla ollut jälkeäkään uuden vuoden vietosta. Ei siis minkäänlaista sotkua ja se oli kyllä hienoa :)
   Mahtista uutta vuotta sinullekin, Satu :)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig