lauantai 6. tammikuuta 2018

Kukilla kevääseen

Kukka-asetelma, Anemone, vahakukka, eykalyptus, Visualaddict, valokuvaaja, Frida Steiner, kukat, kukkia, asetelma, kevät, kukkakuvaus, Huiskula, mustikanvarvut, photography, flowerpower

Kukat: Huiskula

Joulu on mennyt ja vuosi on vaihtunut uuteen. Tämä tarkoittaa minun kalenterin kulussani sitä, että nyt voisi hypätä suoraan kevääseen. Minun puolestani kaikki lumet saisi sulaa pois (ei sillä, että meillä edes olisi sitä paljoa), eikä uutta enää kaivata.

Vaikka tiedän, että talvea on vielä jäljellä, niin minä kuulen jo lintujen laulua, näen mielikuvissani sulaneita peltomaisemia ja melkein jo haistan mullan ja aamukasteen tuoksun. Onneksi minulla on siis oma mielikuvitusmaailmani johon voin hypätä, jolloin talvikaan ei tunnu ollenkaan niin pitkältä.

Tästä kaikesta inspiroituneena rakentelin itselleni jälleen uuden kukka-asetelman. Ja tämän nimi on Kevät. Tässä on valkoisia anemoneja, vaaleanpunaisia vahakukkia, mustikanvarpuja, eykalyptusta ja jotain, jonka nimi on Trachelium, mutta näyttää minun silmääni ihan tuuhealta persiljalta.

Tulisipa se jo!
Kevät nimittäin.
SHARE:

14 kommenttia

 1. Ihana asetelma ❤ olen kuten sinäkin eli hyvin voisin jo siirtyä kevääseen. Ja kyllä linnut jo laulavat enemmän kun valonmäärä lisääntyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, kiitos... näitä on niin ihana tehdä. Aina tulee erilaisia asetelmia :)
   Onpa helpottavaa kuulla, että linnut IHAN OIKEASTI lirkuttelevat enemmän, eikä se tapahdu ainoastaan minun päässäni :)

   Poista
 2. Aivan ihanat kukat! Kevättä rinnassa täälläkin, mutta minä haaveilen vielä keväthangilla hiihtelystä arskat päässä... Lintu jo eilen lauleskeli vähän keväisesti, kyllä tää tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, sinä olet niitä hiihtelijöitä :)))
   No, ehkä muutama sellainen kaunis talvipäivä voisi sitten vielä tulla. Mutta heti siihen perään kevät :)

   Poista
 3. Kaunista <3
  Itse yritän huijata itseäni sillä, että kun joulu ja uusivuosi on lusittu, alkaa KEVÄT...no kyllä se sieltä tulee, hieman viiveellä, aina :)
  Juuri ihailen keittiön ikkunasta parvea tinttejä ja punatulkkuja, jotka sirkuttavat ja ruokailevat lintulaudalla...vielä kun olis se aurinko tuon räntäsateen tilalla...
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niin kätevää, kun mielikuvituksen avulla saa aikaan kevät-fiiliksen :)
   Joten toivotan sinulle siis ihanaa alkukevättä!

   Poista
 4. Hih, sinusta on vauhdilla tulossa kukkanainen, Frida! Vielä pari vuotta sitten kauhukseni halusi leikata hyasinttien sipuleista kukat pois ja pitää vain sipulit.. (Kevätmessut-muisto)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän tässä näköjään on käymässä :)
   Ja jotta muisto ei olisi pelkkä muisto, niin voin kertoa sinulle, että edelleen leikkasin hyasinteista kukat pois ja ihastelin pelkkiä sipuleita joulun jälkeen :)))

   Poista
 5. Uuden vuoden jälkeen olen aina ihan valmis kevääseen, vaikka useinhan todellinen talvi on alkanut vasta tammikuusa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän siinä usein on tapahtunut, että varsinainen talvi tulee vasta alkuvuonna... ehkä se kestetään, kun tiedossa on heti perään kevät :)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig