maanantai 8. tammikuuta 2018

DIY - Moodboard

sisustus, sisustaminen, ruokailutila, työhuone, magneettitaulu, luova, moodboard, luovuus, valokuvaaja, Frida Steiner, livingspace, photography, valokuvaus, Visualaddict, inspiraatio, inspiration, home, koti, persoonallinen

sisustus, sisustaminen, ruokailutila, työhuone, magneettitaulu, luova, moodboard, luovuus, valokuvaaja, Frida Steiner, livingspace, photography, valokuvaus, Visualaddict, inspiraatio, inspiration, home, koti, persoonallinen, Airam, valaisin, kori, säilytyskori, Dixie

sisustus, sisustaminen, ruokailutila, työhuone, magneettitaulu, luova, moodboard, luovuus, valokuvaaja, Frida Steiner, livingspace, photography, valokuvaus, Visualaddict, inspiraatio, inspiration, home, koti, persoonallinen, vitriini, vitriinikaappi

sisustus, sisustaminen, ruokailutila, työhuone, magneettitaulu, luova, moodboard, luovuus, valokuvaaja, Frida Steiner, livingspace, photography, valokuvaus, Visualaddict, inspiraatio, inspiration, home, koti, persoonallinen


Sain rakkaalta ystävältäni joululahjaksi Elisabeth Gilbertin Uskalla elää luovasti -kirjan. Ihana kirja, suosittelen. Sen luettuani, ihan inspiroituneena löysin itseni K-Raudasta etsimässä magneettimaalia, ajatuksena tehdä tämän seudun suurin moodboard, johon voin kerätä kaikki mahdolliset ja mahdottomat inspiraation lähteet.

Maali oli kuitenkin melko kallista ja purkki jäikin hyllylle, kun löysin sieltä raksapuolelta tällaisen mustan, ison metallilevyn, jonka toin kotiin.

Levy painoi ihan tuhottomasti, mutta luovalla lähestymistavalla (sekä miljoonilla apuvälineillä ja erilaisilla viritelmillä) sain tuon ihan yksikseni laitettua seinälle. Ja tällä hetkellä se kaunistaa tätä minun yhdistettyä ruokailu- /työ-tilaani. Tykkään!

Suuruudenhulluna ihmisenä otin näitä samantien kaksi kappaletta, kun en ollut ihan varma, mille seinälle nämä tulevat, eikä minulla ollut seinien mittojakaan mukana. Sitäpaitsi siellä ystävällinen myyjä lupasi porata minulle valmiiksi näihin ruuvireiätkin kulmiin. Ajatelkaa nyt, jos olisin tullut vain yhden kanssa kotiin ja siinä vaiheessa tajunnut, että näitä tarvitaan ehdottomasti kaksi. Millä todennäköisyydellä olisin löytänyt seuraavana päivänä saman ystävällisen myyjän, jolla oli porakone takataskussa ja millä ilveellä nuo reiät olisi saatu edes samoihin kohtiin. Yritän tässä siis edelleen perustella itselleni, että miksi tuo toinen levy makaa tällä hetkellä tuolla olohuoneen lattialla!

Nyt yritän epätoivoisesti myydä magneettitaulu-ajatusta näille täällä asustaville pojille, jotta saisin tuon toisenkin metallilevyn hajasijoitettua tuolta lattialta jonkinlaiseen hyötykäyttöön. Ei sitä oikein voi enää palauttaakaan, kun siellä on ne reiät kulmissa. Höh!

Pojilla on onneksi parasta aikaa meneillään projekti "huoneenvaihto", koska toinen lähtee tällä viikolla armeijaan. Isompi huone tulee siis nuoremmalle pojalle ja pienempi tuolle kapiaiselle. Ja minä ajattelin hyökätä jossain vaiheessa tuon toisen magneettitaulun kanssa tähän projektiin mukaan. Saa nähdä, kuinka käy.SHARE:

28 kommenttia

 1. Ei vitsi miten miten hieno! Hmm, mihinköhän seinälle mulla mahtuisi tuommoinen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiksookin?! Vaatii kyllä hieman tilaa ympärilleen. Ymmärsin kyllä, että siellä kooraudassa leikkaavatkin näitä levyjä, jos ei ihan kokonaisena mahdu :)

   Poista
 2. Tahtoo myös oman taulun :) Mulle kelpaa vähän pienempikin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä rautakaupassa leikataankin näitä levyjä, joten kannattaa ihan oikeasti kysyä hieman pienempänä tällaista :)

   Poista
 3. Makee on! Nyt kiinnittämään siihen kaikkea jännää ja inspiroivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt jatketaan lehtien repimisellä ja vaikka millä muulla ihanalla eteenpäin :)

   Poista
 4. Tosi hieno, ja tosiaankin luova idea :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin, että on aika onnistunut - ja ihanan iso :)

   Poista
 5. Upea idea 👍
  T, Kati "pillis" <3

  VastaaPoista
 6. Upea! 😍
  Kyllä sille toisellekin levylle vielä käyttöä löytyy. Heti alkoi päässä raksuttaa, mihin muuhun tarkoitukseen sitä vois käyttää...tilanjakajana, viherseinänä, taustalevynä... vai onko liian painava esim. katosta roikkumaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo nuorempi poika ilmoitti olevansa hieman kiinnostunut kyseisestä metallilevystä, joten kyllä se näköjään paikkaansa on löytämässä :)
   On aika painava, mutta jos, se kunnolla proppaa kattoon kiinni, niin ihan varmasti pysyy. Ongelma saattaa tulla vain eteen siinä, että on hieman taipuisa. Mietin, että mahtaako pysyä siis ihan suorassa :)

   Poista
 7. Ihan mielettömän ihana <3. Olen monta kertaa haaveillut isosta moodboardista. Mielessäni se on näyttänyt just tältä, WAU!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kiitti, Jutta <3
   Minäkin olen viaualisoinut tätä monta kertaa ja täytyy myöntää, että minunkin päässäni se näytti juuri tältä :) Onnistunut toteutus siis :)

   Poista
 8. Mahdottoman upea idea. Taidan heivata keittiöstä vanhan liitutaulun pois, sillä tuohan on paljon mageempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Magneettitaulu on ihan super-kätevä. Suosittelen siis ehdottomasti tällaisen käyttöönottoa :)

   Poista
 9. Sä voit kyllä tuoda sen meille :-) Mulla sama havainto sen magneettimaalin kalleudesta ja se ei edes kunnolla toimi. Joten tää hyvä ratkaisu!

  VastaaPoista
 10. Upea ja voisi tuon idean kopioda itselle, jos vain paikka löytyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen... kopsaa pois vain. Tämä on niiin kätevä :))))

   Poista
 11. Siis mä en kestä!!! AIVAN IHANA <3

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig