torstai 14. joulukuuta 2017

Lampe Berger ilmanpuhdistaja pitäisi löytyä jokaisesta kodista

Lampe Berger, ilmanpuhdistaja, clean air, cleaner, ilman raikastaja, huonetuoksu, Maurice Berger, Visualaddict, valokuvaaja, Frida Steiner, Merja Varvikko, puhdas, sisäilma, lamppu

Lampe Berger, ilmanpuhdistaja, clean air, cleaner, ilman raikastaja, huonetuoksu, Maurice Berger, Visualaddict, valokuvaaja, Frida Steiner, Merja Varvikko, puhdas, sisäilma, lamppu


Kuka tietää, mikä tämä on?

Tämä on Lampe Berger, eli ilmanpuhdistaja. Oli minullekin ihan täysin outo vielä muutamia vuosia sitten, mutta nyt jo melkein päivittäisessä käytössä.

Lampe Berger on yli sata vuotta vanha keksintö ja kehitetty aikoinaan sairaalaolosuhteisiin, estämään kulkutautien, bakteerien ja epäpuhtauksien leviämistä. Kyllä kemisti Maurice Berger oli sitten fiksu mies, kun tällaisen kuumennettavalla katalysaattorilla toimivan lampun meni keksimään. Minä en ainakaan haluaisi ajatella elämääni enää ilman sitä, ja olen vakaasti sitä mieltä, että tällainen pitäisi löytyä jokaisesta huushollista (tämä on poria ja tarkoittaa kotia).

Ja miksi sitten käytän tätä?
No sen vuoksi, että se raikastaa huoneilman, poistaa pahat hajut ja antaa jopa kivan pienen huonetuoksun tilalle, koska olen tehnyt omat hauskat sekoitukset tuotesarjaan kuuluvista nesteistä. Eniten laitan aina hajutonta nestettä ja ripauksen "escape to capri"-tuoksua, niin johan toimii. 

Ja tiedättekös mitä muuta? Pääsin tekemään tälle tuotteelle videon tänä syksynä. Oujee! Ja sehän vasta hauskaa oli. Parina päivänä kuvauksia, naurua ja höpöttelyä sydämellisen Merjan luona, sitten pientä edittiä ja tässäpä on lopputulos:


#ilovemyjob

SHARE:

6 kommenttia

 1. Minäpä tiedän! ;o) Kirjoitin itsekin siitä keväällä eli kokeiltu ja käytetty on - ja todella toimii. Hyvä havainnollistava video ja hyvin selviää, mihin kaikkeen se tepsii.

  Mukavaa jouluaikaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että on tuttu, kokeiltu ja hyväksi todettu :)
   Tämä on kyllä aikas mahtava lamppu. Alladinin taikalamppu :)

   Poista
 2. Onpas jännä tuote! Tekisi mieli kokeilla tätä.
  Hyvää 3.adventtia Frida!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain olekin. Kun törmsin tähän ensimmäistä kertaa, niin olin ihan ihmeissäni ja aika skeptinenkin. Mutta nyt, kun se on ollut käytössä pitkään, uskallan suositella ihan kaikille :)
   Tunnelmallista adventtia sinullekin, Marjo!

   Poista
 3. Tämä on toivelistallani. Vaikuttaa toimivalta ja sopisi meille, kun ei ole liesituuletinta. Avamme vain puuhellan räppänän niin tämä olisi oiva pari. Terkuin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tuija... sinä NIIN tarvitsisit tällaisen :) Meilläkin on joku maailman tehottomin liesituuletin, joten tämä on käytössä melkein päivittäin...

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig