perjantai 13. lokakuuta 2017

Uuden kodin keittiö ja kauniit säilytyskorit

Keittiö, sisustus, sisustaminen, sisustusidea, vihersisustaminen, viherkasvit, vanha pöytä, eteisen matto, kuramatto, juuttimatto, vihreä, korit, säilytys, säilytyskorit, meriheinä, istutuspöytä, rahapuu, Dixie, Dixie Sweden, scandinavian, design, nordic, home, style, interior, Visualaddict, Frida Steiner, valokuvaaja, peikonlehti

Keittiö, sisustus, sisustaminen, sisustusidea, vihersisustaminen, viherkasvit, vanha pöytä, eteisen matto, kuramatto, juuttimatto, vihreä, korit, säilytys, säilytyskorit, meriheinä, istutuspöytä, rahapuu, Dixie, Dixie Sweden, scandinavian, design, nordic, home, style, interior, Visualaddict, Frida Steiner, valokuvaaja

Keittiö, sisustus, sisustaminen, sisustusidea, korit, säilytys, säilytyskorit, meriheinä, istutuspöytä, rahapuu, Dixie, Dixie Sweden, scandinavian, design, nordic, home, style, interior, Visualaddict, Frida Steiner, valokuvaaja

Keittiö, sisustus, sisustaminen, sisustusidea, vihersisustaminen, viherkasvit, vanha pöytä, eteisen matto, kuramatto, juuttimatto, vihreä, korit, säilytys, säilytyskorit, meriheinä, istutuspöytä, rahapuu, Dixie, Dixie Sweden, scandinavian, design, nordic, home, style, interior, Visualaddict, Frida Steiner, valokuvaaja, peikonlehti

Keittiö, sisustus, sisustaminen, sisustusidea, vihersisustaminen, viherkasvit, vanha pöytä, eteisen matto, kuramatto, juuttimatto, vihreä, korit, säilytys, säilytyskorit, meriheinä, Dixie, Dixie_Sweden, scandinavian, design, nordic, home, style, interior, Visualaddict, Frida Steiner, valokuvaaja

Keittiö, sisustus, sisustaminen, sisustusidea, vihersisustaminen, viherkasvit, vanha pöytä, vihreä, korit, säilytys, säilytyskorit, meriheinä, istutuspöytä, Dixie, Sweden, scandinavian, design, nordic, home, style, interior, Visualaddict, Frida Steiner, valokuvaaja, peikonlehti


Tässäpä pieni kurkistus meidän uuden kodin keittiöön. 

Keittiö itsessään on aika perussettiä, eli tavallinen ja samalla melko mielenkiinnoton. Jotta kuitenkin sain siihen pientä persoonallista otetta, niin virittelin kattoon kristallikruunun ja asettelin lattialle lämpimän punasävyisen, itämaisen maton.

Koska edellisen kodin sohvapöytä (klik) oli aivan liian iso meidän nykyiseen olohuoneeseemme (klak), niin minä näppärästi tapitin siihen alkuperäiset jalat takaisin ja nyt se toimii kätevänä sivupöytänä täällä uudessa keittiössä. Ja kunhan minulla on aikaa, niin maalaan sen yksiväriseksi. Nythän siinä on hauskasti jalat alkuperäisessä värityksessä ja yläosa kauniin valkoinen - heh! Ei voi ainakaan sanoa, ettei olisi persoonallinen!

Nykyinen keittiömme on aika pieni ja olenkin joutunut miettimään täällä olevat toiminnalliset funktiot aika tarkkaan. Ja niihin kuuluvat ehdottomasti kierrätys: juomapullot, lehdet ja muut paperit. Niitä on tähän asti pyörinyt milloin missäkin, mutta nyt sain hankittua niille ihanan isot meriheinä-korit. Näissä yhdistyy juuri se, mitä koreilta kaipasin: iso koko, kantokahvat ja se, että ne ovat sen verran jämäkät, että pysyvät hyvin pystyssä. Sitäpaitsi tykkään tuosta sik-sak-ompeleesta, joka kiertää koria. Se tekee siitä jotenkin hieman nykyaikaisemman verrattuna niihin iänikuisiin punottuihin pajukoreihin, joita puodit olivat pullollaan vielä viitisen vuotta sitten. Nämä ovat Dixien valikoimista, käsityötä, 100% luonnonmateriaalia ja pohjoismaista designia alusta loppuun. 

Ja vaikka korit olisivat olleet täysin riittävät, niin hankinpa samalla, samaiselta valmistajalta tuollaisen kauniin vihreän, pienen juuttimaton parvekkeen oven eteen. Värejä oli melkein miljoona, mutta tämä poimii hauskasti kaikki mahdolliset vihreän sävyt tästä minun alati kasvavasta viherkasvikokoelmastani. Sitäpaitsi, jos ette tienneet, niin pieni ripaus vastaväriä (ie. punainen ja vihreä) tuo aina mielenkiintoista intensiteettiä tilaan kuin tilaan.
SHARE:

30 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Irina <3
   Täällä taitaa kyllä ollakin kotoista, sillä jopa pojat sanoivat viihtyvänsä tässä nykyisessä kodissa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, Hanna :)
   Täällä on kyllä aika kiva tunnelma... mikään ei ole ihan "täydellistä", ja sen vuoksi ehkä juuri niin elämänmakuista :)

   Poista
 3. Mä en edes kiinnittänyt huomiota noihin erivärisiin jalkoihin ennen kuin luin. 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niinkö?! Itseasiassa en itsekään enää "näe" niitä. Aluksi ne hyppivät hieman silmille, mutta eivät enää. Se on jännä miten silmä tottuu ihan kaikkeen :)

   Poista
 4. Mä niin tykkään! 😍
  Kasvit, korit ja vihreä matto ovat ihan täydelliset.
  En ole yhtään punaisen ystävä, mutta nyt aloin miettimaan, mitä ihan pikku ripaus lämmintä punaista tekisi meidän huushollille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tykkäät :) Niin minäkin :)
   En itsekään varmaan laittaisi punaista yhtään tuon enempää kotiini, mutta tuo on kyllä ihanan lämmin elementti tässä kokonaisuudessa.

   Poista
 5. Onpa ihanan persoonallinen ja jotenkin ihastuin pöydän jalkoihin juuri tuollaisina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Jenni :)
   Täytyy myöntää, että vaikka nuo jalat ensin häiritsivät minua, niin nyt olen jo tottunut niihin ja ehkä jopa alkanut tykkäämään :)

   Poista
 6. Kaunista, itse en maalaisi pöydän jalkoja , ovat tosi persoonallisen näköisiä. Mistä hankit nuo korit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi hyvin olla, että vierähtää tovi jos toinenkin, ennenkuin edes tartun pensseliin. Hauskoiltahan ne näyttävät :)
   Koreja saa Design Hillistä (Halikko) ja Loviisan Aitasta (Rusko). Itse hankin nämä suoraan valmistajalta.

   Poista
 7. Näyttö niin hyvältä. Pöytä noilla jaloilla on täydellinen, en lähtisi edes maalaamaan. Noi korit on upeat. Kaunis ja valoisa keittiö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Marika... onhan nuo jalat aika hassun hauskat, joten ehkä en ihan vielä kaiva sitä pensseliäni esiin :)

   Poista
 8. Persoonallinen keittiö ja ihanasti vihreää. Pöytä on upea ja jalat vain piste iin päälle. Punasävyinen matto so chic❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OIh... mä oon katsos just niin chic :) Heh :)
   Persoonallista sen olla pitää, niinkuin olen aina sanonut... tällä mennään :)

   Poista
 9. Onpa viihtyisän näköinen keittiö! Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jossu <3
   Ihanaa ja tunnelmallista viikonloppua myös sinulle...

   Poista
 10. Kotoisa ja kutsuva keittiö <3 Ihanat korit! Kaipaan meidänkin kompaktiin keittiöön korkrita koreja, joten kiitos vinkistä, nämä menevät harkintaan. Minusta on ihana sisustaa pienempiä tiloja kekseliäästi, toimivaksi ja kauniiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Kiva, että otit vinkistä vaarin...
   Pienissä ja kompakteissa tiloissa saa käyttää luovuutta ihan eri tavalla, joten olkoon se elämän suola (tai ainakin yksi niistä).

   Poista
 11. Oi miten ihanan ja kodikkaan näköistä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nanni <3 Kyllähän täällä kelpaa kokkailla ja lauleskella :)

   Poista
 12. Onnea uuteen kotiin! Ihanan kodikas tunnelma välittyi kuvista. ❤️

  VastaaPoista
 13. Vau, ihanan näköistä ja mielettömän tunnelmalliset kuvat!
  Tuhannet kiitokset sulle muuten vinkkaamisesta eteenpäin, junou. Olet kultakimpale!!! <3 <3 <3

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig