torstai 3. elokuuta 2017

Sohvahaaveilua

sisustus, sisustaminen, sohva, olohuone, Visualaddict. valokuvaaja, Frida Steiner, inspiraatio, sisustusinspiraatio, muistivihko, muistikirja, nahkakantinen, aamukahvi, Adea, HT Collection, PB Home, Iloksi Lifestyle

sisustus, sisustaminen safarituoli, nahkatuoli, olohuone, Visualaddict. inspiraatio, sisustusinspiraatio,

sisustus, sisustaminen, sohva, olohuone, Visualaddict. valokuvaaja, Frida Steiner, inspiraatio, sisustusinspiraatio, muistivihko, muistikirja, nahkakantinen

sisustus, sisustaminen, sohva, olohuone, Visualaddict. valokuvaaja, Frida Steiner, inspiraatio, sisustusinspiraatio, muistivihko, muistikirja, nahkakantinen, aamukahvi, Adea, HT Collection, PB Home, Iloksi Lifestyle


Näin siinä sitten käy, kun haaveilee uudesta sisustuksesta ja laittaa huonekaluja myyntiin. Sohva ja iso peili ovat muuttanut uusiin koteihin ja minulle jäi jäljelle tyhjää tilaa ja roppakaupalla inspiroivia ideoita.

Nyt voin aloittaa melkein tyhjältä pöydältä tai tyhjiltä sivuilta, kuten tässä ihanassa uudessa nahkakantisessa muistikirjassani, johon olen alkanut keräilemään sohvainspiraatioita. Tämä kaunokainen löytyi Iloksi Lifetyle-myymälästä, ja tuo ILOA ainakin minulle ihan joka päivä.

Sohvien kanssa puntaroin tällä hetkellä, että päädynkö rentoon vai napakkaan, kotimaiseen vai ulkomaiseen, pellavaiseen, samettiseen vai johonkin aivan muuhun.... niin ja sitten se väri, joka ei ole todellakaan mikään helppo päätettävä.

Ihan niin runsaaseen muotokieleen tuskin enää lähden, kuin mitä se minun vanha Chesterfield-nahkasohvani edusti (klik). Vaikka se olikin kaunis, niin se oli kyllä aika hallitseva ja vei huomion kaikelta muulta. Olisi kaivannut ympärilleen sellaisen vähintään 50 neliöisen olohuoneen, jossa olisi voinut olla "koruna" siellä keskellä. 

Tuo nahkasohva palveli minua ja perhettäni jo kymmenisen vuotta ja nyt haluan valita sellaisen sohvan, jota voin katsella seuraavat kymmenen vuotta. Vaikea valinta, kun tarjolla on vaikka mitä kaunista. Koska tiedän, että päätös ei synny ihan tällä viikolla, niin annan muistivihkoni täyttyä ja teen vasta sitten ratkaisuja asian suhteen.

Peace and love and lots of dreaming!


SHARE:

18 kommenttia

 1. Onpa upea muistikirja, mullakin siellä täällä muistikirja, aina inspiksen iskiessä on hyvä kirjoittaa ideat muiystiin :). Mutta eikö ole kiva fiilis kun saa tavarat eteenpäin ja suunnittella uutta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan loistava fiilis... eli mitä tästä opimme: vain muutos on pysyvää :)

   Poista
 2. Vau mikä muistikirja! Ja aivan ihanan näköinen olohuone ilman sohvaakin :) Itsekin olen haaveillut uudesta sohvasta jo pitkään, mutta vaihtoehtoja on aivan liikaa. Ehkä siis pärjäämme vanhoilla vielä vähän aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väkisin ei kannata alkaa huonekaluja vaihtamaan... kyllä sen sitten tietää, kun on sen aika. Meillä se oli NYT! Ja nautin täysin siemauksin siitä, että vaihtoehtoja on vaikka kuinka paljon :)

   Poista
 3. Sohvan hankinta on varmaan yksi haastavampia valintoja. Sen kun pitää oikeasti kestää niitä vuosia. Chesterfieldit ovat kyllä aivan ihania, mutta vaativat sitä tilaa ympärilleen.

  Ihanasti muuten tuossa yhdessä kuvassa yhdistetty vanha lampunjalka ikean, moderniin metallivarjostimeen. Tykkään todella paljon niiden kontrastista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, mutta minusta on ihanaa, että tänäpäivänä on todella paljon vaihtoehtoja, joista valita :) Ja kyllä, Chesterfieldit ovat ihania, mutta sitten kun sellaista on katsellut jo kymmenen vuotta, niin antaa jo itselleen luvan katsella muitakin vaihtoehtoja.
   Vanhan ja uuden liitto on aina ollut minun suosikkini :) Yleensä sellaisella miksillä saa kaikista persoonallisinta lopputulosta...

   Poista
 4. Voi mitkä kuvat Frida!!

  VastaaPoista
 5. Onkin jännä nähdä minkälaisen valinnan teet. Friidamaisen varman, se on varma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo... vähän itseäkin jännittää, että mikä sohva meille seuraavaksi muuttaa :) Ehkä ei ihan tavanomainen vaihtoehto kuitenkaan...

   Poista
 6. Me teimme viimeksi väärän valinnan sohvan suhteen ja uudesta sohvasta haaveillaan täälläkin.
  Tsemppiä etsintään, on nimittäin tosi vaikeaa valita sitä yhtä ja oikeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valinnanvaraa tuntuu olevan melkein joka nurkan takana, joten on kyllä vaikea päätös. Virhehankintoja ei viitsisi oikein tehdä, kun tulevat aina niin kalliiksi :)

   Poista
 7. Ihana muistikirja! Sohvan valinta on vaikeaa, se on meilläkin edessä. Markkinoita on katsasteltu jo useampi kuukausi ja aina kun löytyy kiva, niin hinta on päätähuimaava. Vanha Interface on kiva, mutta sen päällystäminen maksaa yhtä paljon kuin uuden ostaminen - harmillista, eikä kovin ekologista. Tsemppiä sohvaostoksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verren olen huomannut, että hintaan yksi todella suuri vaikuttava tekijä on materiaali, jolla sen päällystää. Saattaa jopa tuplata kokonaisuuden hinnan kun menee valitsemaan jonkun hieman tyyriimmän kankaan. Tarkka saa siis olla :)

   Poista
 8. Täällä on samat haaveilut menossa... vaihtoehtoja on vaikka kuinka. Meillä tarve on kahdelle sohvalle, olenkin pähkäillyt ostaako kaksi sohvaa vai yhden sohvan ja yhden divaanituolin. Saas nähdä mihin päädytään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on paljon enemmän mietittävää, kuin minulla... onneksi minun olohuoneeni ei ole tämän isompi, niin ei tarvitse tehdä kuin yksi ostopäätös yhdestä sohvasta - heh :)

   Poista
 9. Oi kun on kaunista siellä, jo ilman sohvaakin. Tuo on ehkä ihanin vaihe kun voi haaveilla ja suunnitella. Joku aika siro sohva mun mielestä tuohon sopisikin hyvin, just tuon tyylinen mitä olet miettinyt. Ohuet jalat ja matalat käsinojat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Voi tietenkin olla, että kun on katsellut tuollaista raskastekoista ja isoa sohvaa jo monta vuotta, niin nyt haluaa tilalle jotain hyvin toisenlaista. Minulla on vahvasti sellainen käsitys, että se täydellinen tulee vielä vastaan :)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig