maanantai 31. heinäkuuta 2017

Vihersisustamista

vihersisustaminen, sisustus, sisustaminen, ruokailutila, palmu, kentiapalmu, viherkasvi, Visualaddict, valokuvaaja Frida Steiner, livingspace, inspiraatio, green, green home, interior

vihersisustaminen, sisustus, sisustaminen, ruokailutila, palmu, kentiapalmu, viherkasvi, Visualaddict, valokuvaaja Frida Steiner, livingspace, inspiraatio, green, green home, interiorEtte usko, kuinka onnellinen olen, että vanhoja tavaroita on lähtenyt ihan uusiin osoitteisiin. Se on antanut tilaa, happea avaruutta ja ihan uudenlaisia inspiraatioita minun sisustella tätä kotia uusiksi. Ja vitsit, että olen ollut ihan innoissani. Ihan niinkuin pystyisin ajattelemaankin paljon selkeämmin, kun kaikista paikoista ei kaadu tavaroita niskaan. Mitään en ole hankkinut niiden poistuneiden tilalle, vaan olen sijoitellut olemassaolevia tavaroita uusiin paikkoihin.

Paitsi, että olenhan hankkinut: tämän kentiapalmun, kun kurvasin puolivahingossa Garden Livingin pihaan. Mutta jos olen pohtinut nyt kolme vuotta hankkivani tähän ruukkuun jonkun elävän kasvin tekopuun tilalle, niin eikö se silloin ollut ihan täysin sallittua?

Saattaa olla melko tavanomainen valinta, mutta minä tykkään siitä ja sehän on tässä kodissa pääasia. Tämän myötä olen minäkin sitten virallisesti liittynyt vihersisustajien mahtavaan joukkoon. Ja sille sopii antaa pienet hurraa-huudot. Ja samalla nostaa peukut pystyyn, jotta saan pidettyä tuon kaunokaisen hengissä.SHARE:

13 kommenttia

 1. Iso peukku viherhankinnasta ja onnea sen hengissä pitämiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea ja poppaskonsteja tarvitaan, mutta intoa ainakin piisaa, joten ehkä me selvitään.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää, ja tuo ruukku on upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo ruukku on siskon vanha ja viehättää minunkin silmääni todella paljon. Ihana!

   Poista
 3. Palmu sopii hyvin sinne tuossa kauniissa ruukussa. Mullakin on ollut tuo jo muutaman kuukauden ja on selvinnyt hyvin pitkätkin poissaolot. Lisäkuvia kodista odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin ihan innoissani tästä yhdistelmästä. Nyt olen aina välillä nostellut palmua ulos parvekkeelle, jotta saisi tarpeeksi aurinkoa ja sadevettä päällensä. Toistaiseksi sujuu siis hyvin :)

   Poista
 4. Ihanan näköinen palmu! Ja on kuin tehty tuohon ruukkuun :) Tsemppiä hoitopuuhiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli hyvä valinta siis :) Toistaiseksi meillä menee hyvin, minä kastelen ja juttelen palmulle ja se vain kukoistaa... jatketaan samalla linjalla ja toivotaan parasta!

   Poista
 5. Viherkasvit ovat ihania.
  Meillä niitä on ollut aina kodin ilmaa puhdistamassa. Kaunis palmu ja sopii tuohon aivan ihanaan ruukkuun.
  Mukavaa elokuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on. Ihmetyttää, etten ennen ole näitä hankkinut kotiini. Jotain pieniä kyllä, mutta ne reppanat ovat aina kyllästyneet minun seuraani. Tätä hoivaan nyt paremmin :)

   Poista
 6. Palmut ovat aika yksinkertaisia hoitaa joten luulen, että selviät tästä haasteesta :)
  Mielenkiinnolla odotan kuvia uudesta kodin sisustuksesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen minäkin luotan, joten eiköhän me selvitä täällä yhdessä :) Jotain lannoitetta voisi ehkä hakea - varmuuden vuoksi :)

   Poista
 7. Upea kasvi ja ihana tuo ruukku! Voikun meillekin mahtuis noin iso kasvi!!

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig