perjantai 12. toukokuuta 2017

Kukkia ja sohvatyynyjä

kukkakimppu, koti, sisustus, Visualaddict, Frida Steiner, Valokuvaaja, Helsinki


Järvenpään Kukkatalo, sisustus, olohuone, nahkatuoli, sisustaminen, kukkia, vihreä, valokuvaus, Visualaddict, Frida Steiner, valokuvaajaJärvenpään Kukkatalo, sisustus, olohuone, nahkatuoli, sisustaminen, kukkia, vihreä, valokuvaus, Visualaddict, Frida Steiner, valokuvaaja

Järvenpään Kukkatalo, sisustus, olohuone, nahkatuoli, sisustaminen, kukkia, vihreä, valokuvaus, Visualaddict, Frida Steiner, valokuvaaja

Järvenpään Kukkatalo, sisustus, olohuone, nahkatuoli, sisustaminen, kukkia, vihreä, valokuvaus, Visualaddict, Frida Steiner, valokuvaaja


Olisi varmaan pitänyt oikein pullottaa sitä viime viikoista saaristomeren rauhaa mukaan tänne Espooseen. Täällä on nimittäin menty melkein tukka putkella paikasta toiseen ja photoshopin äärestä taas kamera kainalossa seuraavaan kohteeseen.

Yksi tämän viikon kohokohta oli, kun pääsin taas pitämään valokuvauskurssia ja nyt olin Järvenpään Kukkatalossa. Ja sepäs ei olekaan ihan mikä tahansa kukkatalo, vaan siellä on vaikka mitä kaunista visuaalista silmänruokaa aina sisustustuotteista lyhtyihin ja kukkiiviin kaunokaisiin.

Sain kiitokseksi Kukkatalon ihanalta Saijalta tuollaisen kauniin vihertävän sävyisen kimpun, jota olen nyt ihastellut siinä määrin, että piti kotonakin sovitella olohuoneen tyynyjä ihan uudella silmällä.

Aurinkoa teille, ihanaiset!


sisustus, kukat, vihreä, gif, animaatio

SHARE:

4 kommenttia

 1. Järvenpään Kukkatalo on ihana. Meidän äiti käyttää sitä ihan aktiivisesti niin työn merkeissä, kuin yksityisissäkin tapauksissa ja minä olen oppinut siinä samalla ihastelemaan heidän ammattitaitoaan ja liikettään. Suosittelen paikkaa, kyllä ihan jokaiselle.
  Olen hommaamassa uutta kameraa kesän aikana uuden kameran, mikä olisi erinomainen syy osallistua sinun kurssillesi joku kerta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on. Itse kävin siellä vasta ensimmäistä kertaa, ja ihastuin ihan täysillä.
   Tervetuloa vain kurssille... valokuvaaminen on hauskaa puuhaa!

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig