sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Saariston rauhaa toin mukanani

Korppoo, saaristo, saariston rengastie, Turun saaristo, suomi, ranta, venevaja, kevät, meri, Visualaddict, valokuvaaja Frida Steiner, luonto, valokuvaus, photography

Korppoo, saaristo, saariston rengastie, Turun saaristo, suomi, ranta, venevaja, kevät, meri, Visualaddict, valokuvaaja Frida Steiner, luonto, valokuvaus, photography, Amalias Hem, lifestyle, verkko

Korppoo, saaristo, saariston rengastie, Turun saaristo, suomi, ranta, venevaja, kevät, meri, Visualaddict, valokuvaaja Frida Steiner, luonto, valokuvaus, photography, lautta, lossi

Korppoo, saaristo, saariston rengastie, Turun saaristo, suomi, ranta, venevaja, kevät, meri, Visualaddict, valokuvaaja Frida Steiner, luonto, valokuvaus, photography, vanha talo, Amalias Hem, sisustus

Korppoo, saaristo, saariston rengastie, Turun saaristo, suomi, ranta, venevaja, kevät, meri, Visualaddict, valokuvaaja Frida Steiner, luonto, valokuvaus, photography, vanha talo, Amalias Hem, sisustus

Korppoo, saaristo, saariston rengastie, Turun saaristo, suomi, ranta, venevaja, kevät, meri, Visualaddict, valokuvaaja Frida Steiner, luonto, valokuvaus, photography, maisema, ranta, meri

Korppoo, saaristo, saariston rengastie, Turun saaristo, suomi, ranta, venevaja, kevät, meri, Visualaddict, valokuvaaja Frida Steiner, luonto, valokuvaus, photography, Amalias Hem, sisustus, maisema


Jos ette vielä koskaan ole kokenut sitä tunnetta, kuinka pulssi tasaantuu ja aikatauluista huolimatta kiire tuntuu häviävän, niin suosittelen ehdottomasti matkaa Turun saaristoon.

Kun lähdin Turusta ajamaan Korppooseen, niin navigaattori näytti, että matkaa on 75 kilometriä. Matka ei todellakaan ole pitkä, mutta ajallisesti siinä saattaa mennä tovi jos toinenkin. Ensimmäistä lossia odotellessa katselin vielä kelloani, mutta toisen kohdalla jo kävelin pitkin rantoja ja hengittelin keuhkot täyteen raikasta meri-ilmaa. Eihän siellä todellakaan kiiruhtaminen auta yhtään, lossit eivät kulje yhtään sen nopeammin vaikka kuinka puuskuttaisin. Todellisuudessa näiden pienten merimatkojen aikana tietynlainen rauha täyttää koko olemuksen, ja kiire unohtuu ihan täysin.

Olin ihanan Terhin vieraana Amalias Hem -lifestylepuodilla. Ja tiedättekös, mikä oli juuri yksi ihanimmista asioista, kun menin sinne aamulla: Terhi sanoi, että "Minä ajattelinkin, että tulet sitten kun tulet."  Tämä kiireettömyys ja hidastahtisempi elämäntyyli on ihan selkeästi iskostunut näihin paikallisiin. Ja sitä päätin minäkin tuoda hitusen mukanani tänne pääkaupunkiseudulle. 

Muistetaan siis hengitellä syvään ja ihailla maisemia silloinkin, kun tuntuu että siihen ei olisi aikaa. Ja etenkin juuri silloin.SHARE:

17 kommenttia

 1. Oi, Frida mitä kuvia! Korppoo on niin ihana paikka!
  Kesällä sitten taas Turun saaristoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjo :)
   Siellä kyllä sielu lepää, joten sinne siis...

   Poista
 2. Niin kauniita maisemia, kyllä varmasti sielu lepää ja kiire haihtuu! Toivottavasti saat pysymään rauhallisen elämäntahdin mukanasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken aikaa siinä onnistuin, mutta muutamat deadlinet lyö tällä kertaa niin lujaa päälle, että välillä saa kyllä muistutella itseään siitä että hengittelee syvään :)

   Poista
 3. Oih, tiedän tunteen! Siksi varmaan on jo useampana kesänä tullut käytyä Korppoossa ja Terhin luona <3 Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin juuri sellainen paikka, johon on aina pakko päästä takaisin :)

   Poista
 4. Ihanan rauhoittavia kuvia <3 Kun vain aina osaisikin hengittää syvään ja nauttia jokaisesta hetkestä. Tässä on vielä paljon opittavaa :) Ihanaa ja aurinkoista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla elämän mittaista opettelua tuo syvään hengittäminen. Minä olen jo opetellut siihen, että teen sitä aina aamuisin aamukahvin ääressä, samoin kuin auton ratissa :)

   Poista
 5. Kyllä noissa maisemissa mieli rauhoittuu, kaunista ja seesteistä. Hyvä muistutus taas itselle: pysähdy ja hengitä välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kannattaa kyllä aina muistaa. On melkein sama, kuin laittaisi pankkiin rahaa... jaksaa taas paremmin, kun muistaa pysähdellä :)

   Poista
 6. On mahtavaa seutua ja Terhin puoti on varmasti tosi tosi kiva ihanuuksineen.
  Matkaan saa varata saarustotiellä aikaa etenkin ruuhka- aikaan. Mutta sinne mennäänkin ilman aikatauluja. No losdiin on toki ehdittävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puoti on todella ihastuttava. Voin vain kuvitella, kuinka paljon tuolla on liikennettä kesäaikaan, kun kaikki haluavat kokea saariston ihanuuden :)

   Poista
 7. Ihana postaus ja mielettömän rauhoittavia kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jossu... kai muistit hengitellä syvään, kun niitä katselit :)

   Poista
 8. Ja sitten kun tuut meidän veneelle, niin siinä vasta laitetaankin kellot jemmaan :-D Voihan näitä kuvia, nää on aivan mahtavia! Terkkuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purjehtimisessa pätee varmaan ihan sama kiireettömyyden sääntö, kuin tuolla saaristomerellä... kuulostaa ihan parhaalta :)

   Poista
 9. Tässä ja nyt. Tartu hetkeen. 💫 Tuija

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig