keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Ole rohkea

Helsinki, valokuvaus, valokuvaaja, tulppaanit, Visualaddict, Frida Steiner, valokuvaus, arkkitehtuuri, vanha talo, sisäpiha, Finland

Kyltti, sign, be bold, photographer, Helsinki, Visualaddict, Frida Steiner, mistake

Helsinki, valokuvaus, valokuvaaja, tulppaanit, Visualaddict, Frida Steiner, valokuvaus, arkkitehtuuri, vanha talo, sisäpiha, Finland, ovi


Kävin tänään Helsingissä yhdessä tapaamisessa, ja vallan mainion kyltin näin siellä toimiston seinällä. En ole ollut mikään sisustustekstien suurkuluttaja viimeisiin vuosiin, mutta tämä iski suoraan alitajuntaan:

Be bold.
Make mistakes.

Ja näinhän se juuri menee! Täytyy olla rohkea ja tehdä myös virheitä. Jos aina pelkää tekevänsä pelkkiä virheitä, niin silloin ei koskaan uskalla tehdä mitään. Nih, ettäs tiedätte...

Kun nopsaan menin käymään nurkan takana Piirongissa, niin johan se samainen kyltti huuteli minua siellä alahyllyllä. Ja vaikka olen näin muuton alla yrittänyt karsia tavaraa aika rankalla kädellä, niin tämä kyltti kyllä lähti matkaani. Se saa luvan olla yksi ensimmäisistä tavaroista joita uuteen kotiini kannan.

Ollaan siis rohkeita ja tehdään myös virheitä!SHARE:

14 kommenttia

 1. Kyllä! Ja kun on vielä niin rohkea, että uskaltaa tunnustaa tehneensä virheen!
  Rohkeutta keskiviikkoosi <3

  VastaaPoista
 2. joskus pitää ostaa, kun osuu kohdalle :-) Ja toihan sopii just sulle niin hienosti. Siis tyyli myös :-) Rohkeahan sä olet ja uskallat vaikka mitä jo valmiiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri... tämä melkein hyppi minun silmilleni :)
   Kyllä sitä välillä täälläkin päässä tarvitaan rohkeutta... aina välillä..

   Poista
 3. Juurikin näin! Täytyy uskaltautua ulos mukavuusalueelta, olla rohkea ja oppia virheistä, nousta ylös kaatumisen jälkeen ja kohdata vaikeat asiat uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin justiinsa... joskus vain kaatumisen jälkeen tuntee olevansa haavoittuvainen ja silloin sitä rohkeutta juuri tarvitaankin :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tämä on niin loistava... tuossa se nyt muistuttelee minua olemaan rohkea :)

   Poista
 5. Tuo on hyvä ajatus, pitää vain hyväksyä se, että rapatessa roiskuu. Mulla oli yhdessä vaiheessa kylppärissä tekstitaulu "Doubt kills more dreams than failure ever will", siitäkin ajatuksesta tykkään aika lailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan loistava tuo sinunkin taulusi... ei siis epäröidä, vaan ollaan rohkeita ja katsotaan, mitä saadaan aikaiseksi :)

   Poista
 6. Juuri näin! Rohkea rokan syö vai miten se meni.. Kivaa viikonloppua Frida!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistäköhän tuollainenkin hauska sanonta on mahtanut saada alkunsa - heh :) Ja jos siinä tarkoitetaan hernerokkaa, niin minä ihan oikeasti pidän siitä :)

   Poista
 7. Hyvin todettu! Ollaan rohkeasti epätäydellisiä. Tsemppiä muuttoosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ollaankin :)
   Ja kiitos tsempeistä.. tulivat tarpeeseen...

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig