maanantai 3. huhtikuuta 2017

Jokirapusalaattia ja muita herkkuja brunssilla

Brunssi, ruoka, lounas, aamiainen, sunnuntai, keittiö, ruoanlaitto, jokirapusalaatti, fetamunakas, pasta, ravioli, kattaus, pellavaliina, ruokapöytä, ruokakuvaus, valokuvaus, valokuvaaja, Frida Steiner, Visualaddict, rahka, persikkarahka, kurkku, valurautapannu

Brunssi, ruoka, lounas, aamiainen, sunnuntai, keittiö, ruoanlaitto, jokirapusalaatti, fetamunakas, pasta, ravioli, kattaus, pellavaliina, ruokapöytä, ruokakuvaus, valokuvaus, valokuvaaja, Frida Steiner, Visualaddict, rahka, persikkarahka, kurkku, valurautapannu

Brunssi, ruoka, lounas, aamiainen, sunnuntai, keittiö, ruoanlaitto, jokirapusalaatti, fetamunakas, pasta, ravioli, kattaus, pellavaliina, ruokapöytä, ruokakuvaus, valokuvaus, valokuvaaja, Frida Steiner, Visualaddict, rahka, persikkarahka, kurkku, valurautapannu


Brunssi, ruoka, lounas, aamiainen, sunnuntai, keittiö, ruoanlaitto, jokirapusalaatti, fetamunakas, pasta, ravioli, kattaus, pellavaliina, ruokapöytä, ruokakuvaus, valokuvaus, valokuvaaja, Frida Steiner, Visualaddict, rahka, persikkarahka, kurkku, valurautapannu


Tässä vaiheessa elämää brunssin perimmäinen tarkoitus ei ole pelkästään ruokailu vaan saada oma perhe edes hetkeksi yhteisen pöydän ääreen.

Kun yksi teinipoika syö kuormasta sitä mukaa, kun ruokaa valmistuu (ja täyttää vatsansa siis jo kaikella tällä) ja toinen ottaa ja lähtee kavereiden kanssa ulos juuri puoli tuntia ennen kuin brunssi on edes valmis, niin voisin sanoa, että tämä ei ihan mennyt niin kuin ajattelin. Yksikseni istuessani ruokapöydän ääressä päätin mennä brunssilakkoon. Ainakin kuukaudeksi.

Mutta ennenkuin alan lakkoilemaan, niin päätin jakaa teille maailman parhaan jokirapusalaatti-reseptin, jonka olen aikoinaan saanut ystävättäreltäni, ja on niin hyvää, että sietäisi saada jonkun jokirapu-palkinnon.

Jokirapusalaatti

200g jokirapuja
1 prk Creme Fraichea
1 dl majoneesia
herneitä
puolikas punasipuli
pieni suolakurkku
1 prk ananasta (tai puolikas omena)
suolaa ja pippuria
Pilko ainekset ja sekoita

Meillä tätä jokirapusalaattia nautittiin feta-pinaattimunakkaan, vihreän salaatin, tuorepastan, minikurkkujen ja persikka-appelsiinirahkan kanssa. Illalla levittelin tätä ruisleivän päälle ja sekin oli todella hyvää. Mieleeni tuli sellainenkin, että tämä jokirapusalaatti saattaisi toimia todella hyvin myös uuniperunoiden kanssa. Se pitää ehdottomasti vielä testata.




SHARE:

12 kommenttia

  1. Taputuksia täältä, sähän osaat tehdä ruokaa!

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää😊 Sähän olet hyvä kokki, vaikka oletkin väittänyt muuta😉
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä minussa asuukin pieni kokki, jota en vain ole vielä löytänyt :)

      Poista
  3. Näyttää kyllä niin hyvältä! Pakko joskus kokeilla! Ihanaa päivää Sinulle Frida! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marita ja mukavaa päivää myös sinulle <3

      Poista
  4. Namm...miten voikin tulla nälkä vaikka juuri aamupalan söin..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I know... siinä on syy, miksi itse käyn kovin vähän missään ruokablogeissa :)

      Poista
  5. Mmmm...kuulostaapa -ja näyttää- hyvältä!

    VastaaPoista
  6. Namskis, olen tehnyt suurinpiirtein jokirapusalaattiasi aina katkaravuista. Nyt täytyy kokeilla jokirapuja. Kaunis on kattauskin.

    Kapteenska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos... Kannattaa kyllä kokeilla, on todella hyvää :)

      Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig