maanantai 17. huhtikuuta 2017

Ehdottomasti tarvitaan kaksi eri soittolistaa

koti, sisustus, puhelin, kuulokkeet, valokuvaus, Visualaddict, valokuvaaja Frida Steiner

kukka, koti, sisustus, valokuvaus, Visualaddict, valokuvaaja Frida Steiner, ikkuna, vanha talo, espoo, hortensia

tie, luonto, nature, quote, road, bumpy, life, valokuvaus, Visualaddict, valokuvaaja Frida Steiner, espoo

 valokuvaus, Visualaddict, valokuvaaja Frida Steiner, koivut, värityskirja, Hammi, espoo

koti, Visualaddict, stereot


koti, sisustus, valokuvaus, Visualaddict, valokuvaaja Frida Steiner, kahvi, kahvikuppi, kuppi, työpöytä, kalenteriMiten ihmeessä sitä päätyykin aina pyhäpäivinä tekemään jotain ihan muuta, kuin mitä alunperin kuvittelee. 

Minulla oli ajatuksena tehdä pääsiäisen aikana rästityöt alta pois, ainakin ne kaikista nihkeimmät, kuten matkalaskut ja muut paperin pyörittämiset. Kuvia olen kyllä muokkaillut, mutta nuo muut työt on edelleen tekemättä.

Sitten minun piti käydä kaapit läpi ja kerätä niistä kaikki liikenevät tavarat kirpparikasseihin. Kuitenkin olin aika nopeasti kaivanut ministereoni kaapin perältä keskelle olohuoneen lattiaa ja siinä minä sitten istuskelin, kuuntelin siskon vanhoja cd-levyjä ja selailin kymmenen vuotta vanhoja sisustuslehtiä, joita en ennen tätä hetkeä ole suostunut pistämään kiertoon.

Yritin motivoida itseäni ulkoilemaankin. Ensin tietenkin tein itselleni monta tuntia omaa soittolistaa youtubeen ja kun olin sen saanut valmiiksi, niin tajusin että jos sitä kuuntelee kännykällä, niin näyttöä ei saa lukittua, eikä puhelinta voi siis pitää taskussa. Lopulta totesin senkin, että minun olisi pitänyt tehdä yhden sijasta kaksi soittolistaa. Toiseen reipasta kävelymusaa ja toiseen sellaista rentoa, melodista chillailu-musiikkia. Nyt kävi nimittäin niin, että tulin itkien kotiin, kun oli niin herkkää musiikkia linjoilla. Uuh... aina ei voi onnistua.

Koska kuitenkin löysin youtuben syövereistä muutaman vanhan lemppari-biisini, niin ajattelin jakaa teille tähän yhden niistä:


Ja iso kiitos vielä ihanalle Hammille uudesta värityskirjasta. Tuli tarpeeseen :)

SHARE:

15 kommenttia

 1. Upeita kuvia! Minun soittolistani ovat sikin sokin sekä kännykässä että vanhassa MP3-soittimessa, joka on lenkillä kätevämpi - puhelin on vapaa puhumiseen ja kuvaamiseen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Lady :) Soittolistat on mulle ihan uus juttu. Mä olen viimeksi kuunnellut musiikkia lenkillä silloin, kun vielä kannettiin mukana sellaista pientä cd-soitinta. Olen vanhus <3

   Poista
 2. Itselläni kun ei ole mitään Spotifya tms., niin olen tuota YouTubea miettinyt, mutta iskee sama ongelma eteen eli se, että ei voi tunkea puhelinta taskuun tai soitto katkeaa. Hitsi. Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu täällä, mutta eiköhän siihen joku keino löydy :)

   Poista
 3. Ihania kuvia. Mä latasin la ekaa kertaa Spotify iPhoneen, kun ostin ekat kuulokkeet hiljattain. Perässä tullaan :-) Mutta en osannut mitään listaa tehdä, kunhan kuuntelin valmiita listoja. Näytin varmaan hassulta, kun kännykkä killui liian lyhyen latausjohdon varassa bussin katosta nenäni korkeudella 😂😂
  Mukavaa pääsiäisen jälkeistä elämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, sulla on oikein Sptify :) Meillä nuoriso käyttää sitä... ehkä minäkin joku päivä, kunhan ensin suoriudun tästä Youtubesta :)

   Poista
 4. Mulla ainakin saa iPhonen näppäimistön lukittua, vaikka kuuntelisi Youtubesta musiikkia. Se siis katkeaa se biisi silloin, kun laitat sen lukkoon, mutta jos painat siitä yläosan lukitusnäppäimestä uudestaan, se biisi tulee näyttöön mustalle taustalle näkyville ja itelläni tässä vaiheessa kun painan kuulokkeista sitä johdon painiketta, se biisi jatkaa soimista, vaikka näppäimistö on lukittu. Olipas hyvin selitetty, mutta toivottavasti ymmärsit :D Tosin mulla ei oo mitään soittolistoja, kuuntelen vaan sikin sokin biisejä... Aurinkoista viikkoa Frida!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sissus sentään... tätä pitää kokeilla, ehdottomasti! Kiitos vinkistä :)
   Aurinkoa myös sinne.

   Poista
  2. Mulla toi ei toiminut. :( Kokeilin ihan innoissani, josko nyt olis kikka tuohonkin löytynyt.

   Poista
  3. No voi höh! Onkohan noissa eroja mallista riippuen? Noh, kannatti kuitenkin kokeilla :)

   Poista
  4. Mä ratkaisin ongelman uusilla kuorilla. Näin näyttö ei pääse kosketuksiin minkään kanssa ja muusiikki jatkuu :)

   Poista
 5. Ehdottomasti eri soittolistoja pitää olla...välillä tekee hyvää itkeä tihrustaa ja kuunnella sellaistakin musaa, mutta ehkä ei just tuolla lenkkeillessä ;)

  Mä olen ihan samanlainen, to do -lista ei aina mene ihan kuten olen suunnitellut koska vastaan voi tulla mukavampiakin juttuja tehtäväksi :D

  Ihanaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olin hieman hölmö, kun en tätä heti tajunnut. Ajattelin vain, että on kiva, kun on hieman variaatiota soittolistalla. Ei toiminut ihan niinkuin ajattelin :)
   Mukavaa uutta viikkoa sinullekin.

   Poista
 6. Mä tarvitsisin oman soittolistan salille. Aloitin vasta treenaamisen ja se sujuisi todennäköisesti vielä paremmin, kun olisi asianmukainen soittolista kännykässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti sujuisi treenit paremmin, jos olisi hyvät musat korvilla. Kannattaa kokeilla :)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig