lauantai 24. joulukuuta 2016

Ihanaa joulua teille ja meille

Huomenta tähän jouluaamuun. 

Koska ulkona on aika pimeää, niin kehoitan ihan kaikkia sytyttelemään kynttilät jo heti aamulla. Tunnelma kohoaa huomattavasti, I can tell you.

Tässä olisi tämän huushollin joulu. Kauppareissulta tuomani pikku-kuusi pääsi paraatipaikalle, keskelle olohuoneen pöytää. Kun etsin varastosta siihen joulukoristeita niin törmäsin puolivahingossa olkkarin pöydänjalkoihin (jotka olen siitä siis aikoinaan sahannut pois), ja kun hetken yhtä kääntelin käsissäni, niin kannoin senkin sisälle ja tein siitä kynttiläjalan.

Tuo kuparinvärinen kynttelikkö-ihanuus on DG Sisustusmanian Maran diy-kädenjälkeä, samoin kuin minun aamukahvimukini, josta on ehdottomasti tullut tämän joulukuun lemppari.

Viimeiset lahjat pitäisi vielä paketoida ja sitten lähdemme koko perheen voimin ilahduttamaan muita sukulaisia... niin, ja syömään yhteisen pöydän ääreen. Oih, oikein vesi herahtaa kielelle, kun ajattelenkin lanttulaatikkoa, kinkkua ja äidin tekemää sinappia. Slurp!

Rauhallista, tunnelmallista, ihanaa ja rakkauden täyteistä joulua teille kaikille!
SHARE:

18 kommenttia

 1. Kynttilät sytytetty ja takkatulen ääressä istutaan. Ulkona myrskyää ja sataa kaatamalla eikä häiritse yhtään. Oikein ihanaa ja rauhallista joulua teille <3<3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, Outi... viettäkäähän tekin mukavia pyhäpäiviä :)))

   Poista
 3. Tunnelmallista joulua! 💫 tuikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuikku :)
   Tunnelmallisia joulupäiviä myös sinulle.

   Poista
 4. Ihana joulutunnelma! Ihanat nuo kynttilät ja kynttilänjalat :) Mukavaa ja rauhaisaa joulua!

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig