maanantai 28. marraskuuta 2016

Tunnelmat kohdillaan

joulumarkkinat, joulutori, käsityö, markkinat, Parola, Hattulajoulumarkkinat, joulutori, käsityö, markkinat, EspooJoulumarkkinoilla on aina oma, ihana tunnelmansa, ja jo sen vuoksi tykkään käydä niissä. Ihmiset ovat melkein poikkeuksetta hyvällä tuulella ja hymyssä suin. Etenkin näin ensimmäisen adventin tienoilla. Viikkoa ennen joulua tunnelma saattaakin olla jo jotain ihan muuta, kun aika alkaa käymään vähiin ja kaikilla on kiire.

Minä vietin viikonloppuni Parolan Asemalla ja Cafe Lattessa ja kivaa oli taas pitkästä aikaa hengailla käsityöläisten iloisessa joukossa. Se täytyy kyllä myöntää, että eilen illalla en jaksanut enää muuta kuin viihdyttää itseäni Netflixin parissa... heti sen jälkeen kun olin sulattanut itseni syväjäästä saunan lauteilla. Tulipahan ainakin tehtyä kokovartalo-kuorinta ja jalkahoitokin siinä samalla.

Ensi viikonloppuna mennäänkin sitten Raisioon, Putiikki Vanha-Vanton joulumarkkinoille. Jee, jee!

Ihanaa ensimmäistä adventtia ja rauhaisaa joulunodotusta teille. Toivotaan, että lunta tulee hieman lisää, sillä se kohottaa kivasti mielialaa.
SHARE:

16 kommenttia

 1. Joulumarkkinoilla, ja markkinoilla ylipäätänsä, on tosiaan aivan omanlaisensa tunnelma. Minun tulee ikävä kyllä käytyä sellaisilla harvoin. Nyt olen sen verran ryhdistäytynyt, että yritän käydä ainakin erilaisissa lastenvaatetapahtumissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä on kyllä ihana tunnelma, mutta voi kuvitella, että niin on myös lastenvaate-tapahtumissa :) Aina kannattaa kierrellä ja katsella :)

   Poista
 2. Ehtispäs joskus kierrellä ihania joulumarkkinoita :)
  Niillä on ihan oma tunnelmansa, kuten kerroit.
  Mukavia markkinoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sinäkin ehdit jossain vaiheessa kierrellä markkinoilla. Se on kyllä kivaa:)

   Poista
 3. Yritän ehtiä piipahtamaan Vanhassa vantossa moikkaamassa sua.Kävin siellä kun oli ekat markkinat ja ihmisiä oli todella paljon liikenteessä.Ihanaa , että ihmiset käy markkinoilla!netflixistä sen vertaa-oletko katsonut sarjaa The Crown-suosittelen.Ihanaa joulun odotusta Friiduska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule, tule... olisi kiva nähdä :)
   Mä olen katsonut jo kaikki Crownit - hullaannuin ihan täysin!

   Poista
 4. Harmi, että oli viikonloppu täynnä ohjelmaa enkä päässyt nauttimaan joulumarkkinoiden tunnelmasta. Ihanien kuviasi välityksellä saan onneksi osan tunnelmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on kyllä aina niin monta rautaa tulessa, etten yhtään ihmettele, jos nyt muutamat markkinat jää väliin :)))) Mutta hei... pian nähdään joka tapauksessa - jee!

   Poista
 5. Voi, kuinka kauniita paloja tallensit Parolan Aseman markkinoilta. Ihana tunnelma! Oli kiva tavata! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuija... ja niin olikin tosi kiva nähdä. Ja hei, hyvin sopi sulle ne uudet silmälasit :)

   Poista
 6. Ihania kuvia <3 Nuo joulumarkkinat ovat mahtavia, harmittaa, että en tällä kertaa päässyt osallistumaan Cafe latte Lifestylen markkinoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, Souliina :)
   Ehkäpä me tavataan sitten taas seuraavilla markkinoilla.... näitähän tulee aina uusia :)

   Poista
 7. Hei! Satutko muistamaan kenen tuotteita nuo vasemmassa yläkulmassa olevat taulut ovat? Olisi muutama ystävä, jolle tuo näkötarkastustaulu olisi erinomainen joululahja...

  VastaaPoista
 8. Ovat diagnoosi sisustusmanian tauluja...oon itsekin tilaamassa muutamia,noi on ihan huippuja!Varsinkin tuo ken siivoaa,barbi sotkee,eikun toisinpäin :)

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig