lauantai 5. marraskuuta 2016

Joulun odotus alkaa NYT

Ikea, Joulu, 2016

Ikea, Joulu, 2016, Christmas


Ikea, Joulu, 2016, Christmas

Ikea, Joulu, 2016, Christmas


Joulu on kohta täällä. Ja sehän alkaa jo tuntuakin siltä, nyt kun on luntakin maassa ja kylmä viima piiskaa kasvoja joka kerta kun pistää nenänsä ulos mökistä. Enää ei pärjää pelkässä nahkatakissa, eikä ilman hansikkaita, sekin tuli jo kantapään kautta todettua.

Ikean Joulu alkaa kuitenkin jo än-yy-tee-nyt! 
Pressitilaisuus pidettiin torstaina Ravintola Sipulin Bankettisalissa ja lauantaina joulu on jo kaikissa tavarataloissakin. 

Väritys vaikuttaisi tänä vuonna olevan aika maltillinen; vihreää, mustaa, valkoista ja lämpimiä ruskean sävyjä. Tähän tilaisuuteen ei punaista oltu tuotu, mutta kyllähän tuo piristys löytyi sitten Ikean omilta sivuilta, kun klikkaili itsensä internetin ihmeelliseen maailmaan. 

Tämä värimaailma sopii ainakin minulle vallan hyvin. Havuja on jo kotona, kynttilät saavat jatkossakin olla kaikki valkoisia, huonekaluista löytyy mustaa ja ruskeaa. Ja voihan olla, että jokunen punainen tyynykin löytää tiensä meidän sohvalle ennen joulua.
Ravintola Nokka, Helsinki, ravintola, restaurant, Michelin guide

Ravintola Nokka, Helsinki, ravintola, restaurant, Michelin guide

Ravintola Nokka, Helsinki, ravintola, restaurant, Michelin guide


Tilaisuuden jälkeen löysin tieni muutaman bloggaaja-kollegan kanssa Ravintola Nokkaan. Ja voi, mikä ihana, lämmin ja kutsuva ravintola me löydettiinkään.

Ruoka oli hyvää, seura mitä mahtavinta ja vitsit sentään... tuo miljöö oli ihan mahtava!

Tätä voin suositella. Ja niin suosittelee Michelin Guidekin. Tarran huomasimme ulko-ovessa, kun jatkoimme matkaa pitkin Kanavanrantaa.

Ensimmäistä kertaa muutamaan vuoteen minäkin odotan joulua ihan innolla, ja kuten monesti olen huomannut, niin se odotusaika on usein puoli ruokaa. Nyt kaikki siis yhdessä tunnelmoimaan ja kynttilöitä sytyttelemään.SHARE:

27 kommenttia

 1. Ihania kuvia <3 Lumi kun leijaili maahan sai aikaan ensimmäiset joulun odotus fiilikset ja sitä myötä on kynttilät ja takkatuli tuoneet sitä odotuksen fiilistä....ja valosarjojen virittely alkaa sisällä ja ulkona pikku hiljaa :) Mukavaa lauantai aamua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, happystar :)
   On se vaan niin kummallista, mitä tuo ensilumi saakaan aikaan.

   Poista
 2. Kyllä, joulunodotus on ihanaa aikaa! Meillä ei kyllä myöskään punasta jouluisin (eikä muulloinkaan) ole, mutta nyt se vähän kyllä kutkuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole rohkea :) Eihän sitä koskaan tiedä, jos vaikka saattaisit tykästyä punaiseen - hehee :)

   Poista
 3. Värimaailma kuulostaa juuri hyvältä meillekin. :) On muuten ihan totta, että joulun fiilistely ja suunnittelu on iso osa koko joulusta, joulupyhät on niin nopesti ohi. Inspiroivat kuvat, niin kuin aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, että joulu menee ihan hujauksessa ohi joka vuosi. Ja yleensä sitten heti joulun jälkeen pitää saada kaikki joulusta muistuttavat esineetkin piiloon. Kuka nyt tonttuja enää tammikuun alussa haluaa katsella :)

   Poista
 4. Värimaailma kuulostaa juuri hyvältä meillekin. :) On muuten ihan totta, että joulun fiilistely ja suunnittelu on iso osa koko joulusta, joulupyhät on niin nopesti ohi. Inspiroivat kuvat, niin kuin aina.

  VastaaPoista
 5. Täällä on aina niin kauniita kuvia. Tämä aika on omasta mielestäni juuri sitä parasta aikaa. Joulua valmistellaan ja suunnitellaan. Koristeet kaivetaan esille. Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, Heli :)
   Ja usein ihmisetkin ovat nämä pari kuukautta aika hyvällä tuulella... sekin on kivaa!

   Poista
 6. Kyllä on kauniit kuvat!
  Pieni lumikerros kuusien oksilla saa luonnon näyttämään kauniilta täällä mökin pihapiirissä. Samalla se tuo mieleen jo joulufiiliksen. Joulun odotus on minullekin ihanaa aikaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanne
   Joulun odotus on ihan parasta, ja nyt kun saamme tehdä sitä pienen lumikerroksen kera, niin se on vielä mukavampaa :)

   Poista
 7. Ihana tunnelma välittyy kuvista. Kaunista viikonloppua Frida <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, Outinen :)))))
   Mukavaa viikonloppua myös sinulle.

   Poista
 8. Ihania kuvia jälleen. Olen kuullut Nokasta paljon positiivista. Se täytyy kyllä testata. Ensi vuoden puolella tulen kyllä viettämään Hesapäivää ja haluan sinut ehdottomasti oppaaksi😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule tänne vain, niin mennään käymään vaikka missä. Toivottavasti luit tuosta blogikirjoituksesta, että Nokkakin löytyi tälle oppaalle ihan vahingossa. Yhtään ei siis voi tietää, minne päädytään :))))))

   Poista
  2. Seikkailu on mukavaa, ei voi tehdä hyviä löytöjä ellei ota riskejä😊😊😊😊
   Voi miten kaunista ulkona!

   Poista
 9. Mikä oli suosikkisi Ikean joulujutuista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jaa... taidan olla hieman tylsä, mutta vastaan Ikean valkoiset kynttilät. Niitä meillä menee paljon!!! Kynttilöitä käynkin ostamassa sieltä pitkin vuotta. Huomasin muuten Ikean sivuilta, että siellä oli myös pieniä huonekuusia. Voi olla, että sellaisen käyn myös hankkimassa :)

   Poista
 10. Ihanan tunnelman olet jälleen vanginnut 💕

  VastaaPoista
 11. Hyvä tunnelma kuvissasi! Joulumielellä minäkin täällä maaseudun rauhassa. Saunakamariin jo kaipasin kuusta tunnelmaa kohottamaan. Tuikkivin terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuikku :)
   Ihanat tunnelmat sinulla jo varmaan siellä...

   Poista
 12. Voi mitkä tunnelmat ja ihanat kuvat! <3 Pitäiskohän sitä itsekkin jo hiukan joukua laittaa?

  VastaaPoista
 13. Voi mitkä tunnelmat ja ihanat kuvat! <3 Pitäiskohän sitä itsekkin jo hiukan joukua laittaa?

  VastaaPoista
 14. Kiitos raksu mukavasta illasta, ja tottakai isot kiitokset yösijasta. Pus pus! 😊❤️👌🏻

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig