sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Brunssi myöhässä; kokki päiväunilla

Brunssi

Brunssi

Brunssi


syksy

Brunssi


Brunssisunnuntai oli taas täällä!
 Kattaus tuli kyllä hieman myöhässä, sillä tämä keittiön hengetär on kuulkaa nukkunut tänään päiväunet! Täytyy myöntää, että nuo torkut tulivat tarpeeseen. Minusta tuntuu, että olen viimeaikoina mennyt niin tukka putkella joka päivä, että jossain vaiheessa tuo pysähtyminen olisi kuitenkin tullut eteen, ja tänään oli oikein mainio päivä siihen.

Tässä olen nyt pohtinut sitä, kuinka tärkeää on pitää itsestään huolta. Ihan koko ajan. 
Täytyy myöntää, että omat ulkoiluni ovat jääneet aivan liian vähäiselle vimeaikoina, eikä ruokavaliokaan ole ollut ihan sitä, mitä sen kuuluisi olla. Ja vaikka brunsseilla saa (ja pitää) herkutella, niin minä en tänään saanut suustani alas muuta kuin luonnonjugurttia hedelmäsalaatilla. Onneksi nuo homemade hampurilaiset ja muut herkut kelpasivat paremmin kuin hyvin tämän perheen nuorisolle.

Voi olla, että iltasella lähden uudestaan ulos, tai menen toisille päiväunille tai olen muuten vain tekemättä mitään. Loistava päivä!


SHARE:

19 kommenttia

 1. Pysähtyminen ja lepo on tärkeää! Mulla on ollut luova päivä, ompelin mummolta saaduista paksuista jokamiehen lakanakankaista ihanan päiväpeitän. Nyt väkän postauksen tekoa ja kuvien käsittelyä. Mukavaa sunnuntai iltaa ihanainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, olen ihan samaa mieltä. Ei kokoajan voi mennä pää kolmantena jalkana paikasta toiseen, vaan välillä tarvitaan hengähdystaukoja :)
   Kuulostaa ihanalta tuo sinun päiväpeittosi.. mä tuun sitten katsomaan blogiin, mitä olet saanut aikaiseksi :)

   Poista
 2. Upean näköisen brunssin olet luonut taas <3
  Ihanaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi!
   Tämä on katsos rakkaudella laitettu... päikkäreiden jälkeen :)

   Poista
 3. Päiväunet on niin makoisia ja kannatettavia! Minäkin tänään vedin ihan kahden tunnin nokoset. Ja hyvää teki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa! Nyt on näköjään akkujen lataamisaika muillakin :)

   Poista
 4. Toi ravitsemus on kaiken a ja o, vaikka lepokin on toki tärkeää. Se vaikuttaa meidän jaksamisen lisäksi muun muassa ihoon ja hiuksiin. Kaiken lisäksi meidän ravinto on köyhtynyt niin paljon, että meillä ei ole toivoakaan saada ruuasta niitä kaikkia tärkeitä ravintoaineita. :( Nykyään yhden omenan sijaan, pitää popsia kuusi, jos haluaa saman hyödyn.
  Me herkuteltiin tänään perhejuhlassa, kun minun ihana, pieni veljentyttöni sai oman nimensä. <3 Ihan harmittaa, etten hamstrannut äidin porkkanakakkua enempää kotiin. Oli aivan taivaallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta joka sana... ja vitsit, kuinka sen kaiken huomaakin omassa olemuksessa, kun vain pitää itsestään parempaa huolta.

   Poista
 5. Joskus on Frida hyvä ottaa päikkärit :) Ihana brunssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niin on :) Mä olen vähän niinkuin pienet lapset: tarvitsen paljon unta, jotta taas jaksan touhuta ja temmeltää :)

   Poista
 6. Ihanan näköinen brunssi, namskis, ja päiväunetkin ovat kovin herkullinen ajatus ;) Se on juuri noin: on niin tärkeää välillä pysähtyä kunnolla ja ladata akkuja. Sitten jaksaa taas touhottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos... Hyvää tekivät päikkärit ja pojat olivat brunssiinkin tyytyväisiä. Onnistunut sunnuntai siis kaikin puolin :)

   Poista
 7. Ihanan näköinen brunssi, namskis, ja päiväunetkin ovat kovin herkullinen ajatus ;) Se on juuri noin: on niin tärkeää välillä pysähtyä kunnolla ja ladata akkuja. Sitten jaksaa taas touhottaa :)

  VastaaPoista
 8. Herkullisen näköinen brunssi...päivätorkut ovat ihania...:)

  VastaaPoista
 9. Ihan mielettömän upeat kuvat...upea brunssi. Päiväunet joskus tekee terää ja tosiaan, joskus on vaan hetkeksi pysähdyttävä ja otettava aikaa itselleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, ihanainen <3
   Oma aika on tärkeää. Onneksi sen huomaa aina aika ajoin... ennenkuin väsähtää ihan totaalisesti :)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig