tiistai 13. syyskuuta 2016

Unelmien ilta Orivedellä
Kyllä maakunnissakin tapahtuu, kun upeat naiset laittavat voimavaransa yhteen ja ideoivat mahtavia iltoja meille naisille.

Pitkän linjan muodin Kotiputiikkia pitävä Hanna Seppälä järjesti yhdessä Cafe Herkkuhetken kanssa ihan mielettömän tapahtuman naisille Oriveden keskustassa. Oli muotinäytöstä, kuohuvaista, makeita herkkuja ja tapaksia, Unelmieni Vuosi-kalenterin esittelyä, arvontaa sekä upea Three Decades Duo esiintymässä.

Paikalle saapui niin paljon väkeä, että lisätuoleja piti kantaa kellarin kokoustiloista. Ja tiedättekös mitä, se on mahtavaa... Siis se, että silloin kun jotain järjestetään, niin ihmiset lähtevät liikkeelle ja ottavat osaa näihin tapahtumiin.


SHARE:

15 kommenttia

 1. Ilta oli ihan huikea😊❤️ Ja parasta oli, että tupa oli täynnä innostuneita naisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan mielettömän mukavaa! Kiitokset siitä myös teille eläväisille malleille :)

   Poista
 2. Hei
  Hienoa toimintaa naiset.
  Varmaankin olisitte kiinnostuneita jossain tapaamisessa kuulemaan enemmän tietoa teestä ja teemaailman nautinnoista sekä terveellisyydestä.Maistellen muutamaa ihan ennenkokematontakin laatua.Katso www.teekoulu.fi mielelläni tulen kertomaan ja viihdyttämään porukkaa, pieni korvaus per henkilö ei ole iso kynnys illan ohjelmaa laatiessa. Terveisin Mirja Welling 0505240099

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset tapahtumat ovat aina mahtavia... ja kiitos vinkistä. Täytyypä tutustua :)

   Poista
 3. Ihanan kuuloinen tapahtuma ja onnellisen näköisiä ihmisiä <3

  VastaaPoista
 4. Kuulosti ihan mahtavalta tapahtumalta!

  VastaaPoista
 5. Hienot kuvat, joista tunnelma todella välittyy!<3 Ihailinkin näitä jo Tuijan jakamana, ja pakko oli selata kaikki läpi, niin upeat mallit tuossa muotinäytöksessä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallit olivat huikeita... ja se täytyy sanoa, että minusta on mahtavaa, kun malleina on käytetty "tavallisia" ihmisiä, ikään ja kokoon katsomatta :)

   Poista
 6. Kiva ilta taisi olla... Minusta tuntuu joskus, että maalla ollaan jopa aktiivisempia lähtemään erilaisiin tilaisuuksiin kuin kaupungissä. Yhdessä kokoontumisesta ja kokemisesta saa paljon iloa ja voimaa arjen keskelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi hyvin olla totta... tai sitten suurissa kaupungeissa vain menee joka toinen tapahtuma ihan ohi, kun niitä on jo niin paljon :)

   Poista
 7. Mieletöntä! Kuulostaa upealta tapahtumalta. Mullakin on ensi kuussa tulossa ihan mieletön viikonlopun kestävä tapahtuma/koulutustilaisuus nimeltään inspiraatiopäivät. Siellä ei ole muotinäytöstä, mutta viime kerralla tanssittiin macarenaa 500 ihmisen voimin. 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, oi... tanssiminen on niin hauskaa puuhaa ja 500 hengen macarena on täytynyt olla aika näyttävän näköistä :)

   Poista
 8. Voi vitsit, mitä muistoja! <3 Tuija

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig