maanantai 12. syyskuuta 2016

Habitare 2016

Habitare, messut, Sisustusmessut

Habitare, messut, Sisustusmessut

Habitare, messut, Sisustusmessut

Habitare, messut, Sisustusmessut

Habitare, messut, Sisustusmessut

Habitare, messut, Sisustusmessut, Sasu´s Playhouse, Plootu

Habitare, messut, Sisustusmessut, Cilla´s

Habitare, messut, Sisustusmessut

Habitare, messut, Sisustusmessut

Habitare, messut, Sisustusmessut, Tikkurila


Habitare-messut on nyt messuiltu ja anti oli iloista ja inspiroivaa.

Paljon oli messuilla edelleen luonnonmateriaaleja ja vihersisustamista. mutta erityistä iloa minulle toivat tällä kertaa hienosti käytetyt värit, sekä messuosastoihin satsaaminen.

Olen työssäni kiertänyt paljon messuja, aina Pariisissa asti, ja olen aina pitänyt näitä kotimaan messuja hieman tylsinä kaikkien niiden hulppeiden esillepanojen ja stailausten jälkeen, mutta nyt löytyi kyllä täältäkin iloa silmälle. Toivottavasti se aika on takanapäin, kun messuille yritetään tuoda koko yrityksen tuotevalikoima vieri viereen pitkin lattioita. Tuodaan ennemmin valikoitu määrä tuotteita, satsataan stailaukseen, messurakentamiseen ja esillepanoon, ja jaetaan ideoita ja inspiraatiota tuotevalikoiman sijaan.

On myös mahtavaa huomata, että meillä Suomessakin pitkään pinnalla ollut mustavalkoinen sisustaminen alkaa saada vaihtoehtoisia trendejä; retroilua, voimakkaita sävyjä, persoonallista aikakausien sekoittelua ja rohkeampaa sisustamista.

Ja kun kaikki vielä muistaisivat, että sisustaminen on iloista ja mukavaa puuhaa, eikä suinkaan mitään täydellisyyden tavoittelua, niin johan olisi kaikilla paljon hauskempaa...SHARE:

6 kommenttia

 1. Mä olen ollut niin iloinen tuosta värien paluusta sisustukseen. Ihan harmitti kun en näille messuille mennyt, olisi ollut selkeä muutos pariin edelliseen vuoteen.
  Ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin... vaikka edelleen meillä on seinät valkoisia :))) Tuodaan sitten väriä muilla keinoin...

   Poista
 2. Aamen :) Juuri niin, jospa tässä maassa vihdoin oltaisi menossa siihen suuntaan, että sisustaminen ei tosiaankaan saisi olla ryppyotsaista täydellisyyden tavoittelua. Messujen värikylläisyyttä oli kiva katsoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on nähtävissä, että pieni epätäydellisyys myös sisustamisessa on nyt pinnalla ja jopa suotavaa. Liian täydellinen ei ole enää mielenkiintoinen... ainakaan minun mielestäni :)

   Poista
 3. Jee, mahtavaa, kun värit suistavat valkoisen pois tieltään! Täällä ollaan hullaannutti vihreään, vaikka ei sitä meillä vielä kotona näy. Haluaisin vihreäksi maalatun seinän makkariin tai olkkariin tai veskiin. Sellaisen, joka on Hakolan uudessa kuvastossa. Tänään yllätin itseni tuijottamassa erään Korkkarilla olevan liikkeen ikkunasta sisään otsa kiinni lasissa. Mallinuken päällä oli ihastuttava sammaleen vihreä pitkä vekkihame. Oi miten kaunis se olikaan! Ihanaa syyskuuta sinulle. Terkuin Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan sama juttu... vihreä puhuttelee niin maan paljon, että koko ajan mietin, miten sitä saisin enemmän tänne kotiinkin :)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig