perjantai 12. elokuuta 2016

Uusi Tre-konseptimyymälä Helsingissä

design helsinki

design store, helsinki

Design, Helsinki

Design store, helsinki

Tre


design


finnish design

finnish design store helsinkiUuden uutukainen Tre on avattu Mikonkadulle. Täältä löytyy suomalaisen designin helmet, vietävät ja tuotavat niin sisustukseen, kuin pukeutumiseenkin.

Tre ei ole pelkästään kivijalkamyymälä, vaan liike toimii aktiivisesti myös vuorovaikutuksessa asiakkaisiinsa ja yhteistyökumppaneihinsa. Tästä hyvänä esimerkkinä on Tre:n oma julkaisu, Tre Journal, joka välittää loistavia tarinoita tuotteiden ja tekijoiden takaa.

Mielenkiintoisia muita esimerkkejä ovat syksymmällä toteutettavat yhteistyöt Helsinki Design Weekin ja Habitaren kanssa. Lisäksi Tre:n konseptikauppa aikoo muuntua monenlaisiin muihinkin tilaisuuksiin. Tre:ssä tullaan järjestämään teemaillallisia, muotinäytöksiä, keikkoja ja mahdollisesti jopa joogatunteja.

Tre pyrkii olemaan aktiivinen toimija myöskin muotoilun saralla. Ja yritys hakeekin koko ajan kiinnostavia yhteistyökuvioita, jotka linkittyvät tavalla tai toisella Tre:n edustamaan elämäntyyliin.

Samaisesta osoitteesta löytyy myös loistava kasvisravintola ja kahvila Cargo, jonka mantelicroissantit ovat nykyään minun suosikkilistallani.

Mielenkiinnolla jäämme siis odottamaan, mitä kaikkia muita kiinnostavia uusia palvelumuotoja ja täydentäviä tapahtumia Tre:n syksy tuo siis tullessaan.SHARE:

9 kommenttia

 1. Mielenkiintoisen näköinen tuo tre ja tuo mieleen niin rakkaan Tampereen💜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tamperehan minullekin ensimmäisenä tuli mieleen, kun kutsu tupsahti postilaatikkoon :) Treella on aina niin mukavaa....

   Poista
 2. Onpa persoonallisen näköinen myymälä.
  Ihanaa viikonloppua Frida!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myymälä oli kyllä kaunis, joten jos sielläpäin liikuskelet, niin käy ihmeessä :)
   Mukavaa sunnuntaita sinulle, Outi!

   Poista
 3. Kivoja otoksia olet onnistunut nappaamaan kamerallasi. En päässyt avajaisiin, kun olin samaan aikaan töissä, mutta pääsin kurkkaamaan kulisseihin muutamaa päivää aikaisemmin, kun kävin viemässä sinne duunin puolesta muutaman kassillisen tuotteita. Todella innolla odottelen minäkin mitähän kivaa konsepti Helsinkiin kehittelee. Joogaan voisi vaikka mennäkin ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nuppu!
   Puoti on todellakin mielenkiintoinen lisä tähän Helsingin tarjontaan... joogailuki kuulostaa hauskalta :)

   Poista
 4. Oi, nuo lamput! 😍 Täytyypä poiketa kun sillä suunnalla käväisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookin ihanat... kannattaa kyllä pistäytyä tuolla :)

   Poista
 5. Oi, nuo lamput! 😍 Täytyypä poiketa kun sillä suunnalla käväisen.

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig