tiistai 9. elokuuta 2016

EVO
Nämä eivät sisällä sulfaatteja eikä parabeeneja. Ja käytössä huomaa sen, etteivät ne oikein vaahtoakaan samalla tavalla, kuin esimerkiksi normaalit shampoot, mutta pehmeäksi ne kyllä jättävät hiukset. Jopa tällaisen kuivahkon takkutukan, kuin meikäläisellä.

Testailin Evon The Therapist shampoota ja hoitoainetta sekä Liquid Rollers Curl Balmia, enkä ole oikein vieläkään tottunut siihen, kuinka pehmeiltä hiukseni tuntuvat näiden tuotteiden jälkeen. Toisaalta, sen minkä voittaa pehmeydessä, niin hieman häviää pidossa, tai sitten olen vain tottunut niin jämäköihin muotoilutuotteisiin, että vie tovin, ennenkuin pääsen eroon siitä ajatuksesta, että hiusten pitäisi tuntua jouhilta päässä.

Jokatapauksessa, tiedättekös mitä... nämä Evo-tuotteiden pullot ja niissä olevat huumorilla höystetyt tekstit saavat hymyn huulille joka kerta hiuksia pestessä, joten jo pelkästään sen perusteella voin sanoa, että nämä ovat arjen ilostuttajia parhaimmillaan!


Postauksen tuotteet on saatu blogiyhteistyönä Evolta.


SHARE:

9 kommenttia

 1. Evon shampoot on ihan parhaita ja tuoksuvatkin ihanilta <3

  VastaaPoista
 2. Ihan uusi tuttavuus minulle. Nuo hiuksesi ovat kauniit..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hannele!
   Uusia tuttavuuksia nämä olivat minullekin, mutta onneksi tutustuttiin :)

   Poista
 3. Uusi tuttavuus, mutta en lähde vaihtamaan. Mä käytän Sonya sarjan luonnollisia kosteuttavaa shampoota ja hoitoainetta ja mulla on hiuslaatukin muuttunut ihan kokonaan! Mulla on luonnostaan kuivat, luonnonkiharat ja noh, nykyään ei pysy ponnarikaan enää kunnolla päässä kun on niin liukkaat hiukset. :D Plussaa on, että tuotteet on niin turvallisia, että niitä voi vaikka syödä. Ei haittaa vaikka meidän seitsen kuinen tytär saisi joskus purtilon käteensä ja päätyisi niitä maistelemaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa hyvältä. Parasta on se, että on löytänyt oman luottotuotteen :)

   Poista
  2. Näinhän se on. Loppujen lopuksi se on aika sama, mitä käyttää ulkoisesti, kun ihon ja hiustenkin hyvinvointi lähtee sieltä sisältä päin. ;)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig