maanantai 4. heinäkuuta 2016

Koti on paras paikkaMonta kertaa reissaamisessa on parasta se, kun pääsee taas kotiin. Ja etenkin se, että on KIVA tulla kotiin. Ymmärtää omien rakkaitten ja oman pienen turvasataman merkityksen taas ihan eri tavalla.

Ja tiedättekös, mikä oli myös ihan super-kivaa. Se, että laukkujen purkamisessa ei mennyt kuin viisi minuuttia. Kannatti siis lähteä vähillä tavaroilla ja yhden repun kanssa liikkeelle.

Ja sekin oli ihan parasta, että nuorimmaiseni oli hieman siivonnut, ennenkuin tulin. Pari isoa roskapussia oli eteisessä vastassa, pyykkikorit kukkurallaan, ja ekaksi huudettiin, että mitä me syödään tänään. Tuli niin kotoisa fiilis, ettei voinut muuta kuin hymyillä. Kyllä täällä on sitten hyvä olla!

Ja vitsit, kuinka onnellinen olen myös siitä, että minulla on taas kello. Investoin tähän kaunokaiseen laivalla, sillä minulla ei ole ollut rannekelloa viimeiseen pariin vuoteen, ja olen monen monituista kertaa huomannut sellaista kaipaavani. Ja harakka kun olen luonteeltani, niin pitäähän kellossakin olla hieman swarovskeja, eiksniin...

Nyt on toinen koneellinen pyykkiä jo pyörimässä, aamukahvit keitetty omalla moccamasterilla, kalenteri kaivettu taas esiin ja puntarissakin ehdin jo käydä. Muutama kilo oli reissussa tullut painoa lisää, mutta vielä ei ole selvinnyt onko se lihasmassaa (hah!) vaiko vain ahvenanmaalaisia herkkuja, jotka ovat jämähtäneet johonkin vyötärön seudulle. Ei haittaa, sillä tänään aion ladata jääkaapin täyteen kaikkea terveellistä... niin, ja sitäpaitsi brunssikin pitäisi taas laittaa pystyyn, koska kuukausi on vaihtunut. 

Mukavaista heinäkuun alkua siis teille kaikille. 


SHARE:

26 kommenttia

 1. Tervetuloa takaisin kotiin!
  Ihanaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Welcome to the mainland! Mä oonkin tähän asti ollut yksi harvoja tuntemiani ihmisiä, joka käyttää vielä rannekelloa, mutta silti ajanhallinta on ihan hukassa ;) Meillä kun asuu kaksi nuorta miestä, niin tuon saman kysymyksen kuulee ensimmäisenä, kun tulevat koulusta tai nyt kesällä heräävät (suunnilleen ruoka-aikaan) :) Kivaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks... kyllä tänne olikin kiva tulla.
   Mä luulen, että ajanhallintaan tarvitaan muutakin, kuin rannekello - heheeeee :))) Kyllä lapset ovat sitten mainioita... sitä tuntee itsensä heti niin tarpeelliseksi, kun pääsee kotiin.

   Poista
 3. Tervetuloa takasin. Sama homma täällä, on ihana lähteä reissuun mutta ihanaa tulla myös kotiin <3

  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Dioriina :)
   Just näin. Se on varmaan merkki siitä, että oma koti on hyvä paikka :)

   Poista
 4. Kyllä kotona on kivaa...ei tuossa reissaamisessakaan ole vikaa, mutta kotona paras <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan pitää lähteä reissuun, että voi sitten tuntea tuon ilon ja onnen tunteen, kun pääsee takaisin kotiin :)

   Poista
 5. Ihana teksti ja tuli hyvä mieli sitä lukiessa <3 Welcome back darling!

  VastaaPoista
 6. Kotiin on aina kiva palata. <3

  VastaaPoista
 7. Superia, vähän sama kun oon muutaman päivän mökillä ja sunnuntaina alkaa tekstareita tuleen, koska tuut kotiin, kuolen nälkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi noita nuoria... ihan niinkuin niillä olisi tänäpäivänä puutetta ruoasta täällä koti-suomessa :)

   Poista
 8. Millaisia päivämatkoja te ajoitte? Entä majapaikat vai oletkohan kirjoittanut jo niistä, kun olen nopeasti lukaissut = huolimattomasti. Ahvenanmaa houkuttaisi kovasti. Kesäterveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laskimme, että viiden päivän aikana tuli poljettua noin 140 kilometriä, eli 20-30 kilsaa/ päivä. Majapaikoista en ole blogissa maininnut muita, kuin tuossa yhdessä postauksessa Enighetenin, joka oli ehdottomasti meidän lemppari. Sitä voin suositella. Kaikki muut majapaikat olivat enemmän tai vähemmän not-so-nice ja aika perussettiä... Siellä on kyllä paljon valinnan vapautta yösijojen suhteen. Meillä oli paketti Ålandsresorilta, joten majapaikka-varaukset tulivat sitä kautta.

   Poista
 9. Home sweet home, vai miten sitä sanotaan. ;) Kotiin tuleminen on kyllä jokaisen reissun paras kohta, varsinkin kun minä olen niitä ihmisiä, jotka oiikeasti viihtyvät kotona. Minkä vuoksi minua on melko vaikeaa saada oikeastaan minnekkään matkalle, mutta ehkä sekin muuttuu vielä, kun ikää tulee lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä koti on paras! Ja vaikka reissaamisesta tykkäänkin, niin tänne on aina niin ihana palata!

   Poista
 10. Kauniita kuvia ja niin kaunis kello :)
  Täällä kanssa yksi koti-lover. Olen reissutyössä, ja se onkin aina ihan extraihanaa tulla kotiin juuri pidemmän poissaolon jälkeen. Ja pyrin aina purkamaan laukun heti - vasta sitten on kunnolla kotona. Nautihan kotoilusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nunu :)
   Olen samaa mieltä, että laukkujen purkaminen pitää tehdä mahdollisimman nopeasti, jotta tuntuu taas siltä, että on kotiutunut kunnolla. Ei ole kiva herätä seuraavana aamuna, jos on vielä laukut ja pussukat purkamatta :)

   Poista
 11. Kauniita kuvia ja niin kaunis kello :)
  Täällä kanssa yksi koti-lover. Olen reissutyössä, ja se onkin aina ihan extraihanaa tulla kotiin juuri pidemmän poissaolon jälkeen. Ja pyrin aina purkamaan laukun heti - vasta sitten on kunnolla kotona. Nautihan kotoilusta! :)

  VastaaPoista
 12. Ihanaa! <3 Kyllä koti on aina koti vaikka kuinka kiva reissu olisi takana! Niin ihania kuvia ihanasta reissustanne! Tervetuloa takaisin!

  VastaaPoista
 13. Oi, miten kauniin kellon olet löytänyt! Itsekin viime viikolla laivalla kuolasin yhden "timanteilla" varustetun perään mutta jätin kuitenkin ostamatta. Kotiin on aina ihana palata oli reissussa ollut kuinka kivaa tahansa. Hieno suoritus matkustaa vain yhdellä repulla - saat papukaija merkin siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen jo antanut itselleni vaikka kuinka monta papukaijamerkkiä ja kunniamainintaa tuosta, että olen ollut melkein viikon reissussa yhden repun kanssa, mutta kiitos tästä yhdestä lisä-merkistä :)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig