lauantai 9. heinäkuuta 2016

Jurlique luonnonkosmetiikkaa Insta-arvonnassaNäihin minä hurahdin viime vuoden puolella, kun sain ensimmäiset Jurliquen luonnonkosmetiikkatuotteet testattavaksi. Ja koska hyvää on kiva jakaa ympärilleen, niin nyt lähtee INSTAGRAMIN (klik) puolella käyntiin arvonta, jossa voit voittaa nämä kolme luottotuotetta omaksesi.

Pidempään blogiani seuranneet jo tietävätkin, että minulla on hyvin herkkä, punakka ja atooppinen iho, joka reagoi ihan välittömästi kaikkiin mahdollisiin ärsykkeisiin. Käytin pitkään muita tuotteita, kunnes tajusin, että luonnonmukainen kosmetiikka on omiaan juuri minulle. Ihoni on rauhoittunut ihan silmissä sen jälkeen, kun heitin loput synteettiset tuotteet konkreettisesti roskakoriin ja täytin kylpyhuoneen hyllyt luonnon antimista valmistetulla kosmetiikalla. 

Arvontaan kuuluu seuraavat tuotteet: Purely Age-Defying Firming and Tightening SerumPurely Age-Defying Ultra Firm and Lift Cream ja Activating Water Essence.

Nämä kosmetiikkatuotteet on kaikki tarkoitettu meille, 40+ ikääntyville naisille, joiden iho kaipaa hieman enemmän hellyyttä, kosteutta ja huolenpitoa, kuin mitä ehkä kymmenisen vuotta sitten. Jos kuulut kohderyhmään, niin klikkaa itsesi Instaan ja seuraa siellä arvonta-ohjeita. 

Minä pakkaan omat luottotuotteeni beauty-bagiin ja lähden viikonlopuksi... minnekäs muualle, kuin PORIIN!

SHARE:

8 kommenttia

 1. Ehdottomastihan tuohon on osallistuttava, kun ei siihen 40+ ikään ole enää pitkä matka. Siispä Instaan mars!

  VastaaPoista
 2. Tämä cuperosa-ihoinen herkkis 40 ++ osallistui jo ;)
  Hyvää reissua <3

  VastaaPoista
 3. Tämä 40 ++ tahtoo kans osallistua:) vaikka harvemmin (ei koskaan...) voittaakaan mitään.

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig