tiistai 19. heinäkuuta 2016

Asuntomessut 2016: Villa Tango

Jos edellisen postauksen Lakka-Kivitalo muistutti modernia luksushotellia, niin tämä Forte Kivitalojen Villa Tango on sitten ehdottomasti Asuntomessujen THE Kartanohotelli.

Kokonaisuus on todella epäsuomalainen omassa näyttävyydessään ja koristeellisuudessaan. Talossa on hyvin mielenkiintoisia ja erikoisia yksityiskohtia ja valaistus-ratkaisuja, etenkin katoissa. Voin vain kuvitella, kuinka tunnelmalliselta tämä kokonaisuus näyttää syksyn pimeinä iltoina, kun epäsuoraa valoa heijastuu katoista, kynttilät ja luonnonkivitakat on laitettu palamaan ja järvi siintää taustalla toisen kerroksen isoista ikkunoista.

Ainutlaatuisen kartano-kokonaisuuden olivat Leila ja Ulla-Helena InHouse Designista saaneet kyllä aikaan, ja mikäli oikein ymmärsin, niin tämä on tehty tulevien asukkaiden mieltymysten mukaan, eikä niinkään Asuntomessuja silmälläpitäen. On se vaan niin hienoa, että näilläkin messuilla näkee muitakin, kuin moderneja sisustuksia, eikös vaan...


SHARE:

11 kommenttia

 1. Hulppea talo! Ja niinkuin kirjoitit, epäsuomalainen. Luksusta ja tyyliä. Kartano minullekin tuli mieleen. Kodikas komeudessaan.

  VastaaPoista
 2. Kyllä, tämä oli kiva piriste messuilla. Ja vaikken niin tuollaisesta ylellisestä jenkki-unelma tyylisestä sisustuksesta pidäkään, siellä oli paljon kivoja yksityiskohtia jotka haluaisin kyllä omaan kotiin.

  VastaaPoista
 3. Upea royal persoonallisuudellaan <3 Ja tietenkin tyylikkäät Fridan kuvat <3

  VastaaPoista
 4. Todella hienoa, että mukana on eri tyylejä, tämä on oikein kaunis kokonaisuus. Ihana keittiö, joka kutsuu kokkailemaan. Joskus tosi modernit keittiöt eivät sitä oikein tee, vaikka ihania ovatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, minustakin. Kaikkein tylsintä olisi se, että kaikki näyttäisivät samanlaisilta :)

   Poista
 5. Huh miten upea. Ihan kuin ulkomailla olisi, kun tätä katselee. Taitava suunnittelu, huolellinen toteutus, kaikki kohdallaan. Voin vain kuvitella kuinka tulevat asukkaat nauttivat toiveidensa mukaisesti toteutetusta uudesta kodistaan. Upeat kuvat Frida!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyllä ihanaa luksusta! Minäkin voin kuvitella, kuinka perhe jo malttamattomana odottaa muuttoa omaan, uuteen kotiin :)

   Poista
 6. Minulle tulee tästä mieleen amerikkalaiset luksuskodit. Tämä on tosiaankin melko kaukana siitä perinteisestä skandinaavisesta tyylistä. Me like.

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig