sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Asuntomessut 2016: Pohjanmaa

Porista on taas kotiuduttu, yhdet tämän kesän iloiset rippijuhlat ovat takana ja on aika jatkaa taas asuntomessupostauksia täällä blogissa. Nyt on esittelyvuorossa Kannustalojen Pohjanmaa, jonka sisustus on jo monille tutuksi tulleen, taitavan Helena Karihtalan käsialaa.

Talosta löytyy upeaa kontrastia mustine ovineen, ikkunoineen, listoineen, kattopalkkeineen ja pönttöuuneineen päivineen. Lämpöä sisustukseen oli tuotu juuri sopivissa määrin puolestaan puisilla kalusteilla, maltillisen kirjavilla räsymatoilla sekä muutamilla harkituilla sisustusesineillä. 

Kokonaisuus oli "takuu-varmaa-helena-karihtala-tyyliä" ja on onnistunut varmaan hurmaamaan niin designin ystävät, shaker-tyylin kannattajat, romantiikkaan taipuvaiset, kuin modernimmastakin sisustuksesta kiinnostuneet kodin sisustajat. 

Ja hei, onhan tuo nyt kaunis ja harmoninen kokonaisuus! Itse ainakin tykkäsin, ehkä eniten varmaan juuri noiden ryhdikkäiden, mustien ruutuikkunoiden vuoksi. Oi, oi, kun on ihanat!


SHARE:

8 kommenttia

 1. Minä rakastuin tuohon keittiöön. Ehkä juuri ikkunoiden ja salusiinien ansiosta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pidin keittiöstä, sen monista ikkunoista, yläkaapittomuudesta ja konstailemattomasta laattaseinästä... niin ja tietenkin tuosta upeasta turkoosista emalikattilasta :)

   Poista
 2. Minäkin tykkäsin, varsinkin sisustuksesta. Talo itsessään oli mun makuun liian paljon uusvanha, mutta ilman ikkunaristikoita ja pelkistetymmillä väliovilla olisi jo mennyt minunkin seulasta läpi :-D Selvennettäköön vielä, että rakastan vanhoja taloja, kuten myös uusia. Molemmat saa vain näyttää minusta oman aikakautensa tuotteilta, siksi nämä uusvanhat vähän närästää :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi makuja on monenlaisia, ja olisi ihan super-tylsää, jos kaikki tykkäisivät samoista asioista. Minusta mustat yksityiskohdat, ovet mukaanlukien antoivat aivan ihanan särmän kaikelle muulle. Totta silti, että aidosti vanha on parempi kuin uusvanha, eihän sille mitään mahda :)

   Poista
 3. Minusta oli hauska idea, että mustaa on käytetty paljon ovissa ja karmeissa sekä ikkunoissa. On sellaista vanhaa tyyliä talon arkkitehtuuri. Saapa nähdä millaiset asukkaat talo saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkäsin tuosta mustasta. Ryhditti muun sisustuksen aika hienosti :)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig