maanantai 13. kesäkuuta 2016

Piironki Senaatintorin laidallaHelsinki


Helsinki


mustavalkoinen valokuva


Helsinki
Senaatintori, Helsinki


sisustus


Senaatintori
Olen taas ollut Helsingissä, ja nyt kävin visiitillä ihastuttavassa Piirongissa, Senaatintorin laidalla. Inspiraatio lähti liikkeelle, kun treffasin nämä ahkerat naiset Kevätmessuilla, ja pakkohan minun oli päästä koko valikoima katsastamaan liikkeeseen asti. Puodissa on paljon itse maahantuotuja ihanuuksia, ja hyvä niin, sillä olisi maailman tylsintä, jos kaikki myisivät ihan samoja tuotteita.

Nämä minun Helsinki-visiittini alkavat olemaan aika vaarallisia, sillä kuume muuttaa keskustaan kasvaa koko ajan. Kyllä meillä on sitten kaunis pääkaupunki. Nautin ihan mielettömästi näistä retkistä tuonne keskustaan.

Tuli minulla kotiin kauppakassissa myös yksi uusi tyyny-ihanuus. Tuo kuva puhutteli ihan täysillä, sillä olen tehnyt kesäksi pieniä matkasuunnitelmia ja arvatkaa, kuka on lähdössä rakkaan ystävättären kanssa fillariretkelle Ahvenanmaalle? Minä, minä, minä... 
sisustus, tyynySHARE:

10 kommenttia

 1. Aivan ihastuttava tyyny. Kuulostaa kivalta kesäreissulta!

  VastaaPoista
 2. Tuo Piiroki on ihana kauppa:) Olen käynyt siellä viimeksi syksyllä, joten lomalla sinne siis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin ihana... ja nyt sinne oli tullut hieman Caprin vaatteitakin. Kiva, kiva, kiva :)

   Poista
 3. Piironki täytyy laittaakin kohteeksi,kun käy Hesassa.Mulle onkin uusi tuttavuus kokonaan.Mulla on blogissa arvonta myös,käy osallistumassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä visiitin arvoinen, ja vielä ihan keskustassa, joten sinne siis :)

   Poista
 4. Piironki täytyy laittaakin kohteeksi,kun käy Hesassa.Mulle onkin uusi tuttavuus kokonaan.Mulla on blogissa arvonta myös,käy osallistumassa!

  VastaaPoista
 5. Voi vitsit Ahvenanmaa ja fillari. Mä haluan kans. Kun ensin viitsisin totutella vaan pehvani fillariin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totuus lienee kyllä jotain aivan muuta, kuin tuo tyynyn tunnelma: voin jo nyt nähdä, kuinka ystävättäreni kanssa poljemme hiki päässä, pyöräilykypäröihin ja verkkareihin pukeutuneina, lihakset kipeinä ja ihan tuskaisina mäkeä ylös ja toista alas, emmekä kahden ensimmäisen kilometrin jälkeen enää puhu toisillemme mitään, kun kaikki energia menee pystyssä pysymiseen ja eteenpäin pääsemiseen - heheeeee :) Mun peffa tulee kokemaan varsinaisen ylläri-pyllärin tällä reissulla :)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig