
Uusi kuukausi on alkanut ja se tarkoittaa sitä, että meillä täällä kaupungin laidalla on jälleen vietetty perheen kesken brunssia.
Tällä kerralla brunssista nautittiin suhteellisen kevyesti, sillä innostuin näiden uusien Dansk Kobestyle- keittoastioiden myötä laittamaan meille keittoa.
Sen verran hektinen ja työntäyteinen on tämä viikko ollut, että ihan suosiolla kannoin kaupasta Knorrin valmiskeittoa, johon lisäilin sitten mozzarellaa ja basilikaa sekä mustapippuria. Näiden lisäksi tein esipaistetusta chiabattasta lämpimiä bruchetta-leipiä, joihin laitoin tomaattia, paprikaa, punasipulia, mozzarellaa, kinkkua, juustoraastetta, oliiviöljyä ja basilikaa.
Olen ihan ihastunut näihin pienen pieniin puukahvaisiin voikattiloihin, joista innostuin tekemään meille jokaiselle omat keittoastiat. Samoin totesin tuon ison, emalipintaisen kattilan olevan maailman kätevin, kun kannen saa laitettua kattilan alle pannunaluseksi. Kaunista ja käytännöllistä, eli ihan täysin minun makuuni.
Yksi poika tykkäsi bruchettasta ja toinen keitosta. Minä söin molempia ja siihen päälle melkein nuo kaikki suklaiset Dajm-pallukat. Namskis!
Tällä kerralla brunssista nautittiin suhteellisen kevyesti, sillä innostuin näiden uusien Dansk Kobestyle- keittoastioiden myötä laittamaan meille keittoa.
Sen verran hektinen ja työntäyteinen on tämä viikko ollut, että ihan suosiolla kannoin kaupasta Knorrin valmiskeittoa, johon lisäilin sitten mozzarellaa ja basilikaa sekä mustapippuria. Näiden lisäksi tein esipaistetusta chiabattasta lämpimiä bruchetta-leipiä, joihin laitoin tomaattia, paprikaa, punasipulia, mozzarellaa, kinkkua, juustoraastetta, oliiviöljyä ja basilikaa.
Olen ihan ihastunut näihin pienen pieniin puukahvaisiin voikattiloihin, joista innostuin tekemään meille jokaiselle omat keittoastiat. Samoin totesin tuon ison, emalipintaisen kattilan olevan maailman kätevin, kun kannen saa laitettua kattilan alle pannunaluseksi. Kaunista ja käytännöllistä, eli ihan täysin minun makuuni.
Yksi poika tykkäsi bruchettasta ja toinen keitosta. Minä söin molempia ja siihen päälle melkein nuo kaikki suklaiset Dajm-pallukat. Namskis!
Ihana brunssi teillä on taas ollut <3
VastaaPoistaKivaa alkavaa viikkoa.
Meillä kyllä koko tämä kolmehenkinen perhe tykkää näistä brunsseista :)
PoistaMukavaa viikkoa sinullekin, Outi!
Onpa kauniit! Kaikki! Veneellä olisi kivat, vaikka liekki mustuttaisi kattilan. Hyvä idea nuo voikattilat. Alkoi tehdä mieli tomaattikeittoa. Knorria en ole kokeillutkaan. Käytän yleensä paseerattua chilitomaattisosetta. Herkullista maanantaita! Tuija
VastaaPoistaKiitos, kiitos... näissä kattiloissa on kyllä jotain hyvin nostalgista, joka vetoaa meikäläiseen :)
PoistaTomaattikeittoa pyydettiin meilläkin lisää. On niin hyvää!
Ihanaa kesäkuun alkua sinulle.
Keitot ovat hyviä kesälläkin - ai, että odotan jo vuoden ensimmäistä kesäkeittoa!
VastaaPoistaMulle tuli nyt nälkä.... mums!
Kauniita nuo valkoiset keittoastiat.
Voih... mä en edes muista, milloin olisin viimeksi syönyt kesäkeittoa. Varmaan joskus lapsena.
PoistaNämä astiat on niin kauniit, ettei niiden haluaisi olevan koko ajan esillä.