maanantai 2. toukokuuta 2016

Tiirinkosken Tehdas

Nyt olen minäkin käynyt siellä. Tiirinkosken Tehtaalla nimittäin, eikä tainnut kestää kuin pari vuotta kun tätä visiittiä suunnittelin. Hyvää kannattaa odottaa ja voin kertoa, että paikka täytti kaikki odotukseni ihan mennen tullen. I H A N A! Miljöö, tunnelma, tuotteet, rakennukset, maisemat, myytävät... ihan kaikki napsahti kohdilleen ainakin meikäläisen sydämessä.

Mahtavaa oli, että sain myös henkilökohtaisen kierroksen lampolaan ja ylämaan karjan aitaukseen, jossa nuo ihanat karvaturriaiset vain tuijottelivat hölmöä kaupunkilaisnaista, jolla ei ollut edes kunnon saappaita jalassa, vaikka oli mukamas lähtenyt maaseudulle. Höh!

Pari tuotetta oli minullakin kassissa, kun tulin kotiin ja ovat olleet ahkerassa käytössä ever since. Ajattelin kyllä teillekin esitellä ne jossain vaiheessa, mutta toistaiseksi saatte jäädä arvailemaan, mitä ne ovat. Molemmat kyllä vilahtavat myös näissä kuvissa. 

Aurinkoista toukokuun alkua teille. Nyt alkoi kesä, siltä se ainakin tuntuu kun takki päällä on ihan liian kuuma ulkona!


SHARE:

30 kommenttia

 1. Kauniita kuvia. Eläinkuvat erityisen upeita <3
  Ihanaa kun on valoisaa ja lämmintä, ah niin ihana kevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo eläimet olivat niin kilttejä. Onneksi, sillä minä hieman pelkään kaikkia isoja ja karvaisia sarvipäitä :)
   Nautitaan tästä valosta ja lämmöstä...

   Poista
 2. Oi, miten ihania kuvia ja ihastuttava butiikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Tuo paikka oli niin ihastuttava, että melkein harmittaa, etten ole käynyt siellä aikaisemmin :)

   Poista
 3. Ihana miljöö ja on kyllä hienoa kun vanha tila ja navetta otettu käyttöön. Upeita kuvia :). Täälläkin ollut ihana aurinkoinen päivä ja juotu eka kahvit ulkona paviljongissa. Oih, mie nautin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisäpisteitä saa vielä siitä, että tuo on toimiva maatila, jossa viljellään ka kasvatellaan tuossa putiikin pidon ohella :)
   Aurinko tekee niin ihmeitä!!!

   Poista
 4. Voi mikä paikka. Tuonne en vielä ole matkoillani eksynyt, mutta tänä kesänä kyllä käyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa mennä... onpa erikoista, ettet ole sinne vielä eksynyt :)

   Poista
 5. Saako ylämaan karjaa käydä kahtelemassa omin voimin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä usko, sillä minullakin oli "paikallinen opas" mukanani :) Kilttejä kuulemma ovat, minulle kerrottiin, kun alkoi valokuvaajaa hieman pelottamaan isot, karvaiset, sarvipäät :)

   Poista
 6. Kiehtovan näköinen kohde ja taas aivan fantastisia kuvia! Minua kiinnostaa tuo kenkäkuvan vieressä oleva kuva. Onko siinä pieniä tarjotinpöytiä vai mitä, tosi kauniit joka tapauksessa, tekis ehkä mieli...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kikka! Nuo olivat sellaiset pienet sivupöydät... pieni ja vielä pienempi. Hurjan kauniit nuo pöytien sorvatut pinnat.

   Poista
 7. Mä en oo vieläkään päässyt käymään tuolla, kun aina Etelä-Suomessa ollessa on niin kiire aikataulu... Jospa sitä kesällä ehtisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen aina ajatellut samoin, mutta nyt kun olen kerran kurvannut pihaan, niin en voi olla menemättä toista kertaa. Paikka on ihana!

   Poista
 8. Todella ihana paikka! Muutaman kerran olen käynyt ja aina tekee mieli uudestaan. Onneksi tulevana viikonloppuna pääsen taas visiitille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua onnekasta :) Mä luulen, että munkin pitää jarruttaa tuossa kohdassa vielä toistamiseen tämän kesän aikana :)

   Poista
 9. Näyttää kyllä käynnin arvoiselta paikalta :) Ihana tuo nenäkoruinen hemmo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon nenäkoruisen hemmon nimi oli John, ja jo pelkästään hänen vuokseen kannattaa tehdä visiitti tuonne maalle :)

   Poista
 10. Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele :) Nyt kesäisiä matkasuunnitelmia tekemään...

   Poista
 11. Ajatella.. Asun ihan lähimailla enkä ole koskaan käynyt. Asia korjattava tämän kesän aikana, viimeistään kesälomalla. Huikean kauniita kuvia ja mikä miljöö!

  VastaaPoista
 12. Niin ihana paikka <3

  VastaaPoista
 13. kauan sitten käynyt, pitää piipahtaa lähiaikoina tuolla.

  VastaaPoista
 14. Siinä taas yksi kohde, jonne on päästävä. Kyllä pitäisi vain enemmän harrastaa kotimaanmatkailua. Ihania kuvia, tekuin Suska Koivulasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotimaa on täynnä kaikkea tutustumisen arvoista... onneksi aina ei tarvitse lähteä "merta edemmäs kalaan".

   Poista
 15. Hei mä kävin täällä myös ihan vast ikään, ja ekaa kertaa vaik asun ihan lähellä! Hei jos tuut tänne seudulle niin laitahan viestiä. Mennään vaikka kaffelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuonne voitaisiin kyllä sopia kaffetreffit... tässä jossain vaiheessa kesällä :))) Niin ihana paikka, että sinne on pakko päästä uudestaan... kiva, että sinäkin olet löytänyt reitin sinne - hehee:)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig