lauantai 14. toukokuuta 2016

kyBoot ilmatyynykengät


kyBoot blogiyhteistyö

Kevään mahtavin löytö on tässä:
kyBoot -kengät, joissa on oma ilmanvaihtojärjestelmä ja joiden pohja on pehmeää, mutta napakkaa ilmatyynyä. 

Kävely näiden kanssa sujuu ihan oikeasti kuin pilvien päällä. Ja mikä parasta; vaikka olisi koko päivänkin jalkojen päällä, niin selkä ei tule kipeäksi, eivätkä jalat väsy ollenkaan samaan tahtiin, kuin normaalikengissä.

Euroopassa näitä suosittelevat sekä lääkärit, että ortopedit, enkä todellakaan ihmettele, sillä on todettu, että näiden kenkien myötä käveluasento paranee ja samalla kroppaan ja niveliin kohdistuvat jännitykset ja rasitukset helpottavat.

Jossain vaiheessa aiemmin, kun olin ollut koko päivän liikkeellä normaaleilla kengillä, olivat jalkani ihan muusia ja alaselkä niin kipeä, etten saanut kunnolla kylkeä käännettyä sen jälkeen kun olin kaatunut sänkyyn. Uskokaa tai älkää, mutta tuota vaivaa ei ole juurikaan ollut sen jälkeen, kun nämä sain. Ja jos tiedän olevani koko päivän liikenteessä ja jalkojen päällä, niin en edes mieti, mitä laitan jalkaani. Ne on tässä!

Nämä eivät ole suomalaiset, mikä on tietenkin hieman sääli, mutta nämä ovat sveitsiläistä teknologiaa ja näillä on suomalainen maahantuoja, joka on juuri avannut verkkokaupan, ja on myös avaamassa ensimmäistä myymälää kesäkuun aikana Ouluun.

Koska Ouluun on pitkä matka (melkein mistä vain :)), olen sopinut kyBoot -maahantuojan kanssa meille ihan omat alennukset kyBoot -verkkokauppaan. Eli, nyt toukokuun ajan on mahdollisuus saada nämä "walk on air" kengät 10% alennuksella, kun syöttää verkkokauppaan koodin:
Fridaale10%
Ja kyBoot valikoiman löydät TÄÄLTÄ (klik).

Paljon on tässä postauksessa ylistyssanoja, mutta en yksinkertaisesti voi sille mitään. Ei näitä kenkiä voi kuin suositella nyt kuukauden koekäytön perusteella.

Itse olen saanut nämä kyBoot:in mustat Jindo Onyxit blogiyhteistyönä, mutta jollain aikajänteellä hankin ehdottomasti itselleni myös toiset, jotkut ehkä hieman kesäisemmät.SHARE:

9 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ai vitsi! Tuommoiset olisivat kyllä tällaisella alaselkävammaiselle ja helposti jalkansa muussiksi saavalle aika näppärät. Ainakin tekisi kovasti mieli kokeilla, onko tosiaan niin, että normaalisti itsestäänselviltä jalka- ja selkäkivuilta voisi jollain välttyä. :D

  Ja hei, oli ihana nähdä eilen taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän monta ihmista, joiden kannattaisi investoida näihin :) Todellakin auttavat moniin nivelkipuihin ja alaselän vaivoihin, I can tell you :)
   Oli tosi kiva nähdä taas pitkästä aikaa... voihan hyvin :)

   Poista
 3. Täytyykin käydä katsomassa, jos löytyisi mulle sopivat! Ja, vielä jos olisi valkoiset pohjat, iso plus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä valikoimissa oli valkopohjaisiakin... käy vain kurkkaamassa :) Nämä ovat taivaalliset!

   Poista
 4. Nyt kuulostaa hoitajankin korvaan asianmukaisilta kengiltä. Piti "juosta" aivan ensimmäisenä katsomaan, että millaisia vaihtoehtoja heiltä löytyy miehille. Minulla on nimittäin harvinaisen jalkavaivainen isäntä ja nuo kengät todennäköisesti helpottaisivat hänen vaivojaan huomattavasti.

  Olikin tarkoitus vastailla viimekertaiseen postaukseen, että kotimaisuus kunniaan (ainakin niin monessa asiassa, kuin mahdollista). Jos ei jostain syystä pysty suosimaan kotimaista, niin minulla voiton vie tämän jälkeen eettisempi yritys. Esimerkiksi, ostan kaikki vitamiinini, ihonhoitotuotteeni, ravintolisäni yms amerikkalaiselta yritykseltä. Tämä siksi, koska en tiedä yhtään muuta yritystä, jonka kosmetiikassa olisi käytetty pohjana jotain muuta kuin vettä, enkä ole itse löytänyt muualta fluoritonta hammastahnaa. Mutta se ei haittaa, koska tiedän, että on kyse ihan supereettisestä yrityksestä, ei eläinkokeita, ei riisikupilla työskenteleviä kiinalaislapsia ja yritys tekee koko ajan töitä hyväntekeväisyyden parissa. Ruuassa suosin kotimaista luomua kun se on mahdollista ja hiljalleen olen ruvennut aikuistuessani arvostamaan yhä enemmän suomalaista designia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti näistä löytyy silmää miellyttävä vaihtoehto myös miehille. En kyllä epäile laisinkaan, sillä valikoima on aika laaja...
   Samaa kotimaisuus-filosofiaa toteutetaan täällä. Ei liian fanaattisesti, jotta elämä ei turhaan mene liian hankalaksi, mutta aina mahdollisuuksien mukaan. Olen monta kertaa miettinyt, että jo pelkästään ruokakaupoissa pitäisi olla kotimaassa valmistetut tuotteet jotenkin hyvin merkitty. Monta kertaa kun sitä juoksee kiireellä kaikki hyllyjen välit, niin voisi olla helpompaa, jos siellä täällä olisi pieniä suomenlippuja pysäyttämässä meitä kiireisiä kotiäitejä.

   Poista
 5. Kuulostaa niin hyviltä. Itse kärsin luupiikistä kantapään lähellä ja tuollainen ilmatyynypohja kuulostaa hyvältä juuri tällaisen ongelman apuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts... kuulostaa aika kipeältä ja varmaan sitä onkin. Sinun kannattaa varmaan konsultoida kyBootsien maahantuojaa, joka on siis itekin jalkahoitaja. Voisin kyllä kuvitella, että hänellä on ratkaisu myös sinun pulmaasi :)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig