perjantai 6. toukokuuta 2016

HALOO LOUNAIS-SUOMI ja kaikki valokuvausharrastajatYleisön pyynnöstä Fridan valokuvakurssi lähtee kiertueelle, ja seuraava pidetään siis Raisiossa, Putiikki Vanha-Vanton kauniissa omenapuiden ympäröimässä miljöössä.

Kurssi soveltuu innokkaille vasta-alkajille, joilla on kameran perusasetusten kanssa vielä hieman oppimista. Toki teemme ihan käytännönkin harjoituksia päivän aikana, jolloin jokainen pääsee soveltamaan oppimaansa käytännössä.

Mukaan ei tarvita muuta kuin kamera, manuaali ja oppimisen iloa. Jos haluat osallistua valokuvauskurssilleni, niin varmista paikkasi sähköpostitse: frida(at)luukku.com. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


Aikaisempien kurssilaisten sanomaa:

"Kävin ihanan Fridan valokuvauskurssilla ja voi että, miten paljon sainkaan jälleen uutta virtaa ja intoa kuvaamiseen. Koko yön on pyörinyt f-aukot ja valotusajat päässä, enkä malttaisi odottaa, että pääsisin testailemaan kaikkea oppimaani käytännössä. Paljon oli sellaistakin asiaa, joka oli tiedossa entuudestaan, mutta kertaus on aina opintojen äiti! Täytyy sanoa, että vaikka olen säätänyt kaikenlaisia arvoja kamerastani ennenkin, en ehkä ihan ole tajunnut niiden yhteyttä toisiinsa näin selkeästi ennen tätä. Fridalla on kyllä uskomaton taito kertoa asiat käytännönläheisesti ja nimenomaan selkeästi."


"Fridan valokuvauskurssilla yksi asia avautui sekä tuli selkeämmäksi ja olen tosi innoissani siitä.""Frida on ihanan inspiroiva, innostava ja asiantunteva opettaja"


"Taitava Frida, Koti kaupungin laidalla -blogista, opetti meille mainioille sisustajille kameran käyttöä ja sisustuskuvauksen niksejä ja vieläpä selkokielellä, että minäkin uskallan nyt käyttää kameraani täysin manuaalina, napsauttamalla oikeat säädöt kulloiseenkin kuvaan."

SHARE:

15 kommenttia

 1. Suosittelen kaikille <3.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, Annica <3 Kiva, että tykkäsit kurssista :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Oho, nyt heitit pahan kysymyksen... Jos sinne saadaan iso ryhmä kasaan, niin enköhän mä sinnekin tule. Suomen Lappi on niin kaunis :)

   Poista
 5. Kuulostaa aivan ihanalta. Minulla on mennyt tässä monta juttua ihan ohitse, kun viimeisimmät viikot ovat menneet ihan vain perheeseen keskittyen ja pienten vaikeuksien kanssa taistellessa, mutta nyt rupeaa taas olemaan taas aikaa ja keskittymiskykyä bloggailuun, sekä muiden blogien seurailuun.

  Mahtavaa, että olet ruvennut pitämään valokuvauskursseja. Olet siinä varmasti hyvä! Jos joskus tulen hommanneeksi järkkärin, niin haluan ehdottomasti sinun kurssillesi. Tosin sommittelukurssikin tulisi ihan tarpeeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä perheeseen keskittyminen on hyvä asia, joten ei haittaa - heheee :)))
   Kurssittelu on mukavaa hommaa, kun pääsee jakamaan itseoppimaansa eteenpäin muillekin :) Toivottavasti siis jonain päivänä hankit sinäkin kameran ja tulet mukaan!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Voih... toivottavasti joku kurssi pidetään sitten lähempänä sinun kotiasi :)

   Poista
 7. Oijoi nyt tää kyllä innostus tästä:) Olis tuo Raisio aikas lähelläki. hmmm...pitää etsiä kalenteri, tarkastaa päivä ja toivoa että vielä olis tilaa yhdelle, hi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta... natsaisikohan tämä kurssi? Katso, ihmeessä miltä kalenteri näyttää...
   Vielä on ainakin muutama paikka vapaana :)

   Poista
 8. Minähän vallan innostuin...mahtaako siellä pärjätä minijärkkärillä, mulla kun ei ole sitä perinteisempää järkkäriä...? Harkitsen kurssille tuloa vakavasti, jos minä ja minijärkkärini kelpaa...!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sellaisellakin pärjää oikein hyvin. Eikös niistäkin saa säädettyä samoja säätöjä, kuin isommista digijärkkäreistä.. ja pääseehän sitä harjoittelemaan sitten kuvakulmia ja asetelmia ja muuta mukavaa :) Tule mukaan vain... vielä mahtuu muutama innokas...

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig