perjantai 1. huhtikuuta 2016

Linum Sense


Kuka haluaa Yyteriin? Käsi ylös!
Minä, minä minä... kesällä viimeistään uudestaan, kunhan tuo kuvassa vilahtava upea rantaravintola on valmistunut.

Kuka haluaa lähteä Yyteriin kevyiden kantamusten kanssa?
Minä ainakin, sillä vihaan kantaa puolta valtakuntaa ja painavia tavaroita mukanani.

Entä keitä ärsyttää se, että kun illalla on käynyt suihkussa, niin pyyhe on kosteana naulakossa vielä aamullakin? Käsi ylös! 

Minua, minua, minua... ja ilmeisesti näitä minun poikiani myös, sillä loppuviikolla meillä on noin sata kosteata froteepyyhettä naulakoissa, kun aina suihkusta tullessa on otettu uudet.

Näistä Linumin Sense-pyyhkeistä olen kuullut paljon hyvää, ja nyt olen vihdoin itsekin päässyt tutustumaan Sisustusliike Country Whiten kanssa tehdyn blogiyhteistyön kautta kyseisiin ihanuuksiin. 

Pyyhkeille ominaista on mielettömän kevyt ja imukykyinen vohvelimateriaali, joka kuivuu nopeasti. Näitä on nyt testailtu suihkuversioisina, keittiössä ja käsipyyhkeinä ja täytyy myöntää, että tuntuvat taipuvan aika moneen. Ja todellakin kuivuvat paljon nopeammin, kuin paksut froteepyyhkeet. Ja mikä parasta: Tästä sarjasta löytyy myös se iso kylpypyyhe-koko (100x150), jota minä esimerkiksi käytän vallan.

Jos yhtään antaa arvoa ekologisuudelle, niin nämä täyttävät nekin kriteerit. Sense-sarjan tuotteet kun on kaikki tehty orgaanisesta puuvillasta, jonka kasvatuksessa ei ole käytetty mitään kemiallisia lannoitteita, eikä tuholaismyrkkyjä. 

Nyt tarvitaan enää kesäkelit, niin voin testata nämä pyyhkeet myös biitsitunnelmissa. Uskoisin, että toimii sielläkin. Yyterissä varsinkin :)

SHARE:

12 kommenttia

 1. Nämä Linumin pyyhkeet on kyllä ihania. Kuivuvat nopeasti ja menevät pieneen tilaan. Ihan ehdottomat varusteet reissuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän asti olen vain hypistellyt näitä ja hieman epäilevästi suhtautunut, kun ovat tuntuneet niin ohuilta. Mutta nyt olen tyytyväinen, että otin testiin :)

   Poista
 2. Nämä täytyy kyllä testata. Olen kuullut niistä paljon hyvää. Ja siis upeita kuvia Yyteristä. Ei hetkeen uskoisi, että ollaan armaassa kotimaassa! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ottaa testiin. Ovat ihan mahtavia :)
   Yyteri on niiiiin kaunis, ja olen salaa tyytyväinen, että aluetta hieman kehitetään ja sinne rakennetaan uutta upeaa rantaravintolaa. Ihmiset kun kaipaavat palveluja siellä, missä liikkuvat...

   Poista
 3. Voi kun kesä olisi pidempi. Kun ei raskisi olla pois mökiltä mutta toisaalta olisi niin paljon ihania paikkoja, missä käydä. Pyykeet vaikuttavat ihanilta, pitänee testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Edes pari kuukautta. Räntäisestä ja pimeästä talvesta voisi ihan suosiolla antaa pari kuukautta kesälle :)
   Pyyhkeet ovat kyllä testaamisen arvoiset. Ihan ilolla voin suositella :)

   Poista
 4. Tuo kangas tosiaan kuivuu ihanan nopeasti ja miten ihanan hempeitä värejäkin.
  Aivan mahtavia kuvia olet kyllä taas ottanut.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo värivalikoima oli hyvä, sillä nyt meillä on kaikilla ihan oman väriset pyyhkeet, eikä ole pelkoa, että menisivät sekaisin.
   Mukavaa sunnuntaita, Outi :)

   Poista
 5. Oi, tällaisten ihanuuksien olemassaolo on minulta mennyt totaalisesti ohi! Täytyypä etsiä jälleenmyyjä käsiini ja käydä tutustumassa valikoimaan, sillä kevyet ja nopeasti kuivuvat pyyhkeet olisi toivelistalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässäpä niitä olisi, ja Country Whiten verkkokaupasta niitä ainakin saa :)
   Voin kyllä suositella. Ovat aivan ihania, ja tuo materiaali on ihan mielettömän pehmeäkin.

   Poista
 6. Täytyy kyllä kirjata näitä pyyhkeitä hankintalistalle, vaikuttavat niin täydellisiltä ... =D
  Ja niin upea kuvasarja jälleen ... länsirannikolla tulee itse käytyä todella harvoin. Jos vaikka
  asuntomessuvisiitin yhteyteen buukkais myös rannikkorundin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mirella :)
   Rannikolla on aina niin mukavaa ja kaunista, että sinne kannattaa ehdottomasti suunnata. Asuntomessuja odotetaan täälläkin ihan malttamattomana...

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig