lauantai 30. huhtikuuta 2016

Hyvää vappua




Jaahas... sitä on sitten taas kotiuduttu tänne Espoon hoodeille. Tampereella oli aivan ihanaa ja sen verran kävimme rakkaan ystävättäreni kanssa nauttimassa ulkopuolisista palveluista, että varasimme hieronnat Lapinniemen kylpylästä. Jos ikinä ajattelette mennä sinne, niin varatkaa aika Kertulle! Oli ihan huippu-hyvä hieronta. Ja minä olen ollut vuosien varrella jos jonkinmoisella taputtelijalla. Mielestäni hieronnassa pitää olla kunnon otteet, eikä mitään läpsyttelyä.

Kotiin tullessani hälyttelin poikia tyhjentämään autoa kanssani, ja voitte kuvitella sitä silmien pyöritystä ja hymyn karetta, joka suupielissä häilyi, kun mukanani oli ystävättäreltä saatuja lankunpätkiä. Ei, en aio alkaa puusepäksi, vaan minulla oli visio, että maalailen niistä vihertävän taustan tämän vuoden vappu-kuvalleni. Ja sen on nyt siinä. 

Kotimatkalla jarruttelin Hämeenlinnan kohdilla ja pyörin kamerani kanssa yli tunnin aivan ihanassa miljöössä, mutta siitä aiheesta lisää jossain vaiheessa. Nyt toivottelen teille mukavaista vappua näiden vihreiden lankkujen keskeltä ja alan suunnittelemaan huomista brunssia, sillä onhan taas tiedossa kuukauden ensimmäinen sunnuntai. Ja se tietää yhteisruokailua tässä huuhsollissa.




SHARE:

10 kommenttia

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig