keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Iho voi hyvin


Meillä uhmataan keskuslämmityksiä, kevätpakkasia, viimoja, herkkäihoisuutta ja ikää vastaan. 

Olen nyt alkuvuoden testaillut näitä Jurliquen luonnonkosmetiikka-tuotteita, ja nyt voisi olla hyvä aika tehdä on pientä välitilinpäätöstä. 

Tykkään siitä, että sain talven sameuden iholtani pois. Pintakuivuus on häipynyt ja couperosan aiheuttama punotus laskee koko ajan. Tuotteiden tuoksu on suorastaan huumaava ja välillä suihkuttelen tuota raikastavaa Rosewater mist:iä ihan vaan sen ihastuttavan tuoksun vuoksi.

Ikä näkyy iholla edelleen, vaikka purnukoiden kyljessä lukee anti-ageing - heh! Mutta kuten olen ennenkin asiasta maininnut, se saa minun puolestani näkyäkin. Eihän tässä enää mitään tyttösiä ollakaan. Naururypyt siis kunniaan!

Lieneekö sen ansiota, että olen käyttänyt näitä luonnontuotteita, vai sen, että elämäntapani ovat tänäpäivänä hieman terveellisemmät kuin ennen, vaiko sen, että olen nyt muutaman kerran käynyt kasvojen valoimpulssihoidossa, huomaan kuitenkin että ihoni voi paljon paremmin. Ja sekös on ihan parasta!Postauksen tuotteet on saatu Jurliquelta.

SHARE:

8 kommenttia

 1. Tuo Rosewater mist kuulostaa ihanalta, sitä olisi itsekin kiva suihkia virkistykseksi.
  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, oi, oi... se on ihana! Minä suihkuttelen sitä aamuin-illoin ja tulen aina niin hyvälle mielelle :)
   Mukavaa loppuviikkoa sinullekin, Outi!

   Poista
 2. Hah, ihana Frida, ikä saa näkyä ja pitääkin!!!! Minulle aikoinaan yksi isäni hyvä ystävä, ollut aikoinaan mikrokirurgi sanoi joissain juhlissa " voi kun olet kauniisti elähtänyt" Joku olisi saattanut jopa loukkaantua mutta pidin tätä ehkä jopa hivenen hassua kommenttia imartelevana. Olen kanssasi niin samaa mieltä, eihän me enään mitään tyttösiä olla. Onneksi :))))
  Puss <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei se kannata enää pyristellä vastaan. Eikä ik oikeasti minua edes haittaa, eikä ryoytkään. Ajattelin vanhentua ylväästi - heh :)
   Ihana kommentti... ja juurikin imarteleva :)

   Poista
 3. Voihan naururypyt! Täälläkin niitä löytyy ja alan vähitellen olla suht. ok niiden kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua kaunokaista... kyllä niiden kanssa kannattaa olla sujut. Sitäpaitsi rypyt kertovat vain tarinaa eletystä elämästä ja ovat siksi arvokkaita :)

   Poista
 4. Naururyppyjä - niitähän pitää olla iloisilla naisihmisillä :D

  Jurliquen tuotteet ovat ihania ja olen tutustunut niihin hoitojen yhteydessä hoitoloissa. Aivan superihania! Pintakuivuuttaa itselläkin talven jäljiltä - onneksi couperosalta olen elämässäni säästynyt.

  Iloa ja aurinkoa päivääsi Frida :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitääkin olla... naururyppyjä nimittäin. Tänäänkin tullut taas muutama lisää. Hyvä niin!
   Jurliquet ovat ihania, näille voi melkein menettää sydämensä :)
   Iloista loppuviikkoa myös sinne...

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig