maanantai 29. helmikuuta 2016

Mattorumbaa

Meillä on viimeisen viikon aikana käynyt olohuoneessa kolme eri mattoa, sillä kaipaan tänne vähän vaaleutta, hieman väriä ja paljon iloa.

Joulun ja pimeimmän keskitalven meillä olikin tässä tummempi, lämpimämpi, puna-sävyinen versio, ja nyt se sai lähteä takaisin varastoon odottamaan uutta tuloaan. Tämän vaalean Svaneforsin maton puolestani nappasin takaisin olkkariin tuolta toisen teinin huoneesta, joka oli näppärästi ominut sen itselleen. Joten loppujen lopuksi sinnekin piti vielä vaihtaa matto. Aika monta mattoa on siis kulkenut kodin ja varaston väliä tässä viimeaikoina.

Minulla on joku ihan mieletön tarve saada väriä kotiin. Eikä ihan mitä tahansa väriä, vaan vihreää ja turkoosia. Koska kalusteet ovat aarteitani, enkä niistä ole luopumassa, pitää väriä saada muilla keinoin. Eipä tässäkään matossa ole väriä nimeksikään, joten voi olla, että mattorumba jatkuu vielä, samalla kun mietintämyssyssä on jotkut uudet verhot ja sohvatyynyt ja, ja....

Huomaattekos, että minun perunanarsissini osuvat kohta kattoon. En yksinkertaisesti ymmärrä, miten saan aina kasvatettua kaikkiin sipulikukkiin maailman pisimmät varret, vaikka kuinka yritän olla maltillinen sen kastelun kanssa. Ehkä nekin ovat vain innoissaan kevään tulemisesta.


SHARE:

20 kommenttia

 1. Hauska tuo narsissikattila! Minulla on myös hinku turkoosiin...salin lattiakin maalattiin sillä värillä. Olen löytänyt kirppiksiltä Aran ja Kupittaan kauniita turkooseja maljakoita, hinnat ovat vaan lähteneet aika kovaan nousuun. Ilmeisesti turkoosi miellyttää muitakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain tuon turkoosin ihanuuden ystävättäreltäni, joka oli viemässä sitä kirppikselle... väri on kyllä valloittava :)

   Poista
 2. Hyvät väriyhdistelmät! Ihana koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Kaisa... mulla on lievästi sellainen olo, että tuota väriä tulee vielä lisäääääääää :)

   Poista
 3. Ihania kuvia, ihana kotoinen tunnelma. Sinä osaat kyllä yhdistellä sisustuksen eri elementtejä taitavasti!
  Leppoisaa karkauspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, Anu <3
   Poikien mielestä mun tyyli on ihan liian vanhanaikainen, eikä ollenkaan tarpeeksi moderni- hehee :)
   Harmi, että karakauspäivä meni jo. Olisin tarvinnut hamekangasta :)

   Poista
 4. Kaunis, rento koti! Minullakin on pitkästä aikaa poltetta merellisiin sävyihin, ihania trooppisia turkooseja, syviä vihreitä jne. Voih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marika!
   Näitä värejä tarvitaan lisää täälläkin. Ihania!

   Poista
 5. Vaaleampaa mattoa minäkn kaipailen, mutta ei löydy varastosta.. Sinulla on kyllä kaunis koti ja kauniit kuvakulmat kauniissa kuvissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kiitti Tuija <3
   Mulla on onneksi monta mattoa, mistä valita. Kun on tällainen vaihtelunhaluinen ihminen, niinkuin meikäläinen, niin pitää olla iso mattovarasto :)

   Poista
 6. Meillä kukat taasen kuolevat ennen kuin pääsevät kunnolla edes kukoistamaan. Siitä huolimatta ajattelin, että pitää hommata pian narsisseja tännekin. Sopiva istutusastia olisi jo mietittynä. Pitää vain tarkistaa, ettei kissat vain saa niistä myrkytysoireita, jos erehtyvät maistamaan.
  Meillä ei ole olohuoneessa vieläkään mattoa. Olemme olleet matottomia viime kesästä lähtien. Josko kohta saisi valittua ja ostettua sen uuden maton tohon sohvan eteen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun narsissit osoittaa jo osittain kohti lattiaa. Varret sen kuin kasvavat ja kasvavat minkä ehtivät. Eikä ne jaksa enää edes pysyä pystyssä :)
   Mä en varmaan osaisi olla ilman mattoa... toisaalta voin kuvitella, että se on aika helppoa siivouksen kannalta :)

   Poista
 7. Apua, sun perunanarsissit on ihan villiintyneet :) Meillä keitti isoäiti aina uusia perunoita tuossa ihanssas sinisessä emalikattilassa. Itsekin olen katsellut...mutta minkälaista? Tekisi mieli niin moni mattoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä narsissit ovat kyllä aika uhkaavasti täyttäneet näkökentän ja nyt on varretkin alkaneet jo taipuilla sivuille ja lattiaa kohden. Kohta näistä tulee leikko-narsisseja :)
   Onneksi tänäpäivänä on mattoja moneen menoon ja joka makuun. On ainakin mistä valita!

   Poista
 8. Aivan ihastuttavia kuvia jälleen! Sulla on kyllä mieletön silmä kaikelle kauniille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jossu :)

   Kiva, että tämä sopivasti sekalainen tyyli miellyttää silmää :)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig