keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Pakkaskengät murenivat pakkasella Ihana, ihana loppiainen ja virallinen vapaapäivä! Tiedä sitten tottuiko tuossa joulun tienoilla näihin kiireettömiin päiviin sen verran hyvin, että tämäkin päivä tuli oikein tilauksesta.

Vaikka ulkona oli -20 astetta pakkasta, niin uskaltauduin näyttämään nenääni myös ulkosalla. Kaivoin vanhat Columbian pakkaskengät kaapista, mutta tämä ilma taisi olla niillekin liikaa, sillä tuo kärjen päällinen lähti murenemaan ja lohkeili pois. Höh.. eihän tässä nyt näin pitänyt käydä!

Olen ollut niin täynnä virtaa koko päivän, että innostuin taas maalaamaankin. Vaiheessahan tuokin on, enkä vielä edes ihan tarkaan tiedä, mitä siihen tulee, mutta aika näyttää... 

Nyt on kynttilät palamassa, tänään leivotut suklaatryffelit pakastimessa ja minä ajattelin vetää levyksi sohvalle, ihastella ikkunaan muodostuneita jääkukkia ja katsastaa illan tv-ohjelmat.

SHARE:

18 kommenttia

 1. Oikein ihanaa iltaa! Täälläkin oli todella mukava ja rento päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla... kyllä nämä vaparit vaan aina piristävät mieltä :)

   Poista
 2. Liian kova pakkanen jopa pakkaskengille :D
  Vähän hirvittää huominen työpäiväkin kun ei pienten lasten kanssa päästä koko päivänä ulos. Senhän tietää mitä siitä seuraa, huoh!
  Mukavaa loppiais-iltaa ja mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin justiinsa... pitäisi jo siitä ymmärtää, että ei parane lähteä ulos, kun kengätkin hajoavat jalassa :)
   Ei käy kyllä kateeksi tuo päivä... voin vain kuvitella, kuinka lapsukaiset hyppivät seinille, kun eivät pääse purkamaan energiaansa ulkona juosten.

   Poista
 3. Meillä loppiaisena vietetään anopin synttäreitä ja minulle se on joulukauden loppu. Tosin olihan tässä välissä jo pari päivää arkea ja tiiviitä työpäiviä.

  Ulkonakin olin jonkun aikaa. Hyvä vaatetus suojasi palelemiselta, mutta silmät vuosivat viimassa niin, että pakko oli paeta sisätiloihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin loppui joulukausi... koristeetkin vietiin kellariin odottamaan seuraavaa kuusijuhlaa.

   Ulos saa kyllä todella pukeutua ihan ajatuksen kanssa, eikä siellä tunnu tarkenevan siltikään... Onneksi aina voi paeta sisätiloihin lämmittelemään :)

   Poista
 4. Sinun pakkaskengät olivat tulleet tiensä päähän :(
  Loppiainen meni kyllä melko tiiviisti sisätiloissa ja koiralenkitkin olivat todella lyhyitä.
  Kurjaa kun jouluaika loppuu ja alkavat härkäviikot. No, kevät tulee kohta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Tosin olin kyllä sen verran pettynyt näihin bootseihin, että laitoin viestiä Columbian maahantuojalle asiasta. Eihän näille nyt näin pitäisi käydä, eihän?!
   Minä en tiedä, mitä härkäviikot tarkoittavat, mutta ainakin täällä otetaan nyt härkää sarvista, jotta pärjätään pakkasten läpi aina kevätauringossa kylpeviin päiviin asti :)

   Poista
 5. Hei meillä taas meni kuule Timberlandin pakkaskengät "murusiksi" viime vuonna - eivät kestäneet yhtään! Vitsit miten voi olla. Ainoa positiivinen juttu, että saat ostaa jotku uudet kivat. Vaikka tietty maksaa pitää uusista, not kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIKÄ?! Miten voi olla mahdollista, että näille kengille käy näin... eivätkä nämä ole edes ihan edullisimmasta päästä. Olen säilyttänyt omiani alkuperäisessä laatikossa ja surullisena katselin siinä olevaa hintalappua: 83 euroa!
   Mä en osta ennen mitään, ennen kuin kuulen, mitä Columbian maahantuojalla on sanottavaa näistä...

   Poista
 6. No johan kävi pakkaskengille köpelösti. Eikun kun uudet paremmat tilalle. Meillä vietettiin koko perheen voimin (8 henk) ihanaa iltaa höyryävien ruokapatojen ääressä. Hih, mulla on tuo sama Domino-kirja - tuliainen Emmiltä New Yorkista pari vuotta sitten. Aina kun katson sitä, tekee mieli jotain turkoosia kotiin. Niin kävi nytkin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kävi. Ihan tylsää!!!
   Uudet onkin hakusessa... nyt vain mietityttää, että mitkä olisivat sitten hyvät, koska luulin, että nämä ovat hyvät...
   Mulle käy ihan samalla tavalla tuon kirjan kanssa: Siinä on niin kauniit sävyt, että tulee ihan himotus turkoosiin.

   Poista
 7. Ihania pakkaspäivän tunnelmia ja hassut pakkaskengät, kun menee hajoamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maiju <3
   Näistä kengistä on kuule hauskuus kaukana... paitsi että nythän niissä on aika mainiot tuuletusaukot :)

   Poista
 8. Onneksi an alet, pidetään peukkua, että löydät uudet talvijalkineet sopuhintaan. Käsittämättömän kaunis tuo henkäyksen kevyt lumihiutale kuvasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä edes lähtenyt kartoittamaan uusia bootseja... odottelen vastausta Columbian maahantuojalta, josko hän osaisi selittää, miksi näille kävi niinkuin kävi...
   Nuo hiutaleet olkkarin ikkunassa ovat ihania! Taivastelen tuota muuttuvaa ikkunataidetta täällä päivittäin :)

   Poista
 9. No johan oli pakkaskengät ;D Ihanaa kun olet päässyt maalaamaan, innolla odotan mitä kivaa olet taas luonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan olikin, varsinaiset talvikengät...
   Innolla odotan minäkin, mitä tuohon taululle ilmestyy. Olen nyt joka päivä lisännyt siihen jotain. Muutamat hymähdykset olen kyllä pojilta saanut osakseni, mutta olen muistuttanut heitä, ettei keskeneräistä saa arvostella:)))))

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig