tiistai 5. tammikuuta 2016

Luomukosmetiikkaa ja valoimpulssihoitoa couperosa-ihon avuksiMuistattekos, ihanaiset, kun kerroin teille, että löysin ihan uuden luonnon-kosmetiikka-tuttavuuden I Love Me-messuilta viime syksynä?

No nyt on kuulkaa testailtu näitä kotimaisia Anumati luomu-tuotteita: couperosa seerumia, anti-stress kosteusvoidetta, rauhoittavaa kasvovettä sekä saman sarjan puhdistusvoidetta. Testauksia on tehty jo sen verran paljon, että osa tuotteista on päässyt jo loppumaankin. Itseasiassa luulen, että näihin talvioloihin olisi pitänyt olla jotain vieläkin kosteuttavampaa, kuin nuo mainitsemani tuotteet. Nyt kun pakkanen on puraissut meitä suomalaisia, niin huomaan, että ihoni imisi kaikki mahdolliset öljyt ja seerumit, mitä sille vain osaisi antaa.

Ja nyt on tullut täällä paljastettua teille sekin, kuinka kirjavalta ja punakalta ihoni näyttää ilman meikkivoiteita. Iiik - Ei ole helppoa kuulkaa tämän punakan elämä :)

Nuo couperosa-ihon hoitotuotteet auttoivat kyllä rauhoittamaan ihoani ja poistivat hieman tuota punaisuutta, joka vielä tuossa kuvassakin näkyy (otettu siis ennen). Mutta todellinen jymy-yllätys oli kuitenkin valoimpulssihoito (klik), johon sain ihanalta Anulta kutsun. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho oli paljon rauhoittuneempi ja tasaisempi väriltään, kuin moniin moniin vuosiin. Näitä hoitoja pystyy kuulemma ottamaan kuurimaisestikin, esim. parin viikon välein, joten veikkaanpa että tästä voisi löytyä vastaus meille punanaamoille. Sitäpaitsi väitetään, että hoito auttaisi hillitsemään myös kasvojen karvoitusta ja sen kasvua. Tulisi sekin kyllä tarpeeseen. Meillä kun pinsetit viuhuvat nykyään aika tiuhaan tahtiin :)SHARE:

16 kommenttia

 1. Kuulostaa hyvältä tuo valoimpulssihoito. On aina kiva tunne kun löytää itselleen sopivia ihonhoitotuotteita ja ihohoitoja.
  Ihanaa pakkaspäivää!

  VastaaPoista
 2. Oijoi! Tuollainen hoito tälle punakirjavanaamalle olisi mannaa! Ihana, että pääsit kokeilemaan ja vielä onnistuneesti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä tarvitaan lisää... ja suosittelen kyllä, jos on punaisuuden kanssa ongelmia :)

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä :))! Ennen ja jälkeen kuvia?

  Kiva, että apua on löytynyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on se ennen kuva... sitä jälkeen kuvaa joutuu vielä odottamaan, kun pitäisi varmaan saada otettua samassa valossa, kuin tuo aikaisempi :)

   Poista
 4. Kuulostaa hyvältä, täytyykin suositella anopille tuota, hän kärsii couperosa ihosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä valoimpulssihoitoa voin kyllä suositella todella lämpimästi, joten vinkkaa ihmeessä :)

   Poista
 5. Valoimpulssihoito on hyvä couperosalle ja nyt onkin juuri sen aika, sillä ennätät hyvin ottaa kuuriluontoisesti sarjan ennen kevätaurinkoa ja suojata pitää muistaa ihoa kokoajan, joko meikillä tai muulla voiteella, jotta pakkanen ei lisää vauriota tai sauna:) Minullakin kyllä rauhoittui noilla hoidoilla, mutta valitettavasti suonet ei häviä, tai siis minulla ei hävinnyt! Tää on ikävä hoidettava, mutta onneksi meikillä saa piiloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä... saunassa en olekaan käynyt kuin muutaman hassun kerran koko vuoden aikana. Pakkasessa kyllä kuljeskelen, mutta yleensä on kyllä jotkut suojavoiteet päällä silloinkin. Onneksi on Joe Blasco :)

   Poista
 6. Taitaa toi couperosa olla aika monen meidän ongelma. Minä olin tänään TC3000 lämpöneulaushoidossa , näkyvien hiussuonten poistoon . Aika kivulias toimenpide , mutta jo pari -kolme kertaa pitäis riittää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sellaistakin hoitoa on saatavilla... sinne siis seuraavaksi :)

   Poista
 7. Couperosa on kyllä aikas inhottava ongelma mutta onneksi sen saa peittoon ja siihen löytyy auttajia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, ja se tuntuu pahenevan vain iän myötä... tai sitten sen vuoksi, ettei sitä ole alkanut ajoissa hoitamaan. Mulla menee Joe Blascoa ainakin aika kiitettävästi vuositasolla :)

   Poista
 8. Valoimpulssihoidosta olen kuullut pelkästään hyvää ja nyt sinäkin kehuit!
  Onneksi olen välttynyt couperosalta mutta sen saa nykyään hyvin peittoon onneksi.
  Itse suosittelen mikroneulausta, joka aluksi kuulosti minusta ei kauhealta hoidolta mutta
  olen pitänyt siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän sitä tuntuu moni kehuvan... En ollut koskaan ennen kuullutkaan kyseisestä hoidosta, mutta täytyy varmaan laittaa sellainen seuraavaksi listalle. Kiitos siis vinkistä :)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig