lauantai 2. tammikuuta 2016

Kalenteri vuodelle 2016 - arvonnan voittaja - ja pienen pieniä elämän ärsytyksiäFinally, elikkäs vihdoinkin postista löytyivät hukassa olleet seinäkalenterit. Näyttävät mielestäni aika hauskoilta tuon tumman taustansa ansiosta. Muutamat kuvatkin muokkasin näihin mustavalkoisiksi, joten taiteellista kontrastia kyllä piisaa.

Kalenteriarvontakin on jo saatettu päätökseen ja onnettaren suosikiksi valikoitui tällä kertaa Lisay seuraavalla kommentillaan:

Seinakalenteri,etta voin aina ohimennessani ihailla kauniita kuvia!

Onnea tuhannesti voittajalle ja kiitos kaikille, jotka innostuivat ottamaan osaa tähän arvontaan. 


Muutamia kalentereita tilattiinkin jo sähköpostitse, mutta parit on vielä jäljellä. Ne myydään nyt 35 euron kappalehintaan. Joten, jos siis haluat ostaa tällaisen persoonallisen kalenterin, joka on tehty minun ottamistani valokuvista, niin laita nopsaan sähköpostia tulemaan: frida(at)luukku.com. Ilmoitathan meilissäsi kumman haluat, seinä- vai viikkokalenterin.

Meillä on tänään hinautettu auto paikalliseen rengasliikkeeseen, sillä aamulla näky oli hieman surullinen, kun toinen takarengas oli aivan tyhjä. Tunkki löytyi, samoin kaikki muut tarvikkeet, mutta  vararengasta ei löytynyt mistään. Itseasiassa olin hieman ihmeissäni, kun keskustelin aiheesta poikani kanssa. Minulle nimittäin selvisi, ettei autokoulussa edes opeteta vaihtamaan renkaita. Ihan oikeasti! Missäs sellaisia taitoja sitten opetetaan, jos ei siellä... kysynpä vaan! 


Toinen pieni ärsytys nousi, kun yritin koko aamupäivän soittaa paikalliseen rengasliikkeeseen ja puheluni ohjautuivat joka kerta ruuhkan vuoksi palvelunumeroon, josta pahoiteltiin kiirettä liikkeessä ja otettiin soittopyyntöjä vastaan. Kun loppujen lopuksi pääsimme yrityksen pihaan huomasimme sen olevan kiinni. Ei ollut ollut avoinna koko päivänä! 

Kuinka monissa yrityksissä maksetaan mansikoita siitä, että saadaan asiakaspalvelu "kuntoon" sillä että edes joku vastaa puhelimeen, jossain keskuksessa, jossain päin Suomea? Mutta samalla unohdetaan perusasiat, eli ilmoittaa voimassa olevat aukioloajat netin päivittäjälle tai palvelunumeroon vastaajalle. 

Ei kai asiakaspalvelusta kannattaisi yrittää tehdä mitään rakettitiedettä. Jos kukaan ei olisi vastanut soittamaani numeroon, niin olisin heti tiennyt liikkeen olevan kiinni. Ja ihan maalaisjärjellä olisin tämän itsekseni päätellyt...

Noh, oli miten oli. Potutus on mennyt jo ohi ja nyt on mieli taas keveämpi, kun pääsin avautumaan teille tästä järisyttävästä elämän vääryydestä - heh :)SHARE:

6 kommenttia

 1. Mä opin vaihtamaan renkaat autosta jo pikkutyttönä. Olin pienenä isin tyttö ja aina mukana autohommissa. Osaan myös vaihtaa suodattimen, tarkastaa öljyt ja vaihtaa tulpat, vaikka mulla ei ole edes ajokorttia ja autoa :D
  Onneksi tuo sinun ketutus helpotti :), mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sinä, reipas tyttö :) Mäkin osaan vaihtaa renkaat... tai olen ainakin joskus osannut. Ehkä se muistuisi mieleen, kun alkaisi vaan veivaamaan tunkin kanssa...
   Mukavaa sunnuntaita... hurr, siellä on kylmä!

   Poista
 2. Tasta tulee varmasti hyva vuosi,kun heti nain vuoden alkuun voitin arvonnassa.Kiitos tosi paljon ihanasta kalenterista.Se tulee sitten paikkaan,jossa voin sita aina ohimennen ihailla...Laitan sinulle sahkopostia pian...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea, onnea... laita vain sähkistä tulemaan, niin saadaan osoitteet kohdilleen :)
   Hyvinhän tämä vuosi näyttää sinulla alkavan :)

   Poista
 3. Sekö se piti ääntä jo meidän ajellessa? Kyl sul nyt sen auton kans sattuu, onneks ei mitään isompaa.
  Ymmärrän hyvin kiukutuksen, eipä tosiaan pitäisi olla iso asia saada vastaajaan, aukioloajat :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ollut se... tämä auto, joka hinattiin sinne rengasliikkeeseen oli pojallani lainassa. Mun pitäisi varmaan oman autoni kanssa käydä sen kolinan vuoksi jossain paikallisessa huoltamossa... ehkä huomenna :)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig