keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Muffinssit - pieniä taideteoksia
Siis miten ihmeessä, joku on niin taitava, että osaa tehdä muffinsseista tällaisia huikeita taidonnäytteitä. Törmäsin tähän taituriin Hvitträskin joulumarkkinoilla ja olin samantien ihan myyty.
Täytyihän näitä kantaa tietenkin kotiinkin asti, ja onneksi ystäväiseni tulikin meille yökyläilemään, niin minä sain pitää meille pienet teekutsut.

Markkinat olivat ja menivät ja minä jäin näihin koukkuun. Porkkanakakun makuinen herkku oli ehdottomasti minun suosikkini! Nyt pitää paikallistaa, missäpäin Kirkonummea Pamela pitää majaa, jotta voin kurvailla sinne hakemaan näitä lisää ja järjestää vaikka toisetkin teekutsut, tai glögikutsut...

Täällä kaupungin laidalla on kyllä muutenkin herkuteltu luvattoman paljon tässä viimeaikoina. Viime viikonlopuna sain toisen rakkaan ystävättären tänne kylään ja leivoin jotain niinkin eksoottista, kuin salmiakki-mutakakun. Ei ollut ihan sellainen makuelämys, kuin olisin toivonut, mutta syöty on jo sekin. Onneksi tänään kuitenkin kävin taas pienellä kävelylenkillä ja söin salaattia ja ruisleipää - ihan vain vastapainoksi :)


SHARE:

24 kommenttia

 1. On se uskomatonta miten joku osaa loihtia jotain noinkin uskomatonta. Itse olen ihan mukiinmenevä leipuri ja pidän itseäni visuaalisena ja luovana ihmisenä, mutta ei ne minun kuppikakkuset tuolta näytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis nämä on niin taitavasti toteutettuja, että vartti meni kun vain tuijottelin näitä silmät isoina :) Kaikki nuo pienet yksityiskohdat - oi,oi,oi...ihania!

   Poista
 2. Kauniita! Just ostinkin tuollaisia lumihiutalemuotteja, ehkäpä varastan siis idean :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiksooihania!!!!
   Nyt vain lumihiutaleita tekemään... Vaikka mulla olisi miljoona muottia, niin en pystyisi tähän samaan :) Onneksi toiset osaavat..

   Poista
 3. Nuo on niin kauniita, että hetken vaatii ihastelua ennen kuin raaskii ne syödä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo... mä ihastelin niitä kyllä vaikka kuinka ja kauan, mutta herkkusuu kun olen niin kyllä ne hampaat iskeytyivät näihin herkkuihin suurella innostuksella sen jälkeen :)

   Poista
 4. Voi miten kauniita muffinssejä!!!! Eihän noin kauniita raaski edes syödä... Taitava tekijä ja kärsivällinen myös. Olivat varmaan maukkaita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarpeeksi kauan kun näitä on ihastellut, niin pakkohan ne on poskeen laittaa... ei pystynyt enää vastustamaan :)
   Mietin ihan samaa, että kärsivällisyyttä tuossa hommassa kyllä tarvitaan :)

   Poista
 5. Niin kauniita muffinsseja! Jos tuollaisia saisi itse pyöräytettyä, niin muffinsseja saattaisi leipoa ehkä vähän useamminkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... tuollaisia olisi kyllä ilo saada aikaiseksi :)

   Poista
 6. Meillä täällä Lohjalla Menneen Ajan Joulumarkkinoilla (jotka ovat taas nyt tulevana viikonloppuna) on myyty myös näitä ja ainakin kahtena vuonna olen ostanut.
  Näyttävät menevän kuin kuumille kiville, -enkä ihmettele!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä ihmettele minäkään... tästähän täytyy rientää seuraaville markkinoille :)

   Poista
 7. Wau, hienoja on kyllä. Omat muffinssini kun lähinnä muistuttaa "nykytaidetta"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaaaa :) Minä en ole koskaan muffinsseja tehnyt, mutta veikkaanpa, että pääsisin sinun kanssasi samaan "nykytaide"-kategoriaan niiden kanssa :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Eiksvaanollutkin... varsinaisia herkkuja :)))) Kiva, että käsit täällä, mutten olisin joutunut syömään ne kaikki ihan itse <3

   Poista
 9. Ruisleipä se vasta turvottaaki =D
  Vastustamattomia muhvinsseja ♡
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri... jätetään ruisleivät väliin ja syödään vaan muffinsseja :)
   Mukavaa viikonloppua myös sinulle...

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig