perjantai 13. marraskuuta 2015

Tarvitaan uudet silmälasit

Swarovski, heritageswarowski, silmälasikehykset


Minulla on ollut täällä aika pitkään vaiheessa yksi projekti, joka liittyy silityslaudan tuunaamiseen. Siitä piti laittamani teille vinkkiä ja fotoja, mutta kun yritin pujotella lankaa ompelukoneen neulaan, tulin todenneeksi sen, että en valitettavasti näe enää yhtään mitään, ja siksi päätinkin laittaa tämän yhteistyöpostauksen Instrumentariumin kanssa ensin eetteriin.

Indiedaysin Inspiration päivänä meille bloggareille tarjottiin mahdollisuus kuvauttaa itsemme Instrun standilla uusien Swarovski-kristallein koristeltujen pokien kanssa. Ihan itse ajattelin, että tähän pyöreään naamaan pitää valikoida mahdollisimman leveät ja isot kehykset, ja nämä osoittautuivat minun lemppari-swarovskeiksini.

Langan pujottaminen ei minulta onnistunut, ei edes kaikenmaailman apuvälineiden kanssa. Neljätoistavuotias poikani ystävällisesti kylläkin auttoi minua, mutta nyt tarvitaan ihan oikeasti uudet pokat. Mielellään monitehoiset... ei tule kuulkaa vanhuus yksinään :)


SHARE:

34 kommenttia

 1. Tyylikkäät lasit! Itse ostin eilen sattumalta nämä kristallein koristellut lasit, hieman eri malliset. Ja sain vielä blogikollegoilta hyväksynnän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, hyvä.. Näytät olevan askeleen minua edellä. Täällä vasta suunnitellaan hankintaa. Pitäisi varmaan mennä oikein paikanpäälle ja kokeilla kaikki vaihtoehdot päähän 😃

   Poista
 2. Uusia pokia kaipailee itse kukin, mutta mä vihaan sitä touhua! Ilman laseja koko maailma sumenee ja valitseppa siinä sitten edustavat ja itselle sopivat lasit nenä kiinni peilissä...
  Viimeksi annoin optikon ja vanhemman poikani päättää ja hyvät tuli!
  Noi sun pokat on kyllä tyylikkäät ja sopii sulle, kun nenä päähän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niitä pitäsi varmaan lähteä sovittelemaan piilolinssien kanssa, jotta saa jonkinlaisen näkemyksen asiasta. Sokkona ei ole kiva valita uusia pokia :)
   Nämä oli vain testi-pokat. Nyt pitäisi sitten tehdä vielä se retki sinne optikkoliikkeeseen...

   Poista
 3. Onpa kaunis kuva! Kaikilla itseasiassa tuntuu olevan, paitsi mulla :D Siksipä vielä pähkäilen, kehtaako niitä omia kuvia laittaa eetteriin laisinkaan.... Tosin lasit tulisi täälläkin tarpeeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä mitään höpsi... eetteriin vain :)
   Itselleen pitää olla armollinen...

   Poista
 4. Oi miten makeet pokat! Itselläni sama vika. Langan pujottaminen neulaan ei
  onnistu muuten kuin suurennuslasin avulla. Fab 40 something :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on nähtävä... ollaan jo yli nelikymppisiä. Mutta ei haittaa, kun tänäpäivänä on sen verran hyvännäköisiä pokia tarjolla :)

   Poista
 5. Wautsi, upeat lasi ja mikä kaunotar <3

  VastaaPoista
 6. Hyvä kuva kauniista mallista!
  Pokien valitseminen on mielestäni vaikea projekti. Vaatii aina hyvän ystävän makutuomariksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanne <3
   Joo, ei ole kyllä helppoa rillien valitseminen... täytyy varmaan täälläkin hätyytellä joku ystävä mukaan optikolle:)

   Poista
 7. Hienot prillikehykset valitsit! Itsekin yritin valita hieman näyttävämmät kehykset, sillä kyllähän kunnon kehykset tuo persoonallisuutta kasvoille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä, että persoonalliset kehykset ovat hyvät... Sillä kriteerillä mennään täälläkin:)

   Poista
 8. Kyllä on pukevat silmälasit :) Jos ei näe niin sitten vaan apuvälineitä kehiin.... se on se ikänäkö. Onneksi ei itseäni vielä vaivaa mutta jonain päivänä minullakin sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjo <3
   Ei ollut apuvälineistä apua täällä, mutta onneksi löytyi nuoremmat silmät tuosta naapurihuoneesta :)

   Poista
 9. Hyvältä näyttävät silmälasit. Nykyään saa kakkuloita niin laidasta laitaan, että jokaiselle kyllä löytyy omansa. Itse pidän silmälasipäisistä ihmisistä. En tiedä mikä siinä on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Jilli :)
   Onneksi valikoima on laaja. Minulle on ainakin tärkeää että löydän sellaiset omannäköiset ja persoonalliset pokat :)

   Poista
 10. On ne hienot! Ja sopii sulle todella hyvin! Mulla on muutamat uudemmatkin lasit mutta silti päädyn miltei joka päivä tällaisiin hengettömiin vuonna 2000 (!!!) ostettuihin rilleihini. Juuri tällä viikolla kävin sovittamassa erilaisia kehyksiä mutta juuei, onpas vaikeaa! Haaveilen sellaisista isommista nykymuodin mukaisista kehyksistä mutta jouduin toteamaan, että niille mun on sanottava heti kättelyssä hyvästit sillä eivät vaan passaa pitkulaiseen naamaani. Kun naamassa vielä alkaa näkyä maan vetovoima, pitää näemmä hankkia lasit jotka häivyttää tuota voimaa... :) Nuo sun kehykset voisivat olla hyvä välimalli - eivät mitkään valtavan suuret eivätkä ihan pienetkään...

  Ihanaa viikonloppua Friidalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitäisi pinkaista sinne optikolle, jotta pääsee sovittamaan muitakin malleja... eihän nämäkään hassummat ole, mutta koskaan ei voi tietää, jos vielä paremmat odottavat kaupan hyllyllä... minäkin nimittäin haaveilen juuri sellaisista nykymuodin mukaisista, isommista pokista. Yhtään en kyllä tiedä, sopivatko ne tähän naamaan, joten pakko lähteä sovittelemaan :)
   Ihanaa viikonloppua myös sinulle, Marja <3

   Poista
 11. Sopii sulle tosi hyvin noi pokat. Mä olen iltaan mennessä ihan puolsokea myös. Silmälasit on hankintalistalla myös minulla.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Outi <3
   Monet pokat on mulla vielä sovittamatta, joten optikolle mars... Jos muuta ei löydy, niin voipi olla, että päädyn näihin :)

   Poista
 12. Sama monitehoisuus edessä täälläkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaativat kuulemma opettelua... Mutta mieti, kuinka ihana maailma sieltä aukeaakaan, kun näkee sekä kauas että lähelle :) Ei huano...

   Poista
 13. Voi että, kun näytät hyvältä rillien kanssa! Ja olet niin pieni. :)
  Itse hommasin lasit keväällä, koska ne on vaan niin kivan näköisiä. Tarve oli vain lukulaseille, mutta halusin monitehot. Tykkään niiiin vietävästi ja kehuja tullut! Langan pujottaminen neulansilmään menee nyt loistavasti ilman apua. :)
  Ihanaa vkl.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Tanja :)
   Onhan mulla rillit ollut jo hetken aikaa, mutta yleensä ovat päässä vain silloin, kun katson teeveetä tai ajan autoa... Nyt olen huomannut, etten enää näe edes lähelle... tarvitaan siis lisää tehoja:)

   Poista
 14. Just passelit sulle ❤️
  Omiakin pitäis päivittää, ja varmaan viimein yhdistää kauko- ja lukulasit kaksitehoiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pepi :)

   Ihan samaa mietin... kaukolasit löytyy jo, mutta nyt voisi olla hyvä tilaisuus yhdistää kaikki vahvuudet samoihin laseihin :)

   Poista
 15. Noi siis niin sopii sulle. Mulla kakstehot, mut en niiden kanssa pysty askartelemaan, vaan piti hankkia ns lukulasit erikseen, höh. Silti mulla on apuväline ompelulangan pujottamiseen neulansilmään 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nuppu :)
   Nyt täytyisi lähteä varsinaiselle rillien hakumatkalle optikkoliikkeeseen... Menin nimittäin ja hajotin oman apuvälineeni - hehee :)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig