tiistai 24. marraskuuta 2015

I see color

hanna-maija nikunen, mielessäni


joulu, season´s greetings


joulu, Tine K, kukat, tunnelma


Hanna-Maija Nikunen, värit, väritys, zen


Nyt on jotain ihan ihmeellistä päässyt tapahtumaan. Minä, ikuiseksi värivammaiseksi vannoutunut naishenkilö, olen löytänyt värejä. Eikä mitä tahansa värejä, vaan punaisen. Sanoisin kyllä, että joulun läheisyys on nostattanut meikäläisessä jonkun lämmön ja läheisyyden kaipuun, ja punaista on alkanut ilmestyä ihan siitäkin syystä.

Ihanainen Hammi lähetti minulle noin about maailman kauneimman värityskirjan, joka ei siis ole pelkästään värityskirja vaan siinä samalla runokirja. Aivan mahtava! Täällä on värikynät kuulkaa viuhuneet aika vallatonta tahtia, ja jopa nuorimmainen poikanikin innostui yhtenä iltana värittämään, kun nämä olivat jääneet keittiön pöydälle. Tästä riittää siis väriterapiaa ja mielenrauhaa koko perheelle... Kiitos!

Jonkinlaista terapiaa tässä kuulkaa kyllä tarvitaankin, sillä minusta on tullut hajamielinen. Liekö liian monta rautaa tulessa tai muuten vain miljoonat ajatukset jäsentelemättä päässä, mutta eilen meikatessa vedin huultenrajauskynää kajalin sijaan silmäluomiin (en suosittele) ja illalla meinasin pestä meikit pois hammastahnalla. Tää on niin tätä :)

SHARE:

26 kommenttia

 1. Oot kyl ihana <3 huultenrajaus silmissä voi kyllä sinulla näyttää tosi hyvältä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin... eilen mulla oli halloween punaisten silmien kanssa ja nyt on kestoväriä pitkin kulmakarvoja, eli sellainen bresnev-look. Kyllä nainen sitten osaa olla kaunis :)

   Poista
 2. Onpa kaunis värityskirja ♡
  Mukavaa viikkoa Frida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nää runotkin on niin ihania...
   Mukavaa viikkoa sinullekin :)

   Poista
 3. Meillä jyllää nyt punainen; niin huulissa kuin matossa ja myös pöytäliinassa. Ei kirkkaan kirkuvan punainen vaan sopivan tumma kuitenkin.

  Vai että huultenrajauskynää luomiin, halloween meni hani jo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on hyvä... mä taidan alkaa lisäilemään sitä muuallekin, kuin vain värityskirjaan ja silmäluomiin :)

   Poista
 4. Paljon kiitoksia ihana Frida! <3 Sinä aina pystyt yllättämään, siis positiivisella tavalla <3 Aivan loistavia värityskuvia! Ja eikö olekin Anittan runot niin kauniita ja voimaannuttavia, niitä voisi lukea vaikka kuinka monta kertaa. Tunnelmallista tiistaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi... tämä kirja on tuonut iloa jo monena päivänä. Kuvat on ihania, runot on ihania ja värittäminen vasta onkin ihanaa. Pakko oli käydä ostamassa tussitkin tätä varten, kun puuvärikynät on ihan liian hailukoita väriltään :)

   Poista
 5. Justiinsa illallla tuli sähköpostiin tuli kutsu naapuripaikkakunnalle Marikka-puodin pikkujouluun, jossa Hammi on mukana. Ehkäpä täytyy mennä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa mennä... tiedä vaikka löytäisit sieltä oman värityskirjan. Mietin juuri, että tällainen olisi aika mukava joululahjakin ystävälle :)

   Poista
  2. Niinhän tuo mukaan tarttui :D Tytöt kyllä omi sen heti, niin etten tiedä pääsenkö värittämisen makuun ollenkaan :D

   Poista
  3. Hyvä, hyvä... ja tyttöjen alkuinnostuksen jälkeen saatat sinäkin päästä värittämään omia kuvioita :)

   Poista
 6. Miljoonat asiat täälläkin pyörii päässä ja viime aikoina on tullut kaadettua mehut viemäriin, vaikka piti mukiin kaataa, laittanut maitotölkin kuivamuona kaappiin..ja mitä näit nyt muita!!!

  Tsemppii ja todellakin terapian tarpeessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIKÄ?! Ja sä olet sentään jonkin verran minua nuorempi... sinuna kyllä huolestuisin - hahaa :))))
   Tsemppiä myös sinne...

   Poista
 7. Itsellä ollut jo pitemmän aikaa ollut aikeena ostaa värityskirja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin miettinyt tällaista jo vaikka kuinka kauan.... Enää ei onneksi tarvitse :)))))

   Poista
 8. Pitäisikin kaivaa oma värityskirja kaapista, ei ole tullut kesän jälkeen väritettyä. On se vaan rauhoittavaa ja inspiroivaa puuhaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiva esiin vain... tää on ihan parasta terapiaa ja niin mukavaa puuhailua kaiken muun vastapainoksi :)

   Poista
 9. Ihana idea, värityskuvat ja runot samoissa kansissa. Tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin myös tuosta ajatuksesta... tässä on sielunravintoa kyllikseen :)

   Poista
 10. Göteborgissa viime keväänä törmäsin näihin ensimmäisen kerran, kirjakaupassa oli ihan oma pöytä näitä varten! Hetken siinä ihmettelimme, että mitä nämä ovat. Itse en ostanut yhtään silloin, enkä vieläkään - jotenkin en usko, että näille löytyisi aikaa, mutta kivan näköisiä nuo ovat, väritettyinä etenkin siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut, etä näitä tulee väriteltyä melkein "epähuomiossa"... siinä samalla, kun puhuu puhelimessa tai kokkailee köökissä. Itse kyllä tykkään, että on aika hauskaa, mutta minä olen ennenkin piirrellyt papereiden kulmat täyteen mitä ihmeellisimpiä kuvioita samalla kun on puhelin korvalla :)

   Poista
 11. Ihana ihana kirja. Tuo kuvassa näkyvä runo uppos! Joulupukille lähtevässä kirjeessäni on mukana Arvaas mikä? Ihana oot nainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet mitä ilmeisemmin ollut aika kiltti pitkin vuotta, kun olet nyt jo kirjoittanut joulupukille... minä yritän vetää loppukirin, jotta olisi sitten edes joku paketti kuusen alla :)

   Poista
 12. Mistä noita ihania värityskirjoja saa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hammilta itseltään ainakin. Tässä linkki: http://hmnikunen.blogspot.fi/p/mielessani-kirja_9.html

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig