lauantai 10. lokakuuta 2015

Hämärät moikat Helsingistä

Kylläpäs on taas ollut aikataulutettua tämä viikko, ja näin viikon päätteeksi aikataulut ovat taas vieneet valokuvauskoulun penkille. Aikalaista inspistä sain kuulkaa taas eilen, kun tajusin, että yökuvia voi hyvin ottaa myös ilman jalustaa. Vetää vain ISO-arvot kaakkoon, jolloin suljinaikaan ei tarvitse koskea, eikä siis ole niin suurta "tärähdysvaaraa" kuvien suhteen. Hieman rakeiseksihan nuo kuvat  menevät, mutta eikös yökuvat saa hieman ollakin rakeisia... tuo vaan tunnelmaa lisää :)

Kävin eilen illalla viemässä nuorimmaiseni Kamppiin, kun hän keksi lähteä isänsä luo viikonlopuksi. Ja kamera oli tietenkin pakko ottaa mukaan ajelulle. Niinpä innoissani tein pienen kävelylenkin Helsingissä sillä samaisella reissulla. Iltahämärässä tämä paparazzi sitten kulki pitkin Helsingin laitakatuja. Hyvä, että löysin takaisin autolle, kun alkoi olemaan jo sen verran pimeää... ikänäkö, you know :)

Nyt pitää rientää taas suihkun kautta kouluun.. Saas nähdä, mitä oivalluksia siellä tänään oppii :)

Blogini on taas ehdolla Indiedays Blog Awards -äänestyksessä, joten jos kovasti-paljon haluat antaa äänesi tälle minun blogilleni, niin se onnistuu täällä:

SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihani kuvia jälleen!
  Äänestetty on myös ... sä olet vaan paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kiitti... jee... nyt on ainakin yksi ääni saatu :))

   Poista
 2. Kivoja kuvia <3
  Ääni annettu myös!
  Mukavaa lauantaita.

  VastaaPoista
 3. Upeita hämärä-kuvia ja äänestin juuri ihanaa elämänmakuista blogiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana Kikka... näistä sanoista ja sinun äänestäsi. Antaas katsoa, kuinka tämän bloggarin käy näissä bileissä. Viimeksi nuoret, kauniit ja rohkeat jyräsivät kärkisijoille :))))

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig