maanantai 24. elokuuta 2015

Ole itsellesi ystävällinen
Kiitos ihanat leidit... jokaikisestä kommentista jotka minulle kirjoititte tuohon edelliseen postaukseen. Teillä on kyllä mahtava taito valaa uskoa tulevaan. Kiitos, kiitos, kiitos :)

No niin... ja juurikin edelliseen postaukseen viitaten meillä on samantien alettu hemmottelemaan itseä. Nyt olen jutellut itselleni ystävällisempään sävyyn, tehnyt asioita, jotka saavat hyvälle tuulelle ja nauttinut omasta seurastani.

Iltalenkillä kehuin, kuinka reipas olen. Sen jälkeen purin tuntemukseni tuohon pieneen tauluun, jonka laitoin makkarin seinälle. Siinä on minun omakuvani ja teksti, joka puhuttelee minua tällä hetkellä ihan täysillä. Se antaa minulle toivoa. Lähinnä siitä, että tämä tämänhetkinen olotilani ei ole pysyvä.

Tämän lisäksi laitoin koko naisen hieman parempaan kuosiin. Tein jalkahoidon, ja kuorinnan, nypin kulmakarvat, lakkasin kynnet ja laitoin mutanaamion kasvoille. Ja tämä auttoi tänään. Tuli taas niin paljon parempi olo, kun hieman huolehti itsestään.

Niin, ja pistinhän minä taas tanssiksikin olkkarissa... tasan siihen asti, kun tuo yksi teini kömpi tuolta huoneestaan hiljentämään stereoita. Noh... kai sitä pitää ottaa muutkin asukit huomioon näissä asioissa. Tästä eteenpäin tanssin siis vain silloin, kun pojat ovat koulussa :)

Voikaahan hyvin, ja muistakaa tekin hieman hemmotella itseänne. Se tekee hyvää!


SHARE:

22 kommenttia

 1. Frida, sinulla on niin viisaita ajatuksia ja kirjoitat niistä kauniisti <3 Tuo itselleen kauniisti puhuminen on sellainen asia, jota kyllä pitäisi minunkin opetella...miksi sitä niin helposti itseään tuppaakin vaan moittimaan... Entisestä irti päästäminen ei ole ollenkaan helppoa. Se on vaikeaa, edestakaista vuoristorataa ja vie aikaa. Mutta sitten joskus sitä yht`äkkiä huomaa, että kas, on tullutkin aika pitkälle niistä vaikeimmista ajoista.

  Paljon voimia ja tsemppiä, päivä kerrallaan eteenpäin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Päivi<3
   Välillä tuntuu, että nämä tekstit ovat niin erikoista ajatuksenvirtaa, ettei niistä voi kukaan saada selkoa. Mutta hyvä, jos sieltä on joku viisuaden jyvänenkin irronnut:)
   Olen huomannut, jo eilisen perusteella, että, kun puhuu itselleen kauniimmin, niin sitä vähän niinkuin tsemppaa itseään siinä samalla. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan:) Tuli ihan sellainen olo, kuin puhuisi lapselle... hyvä tyttö, hienosti tehty, kyllä sinä osaat...
   Nyt ollaan vuoristoradassa, mutta ei kai tämäkään ajelu loputtomiin voi kestää...

   Poista
 2. Ihania hemmotteluhoitoja oletkin tehnyt. Silloin kun avoimesti puhuu asioista saa yleensä parhaiten apua/tukea.
  Hyviä tanssihetkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö?! Minulla oli friidun day-spa-päivä... teki hyvää:) Mutanaamion kanssa hieman arvoin, sillä on ollut kaapissa jo todella kauan, ja olisi voinut hyvin aiheuttaa jonkun mukavan allergisen reaktion, mutta nyt on iho heleänä ja ihohuokoset hoidettuina.
   Välillä sitä miettii, että uskaltaako blogiin laittaa ihan niitä syvimpiä tuntojaan. Mutta minä en osaa olla muuta, jos sydän on karrella. Niinpä on varmaan parempi olla avoin ja rehellinen täälläkin.
   Nyt toivon, että ehdin kotiin, ennenkuin pojat palaavat koulusta, jotta pääsen pistämään jalalla koreasti keskellä olohuonetta :)

   Poista
 3. Olen ollut hiljainen blogisi seuraaja jo jonkin aikaan. Yhdyn edellisiin...sinulla on tosi hyviä kirjoituksia. Itse kirjoitan myös aika suoraan kaikenlaisista asioista, kun en osaa muuta. Miksi lähteä tekemään jotain sellaista, mikä ei ole aitoa. Ei tarvitse. Toivon sinulle voimia ja jaksamista tulevaan. Elämä kantaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa kiva kuulla, että näistä postauksista on iloa muillekin, ja että kirjoituksistakin löytyy joku tolkku:) Tähän ikään kun tulee, niin nauttii aidosta puheesta paljon enemmän... kunhan se ei mene ihan kokonaan valituksen puolelle. Sellaista minäkään en jaksaisi lukea.
   Elämä kantaa... siihen täytyy luottaa. Samoin, kuin siihen, että tämän oli tarkoitus tapahtua minulle...

   Poista
 4. Taas teit sen, sait minut hymyilemään. Tuoda nyt vettä ja vaahtoa täynnä oleva vati olohuoneen matolle :-) Minä pysyisin visusti kylppärin laatoilla, ettei vaan vaahto läiky matolle tai vati kaadu kokonaan lattialle tai tai tai .... Yritän opetella vähän vähemmän tarkaksi ja kontroloivaksi ja itselleni armollisemmaksi. Kauniit valokuvasi ja luonteva tapasi kirjoittaa tuovat minulle iloa päiviini. Voi hyvin ja terveiset Porista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeeeiiiii! Kuka nyt kylppärissä haluaa tehdä spa-hoitoja. Siellä joutuisi istumaan vessanpöntöllä (ainakin meillä), ja sitten menee fiilikset ihan mönkään. Olkkariin vaan... jos sitten vedet loiskuu, niin ne voi aina kuivata :)
   Tiedätkö, on mahtavaa kuulla, että saan jaettua iloa täällä eteenpäin! Tällaiset kommentit ovat bloggarille kultaakin arvokkaampia. kiitos!
   Voi sinäkin hyvin, ja terkut sinne kotikaupunkiin :)

   Poista
 5. Hyvä Sinä.

  Pienin teoin.
  Pienin askelin.
  Pienesti eteenpäin.
  Pienesti ylöspäin.

  Hetki kerrallaan...<3

  VastaaPoista
 6. Ihanat kirjoitukset vievät mukanaan ja herättävät tunteita <3 Tsemppiä Friidu! Olet kaunis, vahva ja aivan mahtava <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos, Annika <3

   Niin kyllä tekevät. Ja jos jollekin tämä minun tekstini on mukaansatempaavaa, niin olen siitä todella iloinen ja otettu. Olen aina ajatellut, että kuvien tuottaminen on minulle huomattavasti "helpompaa", kuin tekstin kirjoitaminen, joten tämä kaikki tulee kyllä pienoisena yllätyksenä <3

   Poista
 7. Kuulostaa hyvältä <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://hidastaelamaa.fi/2015/08/6-merkkia-jotka-kertovat-etta-arvostat-itseasi/

   Poista
  2. Kiitos... olipa kiva juttu... kävin lukaisemassa :)

   Poista
 8. Varsin onnellista ja ihanaa. Hulvatonta ja kepeää.
  <3
  Kovin iloinen puolestasi! Kyllä on nainen rautaista tekoa :)
  Sen siitä saa, kun noin syvän sielun omistaa ;) Positiivinen voima lyö vain väkisin välillä läpi, vaikka elämä pukkaa sitruunaa tasaista tahtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Ja ah toi teksti. Niin lohduttava! Välillä on ainoa valopilkku ajatella, että jokin tunne ihan oikeasti kestää vain rajatun ajan, kunnes aika haalistaa sen. Hyvällä lykyllä piirtää vielä kultareunat. Mutta asian tajuaminen siinä kipeässä hetkessä pelastaa.

   Poista
  2. Oli kyllä ihanan kepeä päivä... Se, että välittää itsestään sen verran paljon, että hieman hemmottelee... aaah! Tekee hyvää! Kyllä elämästä iloakin löytyy, onneksi...
   Ja kyllähän aika varmaan tekee tehtävänsä suurten rakkauksienkin kanssa. Vaikka tunteet haalistuisivatkin, niin toivon silti, että niihin muistoihin jää nuo kultareunat. Tämä on ollut minulle kuitenkin todella merkityksekäs vaihe elämässä.

   Poista
 9. Ihana!<3 Erityisesti ilostuin tuosta tanssikohdasta, sillä mulle itselleni tanssi on aina ollut hyvä tapa ilmaista itseäni, rentoutua ja nauttia musiikista.:) Pitäisi tehdä munkin tuollainen jalkahoito-, kasvohoito-, kynsienlakkaussessio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanssiminen pistää kyllä meissä jotain parantavaa voimaa liikkeelle. Nuorena tanssin paljon erilaisia tansseja... jazzia, modernia, balettia, steppiä. Nykyään nämä hienot movesit ovat meikäläisen ihan omia koreografioita :)
   Itsensä helliminen kannattaa aina, joten nyt kynsilakat ja mutanaamiot esiin:)))

   Poista
 10. Elämän tärkein arvostuksen kohde: minä itse
  Arvosta itseäsi rehellisesti. Niin tulee rehellisiä kirjoituksiakin Hyvä, hyvä <3 Oivalluksiasi on ilo lukea, kun kirjoitat niistä niin kauniisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta... kukapa minua arvostaisi, jos en itse tee sitä ensin! Kyllä sä olet viisas...
   Kaunis kiitos... Toivottavasti näistä oivalluksista on iloa myös muille :)

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig