sunnuntai 2. elokuuta 2015

Loviisan Aitta TurussaHui hai... todella kiva viikonloppu on takana!

Kävin lauantaina Turussa, ja pitkästä aikaa Loviisan Aitassa. Siis olin ihan silmät ymmyrkäisinä... Olen käynyt kyseisessä puodissa joskus varmaan 10-15 vuotta sitten, ja myymälä oli laajentunut navetan molempiin kerroksiin ja varmaan nelinkertaistunut siitä mitä se aikoinaan oli. Eikä siinä vielä kaikki. Pihassa sijaitsevasta kuivurista oli remontoitu huikea loft-tyyppinen Riviera Maison myymälä. Niin hieno, että tämä friidu meni ihan sanatomaksi! 

Samalla käynnillä järjestimme upealla naisporukalla kuvauksia navetan pihapiirissä. Ja voi että, oli taas niin hauskaa ja antoisaa... energia virtasi ja nauru raikasi aamusta iltaan. Niistä lisää, kunhan olen saanut kuvat muokattua ja toimitettua muillekin eteenpäin.

Samalla kyydillä sain mukanani ihanan siskontytön, Aidulin tänne Espooseen muutamaksi päiväksi. Arvatakaa, oliko kiva tulla tänään kotiin, kun keittiö oli siivottu. Ihana yllätys, ja ihana tyttö :) 


SHARE:

15 kommenttia

 1. Kuulostaa kivalta reissulta. Aivan ihanan näköinen liike ja mitä tavaroita, oi ja voi ♡
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just mietin, kuinka onnekas olen, että saan touhuilla kaikkea ihanaa huippu-naisten kanssa... oli kiva reissu :)
   Tuo myymälä, tai myymälät ovat kyllä upeita. Niin paljon silmänruokaa, että siellä voisi viettää parikin päivää.

   Poista
 2. OI, oi! Just kirjoittelin ihanasta viikonlopusta, johon sattumoisin kuului vierailu Loviisan Aitassa!;D Ihan mieletön paikka! Mulla jäi kamera autoon, mutta juuri tuo toinen piharakennus teki muhun todellakin vaikutuksen. Saiskohan sinne muuttaa!;D
  Tällaisen viikonlopun jälkeen on niin helppo aloittaa uusi viikko.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai juu, mun kännykkä jostain syystä latasi kommentit kahteen kertaan.:) Saat toki sen toisen kommenttini siitä parin päivän takaisesta poistaa!:P Huomasin tuon, kun vastailin blogini kommentteihin tien päällä...

   Poista
  2. Me ei kuulemma olla ainoita, jotka siihen kuivuriin haluaisivat muuttaa, mä nimittäin kysyin samaa... enkä kyllä yhtään ihmettele, että jotkut muutkin ovat menettäneet sille sydämensä:)

   Ei haittaa, vaikka kommentteja tulisi muutamat aina kerralla... toisto tekee meikäläiselle joskus ihan hyvää:)

   Poista
 3. Joo, onhan se, aika ihana myymälä! Nyt ei oo tullut piipahdettua hetkeen, mutta tuossa se on vartin ajomatkan päässä. Oioi, liian lähellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä huikea kokonaisuus. Myymälässä alkoi rymsteeeraus ja kalusteiden ja vaatteiden siirto juuri samaisena päivänä, kun olimme siellä, joten nyt tekisi minunkin mieleni uudestaan piipahtaa siellä. Voin vain kuvitella, miten kauniiksi se on taas laitettu...

   Poista
 4. Ihastuttava ja hyvä blogilöytö! Tervetuloa vastavierailulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kaisa... tervetuloa tänne, kiva kun löysit blogiini. Ja kiitos kutsusta, tulen piipahtamaan myös teille:)

   Poista
 5. Jestas miten ihana liike:) Tuonne olen kyllä kuolannut jo vuosia, mutten tahdo näköjään vaan päästä liikkeelle:) No, rahapussi tuolla ainakin tyhjenisi! Kiitos tästä Frida:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä visiitin arvoinen. Elämyksellinen ja kaunis paikka :)

   Poista
 6. Loviisan aitta on kyllä omaa luokkaansa - siellä menee kyllä helposti pää pyörälle kaikesta kauniista;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meni ensimmäinen tunti siihen, kun yritin saada happea. Kaunista niin paljon ympärillä, ja ihanassa miljöössä:)

   Poista
 7. Tuo paikka on ollut vierailulistalla vuosia, mutta voih kun ei ole ollut aikaa ajella toiselle reunalle suomea. Toivottavasti joskus kuitenkin pääsen sinnekkin. Ehkäpä siellä sekoaisikin lopullisesti... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kannattaa kyllä pitää edelleen siellä vierailulistalla. Ei tuollaisia Suomesta löydy toista. Ihana paikka!

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig