torstai 13. elokuuta 2015

#kutsusyömään by IkeaSain Ingvarilta kutsun Ikean uuden katalogin julkistamistilaisuuteen, joka pidettiin Kaapelitehtaalla.

Koska uusi kuvasto on melko pitkälti rakennettu keittiön, ruokailun ja yhdessäolon teemaan, niin tämäkin tilaisuus oli virallisesti "kutsu syömään". Ja mehän tytöt syötiin, Alkupalat, pääruoka ja jälkiruoka olivat kaikki todella maistuvia.

Ja uuden uutukainen katalogikin on jo nopsaan selattu läpi... viikonloppuna sitten uudestaan, hieman paremmalla ajalla. Hyvältähän tuo näytti, niinkuin Ikean kuvastot aina. Ensiviikolla nämä ilmestyvät sitten virallisesti ja silloin melkein pari miljoonaa kotitaloutta tekee tätä samaa: istuu sohvalla ammentamassa uusia ideoita kyseisestä lehtisestä.

Huippu-ihanaa oli samalla tavata jälleen blogi-kollegoita. Vanhoja tuttuja ja uusiakin kasvoja jo tutuiksi tulleiden blogien takana.

Tilaisuus oli kyllä ihan viimeisen päälle rakennettu, ja kaikki viihtyivät hyvin. Tämä oli hyvin kuultavissa jatkuvasta puheensorinasta, joka kaikui tässä upeassa tehdashallissa.

Kiitos siis Ikean huikealle tiimille, joka mahdollisti tämän ainutlaatuisen kokemuksen. Kivaa oli, ja nyt on taas inspiraatio-kertoimet kohdillaan :)


SHARE:

24 kommenttia

 1. Mielenkiintoista nähdä miten eri "tyylillä" Ikea myy Suomessa kuin täällä Jenkeissä. Suurin osa tavarastahan on samaa mutta sitten on niitä muutamia erilaisuuksia. Ihanaa että Ikea panostaa myös bloggaajiin. Mukavaa elokuuta sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa vain olla merkki siitä, kuinka eri tyylit myyvät eri puolilla maailmaa... ja siitä, kuinka moneen tyyliin Ikean tuoteet todellisuudessa taipuvat.
   Tämä oli lehdistötilaisuus, mutta oli todella hienoa huomata, kuinka paljon myös bloggareita oli kutsuttu paikalle. Taidamme olla niitä "uuden ajan" sisällöntuottajia varsinaisten toimittajien lisäksi :)

   Mukavaa elokuuta myös sinulle, Susanna. Mä olen niin helpottunut, että koulut ovat alkaneet. Tuntuu arkirytmi palaavan pikku-askelin myös tähän kotitalouteen:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Et ole varmasti ainoa:) Muutama muukin suomalainen odottaa ihan samaa. Onneksi näihin kuvastoihin satsataan edelleen samalla tavalla kuin ennen :)

   Poista
 3. Näyttää ja kuulostaa huipulta, tuolla olisi ollut mukavaa olla paikalla! :)
  Kivaa perjantaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tilaisuus oli niin viimeisen päälle toteutettu, että olisin suonut kaikkien pääsevän paikalle. Näkemään omin silmin, mitä tapahtuma-markkinointi on parhaimmillaan:)

   Mukavaa perjantaita sinulle, Jenni. Minä täällä valmistaudun lähtemään kouluun :) Jee, jee!

   Poista
 4. Mukavan kuuloinen ilta ollut :) Kuvastoa täälläkin jo odotellaan. Toden totta on mukava istahtaa kahvikupposen kanssa sohvan nurkkaan inspiroitumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuvasto on kyllä aina yhtä ihana ja inspiroiva:)
   Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua... toivotaan, että saat oman kuvaston pian...

   Poista
 5. Instan feed oli täynnä näitä ruokakuvia eilen Ikean tilaisuudesta ja olin ihan vihreä kateudesta (no jos vähän liioitellaan), näytti niiiiin hyvältä kaikki! Kivaa kun Ikea kutsui niin sankoin joukoin porukkaa paikalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin oli... ihan senkin takia, että siellä paikanpäällä järjestettiin osallistujille oma instakisa, josta voittaja sai valaisimen :)
   Ikean joukkue oli kyllä hienosti toteuttanut tilaisuuden... itse olin ainakin ihan haltioissani:)

   Poista
 6. Voi, kuinka makeeta, onnenpekka ;) Minä odotan niin innoissani tuota Ikean uutta syksyä. Kivaa viikonloppua <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen kyllä onnekas pekka:))) Nämä ovat hienoja ja antoisia tilaisuuksia, joihin on ilo päästä mukaan...

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Oli hienoa, ja niin upeasti toteutettu... sanoisin, että moni voisi ottaa mallia tapahtumamarkkinoinnissa näiltä konkareilta. Jos tehdään, niin tehdään kerralla hyvin, eikä sinnepäin:)

   Poista
 8. Mahtavaa oli nähdä. Juttu tais vaan jäädä vähäsen kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, ja niin jäi.... miten se aika menikään taas niin nopeasti:)

   Poista
 9. Mukavan näköinen ilta teillä ollut :) Ikean kuvasto on varma merkki syksystä ja sitä odotellaan joka vuosi yhtä innokkaasti täälläkin. Tuskin maltan odottaa että se kolahtaa postiluukkuun vaikka jo nettiversion selailin, mutta paperiversio on aina paras kuitenkin :) Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä oikein mukavaa.
   Onneksi Ikea ei ole luopunut kuvastostaan, vaikka monet firmat ovatkin... kaikki vain ei toimi samalla tavalla sähköisessä muodossa:)

   Aurinkoa myös sinulle...

   Poista
 10. Mielettömän kivasti toteutettu tilaisuus ja aivan mahtavia kuvia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiia <3

   Oli ihana tilaisuus ja tuli mukava fiilis, kun vieraita varten oli nähty vaivaa:)

   Poista
 11. Niin kauniita kuvia, ja en keksi mitään muuta sanomista kuin:
  Thank God we have Ikea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri!!! Kyllä elämä olisi ihan liian tylsää, ja tasaista jos Ikeaa ei olisi:)))

   Poista
 12. Mahtavia kuvia nappasit sieltä! Oli ilo TAAS tavata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks :)

   Niin oli... se on näköjään niin, että kerran kun ollaan treffattu, niin sitten nähdään koko ajan:))))

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig